Дневникът тема 74 - Да отслабнем всички заедно!

• 52 821
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Кефирения ми ден е към своя край.
Забелязах че когато не се меря на кантара съм стриктна в менюто.
Доставиха ми днес маратонките.
Утре ще ги пробвам в дом.тренировка ако имам настроение.

# 451
Менюто ми за днес:

Скрит текст:
08:00 яйчен пастет и варено броколи
13:00 свински гулаш и салата (маруля, краставица, домат и лук)
20:00 кремче от печена тиква, извара, малко какао и мъничко мед
Изпила съм две кафета едното кокосово, един чай и литър и половина вода.
Утре водата трябва да е повече

# 452
  • Велико Търново
Добро утро!
Днