Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 802
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Добро утро! Вече работя, нямам никакво настроение за нищо, съжалявам, че и упражненията за паласки не снимах, но по късно ще се опитам да намеря снимки и клипове от нета.

Няма никаква драма, че не можеш да намериш айрян на Балкан/имам огромна непоносимост към собственика/. Днес съм на айрян разбих си две кисели млека в блендера, разредих ги с вода, сложих и половин доза протеин и готово.

Аз не ям нищо в опаковка :peace Снощи си разглеждах тетрадката от преди три години, когато същност ми започна и борбата с кг/тогава съм била около 60/ и съм ядяла кисело мляко, плодове, овесени ядки. Ще си копира от там менютата за седмица да видя дали ще раздвижа кантара Blush

https://www.facebook.com/joyfitness.org/videos/
Нещо не можах да дам точния линк, но разгледайте клиповете и там има за тънка талия.

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 10:14 от siska79

# 421
Ами да ,ще взема да си направя Wink Едно ,че е по-евтино ,друго ,че ще съм сигурна какво съдържа. Peace

# 422
Здравейте, момичета  Hug

След дълго отсъствие от форма съм пак сред вас с вечните 2, 3, 4 кг. с които се боря  Simple Smile
От утре започвам да внимавам какво ям. На първо време ще премахна сладкото и тестеното. Плод, ориз, картофи смятам да ям от време на време...
Връщам се да ви изчета.

Хубав ден ви желая  bouquet

# 423
Здравейте момичета  Hug

Лунуването ми така и не се осъществи - след цял ден на айрян вечерта не издържах и си похапнах. Не беше нищо въглехидратно, но така или иначе нямаше минус.

В последно време стигнах до следните заключения:
1. Мога да изкарам ден на айрян само и единствено, ако предния ден ми е бил свободен и съм си похапнала добре. Така, че вчера захраних и днес стартирам Монодиетата за тази седмица с айряни
2. Млечните продукти с висока масленост не ми помагат да отслабва. Единствено мога да поддържам килограмите с тях. Отслабвам само и единствено с краве сирене

И така - днес на айрян, утре стартирам седмицата с печени пил. бутчета и влизам в зала. Вече ми е време да започна да тренирам.

п.п. Поздравления за всички отслабнали - наистина страхотни резултати сте постигнали момичета. Браво и само напред  bouquet

# 424
  • Бургас
Това моето не е човешко. Два дни малко повече въглехидрати и съм с 1,5 отгоре. Изходна позиция съм пак 59кг  #Cussing out #Cussing out Banghead Banghead Banghead  Този път вече съвсем се амбицирах и ще се хващам строго. Минавам на зеленчуци и извара и никакви сладки неща . Преди години така свалих и задържах най-много, да видим сега  #Cussing out #Cussing out

Закуската днес-сутринта една голяма чаша с лимон, мед и топла вода. Половин чаша кисело мляко и половин круша, кафе.
Обяда- пълнени пресни чушки с крем от извара/ извара, сока на един лимон, чесън, копър/, чери доматки и маслини.
Вечеря- сирене по шопски и ще си настържа една бяла ряпа  Crossing Arms Crossing Arms

Като се събуди детето и ще опъна постелката и ще направя Фат бърнинг йогата на Сара Айвънхоу.  Значи, много съм изнервена, защо качвам толкова бързо, никога не съм била така  #Cussing out

# 425
Не качваш мазнини, просто задържаш вода Peace Няма как за два дни да качиш килограм и половина сланинки.

Аз вчера си взех везната от ЛИДЛ и от утре всичко ще се тегли и записва за да имам черно на бяло кое и как ми действа на организма Peace

# 426
Да се разпиша и аз -днес след обяд бях 64.5 кг. ,но си хапнах супичка и пих доста вода .
З- Бисквити Белвита + 3,4 от бисквитките без захар +малък банан
О-супа от леща и телешко мезе
В- мисля да е кофичка кисело мляко с портокал и 1,2 бисквитки. Praynig

# 427
По нашата любима тема,нещо забавно,с което ви пожелавам прекрасна неделя!
http://www.webmiastoto.com/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B8% … 0%B5%D1%82%D0%B0/

# 428
  • тук и там
Sun sea,доста забавно и ...познато! Laughing

По темата-аз пак се провалих през уикенда.До петък-всичко е окей,във събота и неделя наваксвам обаче и за това не само не отслабвам,но и пълнея.Та явно не мога да победя този вреден навик,за това от понеделник със нова стратегия.Мисля да изчисля колко калории на седмица ми трябват за да съм със лек калориен дефицит-и да си разпределя малко калории през седмицата,и много през уикенда.Важното е да съм на минус със калориите,накрая като ударя чертата във края на седмицата.И това да пробвам,само това не съм опитвала.

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 17:54 от Kaisia

# 429
  • Козлодуй
И как ги изчислявате калориите? Имам кантар който изчислява калориите на храните, но трябва всичко което ям да меря и да задавам какво е - сложна работа Simple Smile Аз пак започнах метаболитната диета но този път по леко я карам - ако съм гладна си дояждам със семки - губят ми времето и се залъгвам че нещо ям ама не знам колко калории поемам освен това пия чай с много малко мед ама и той си е въглехидрат Simple Smile Иначе упражненията не ми се опират ама това храната - не знам Simple Smile
sun sea дневника е страхотен - все пак мацката е успяла с диетата защото печеното пиле едва ли я е развалило Simple Smile
Вяра - Н не е ли време да прекратиш с киселото мляко и айрана? Аз преди много години смъкнах много килограми като ядях само печено месо и зеле нарязано просто ама сега не смъквам от това, явно тялото свиква що ли - не знам Simple Smile Сега съм в търсене на друга такава храна от която се смъкват килограми и пробвам едно или друго - добре, че ти ми каза за овесените ядки наистина от тях се отводнява организма Simple Smile
Днес ще вечерям варена целина - много гадно дано удържа и не се натъпча с нещо друго Simple Smile
Пожелавам на всички много минуси Simple Smile

# 430
Ето и моя отчет за седмицата. +0,200, не е зле при положение, че имах рожден ден и бяха едни празненства. Калориите ги надвиших с доста, но се надявам от тази седмица вече по-стриктно.

# 431
  • На топло
Nadya - ти си още дете  Simple Smile, права си, 50кг са добре за тази възраст  Peace
Днес и аз умрях от скука, но нямам нищо сладко под ръка, наредила съм такива неща повече да не влизат вкъщи.
Ако говорим за децата, ох...моето е високо и слабо, но може да яде бонбони, шоколади, бисквитки, чипс, пак от скука.
Говоря ѝ дълго и напоително, че трябва да яде месо, зеленчуци, плодове, а всичко останало в много малки количества.
За диети не искам да чуя и дума на нейната възраст!
От утре съм толкова заета цялата седмица, че сигурно няма да имам време да ям много  Mr. Green , но на всяка цена трябва да
намеря малко време да поскачам.

# 432
  • Велико Търново
Моето ще изхвърчи от ансамбъла директно Mr. Green
Пък и гимнастичка с корем, не е красиво Blush
Днес го изкарах на кисело мляко-за сега 3 кофички, но като си отида ще си разбия още една у нас с вода. Ще видим утре какво е ще покаже кантара.
Имам 2 парчета моцерала, които утре трябва да изям, защото им е края на срока на годност и вероятно ще ги комбинирам с дроб свински, обожавам го Simple Smile
Може да направя и ден на овесени ядки с извара. Да видим В как ще се отразят на тонуса и очите Confused

# 433
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз за броенето на калории ползвам едно приложение-Май фитнес пал.Много е добро защото се регистрираш и така може да проследяваш за по-дълъг период.Доста е богато на храни.

# 434
  • На топло
Сиска, така е, худ. гимнастика, балет...в тези спортове нямам как да си с корем и/или тлъсти крака  Peace

Общи условия

Активация на акаунт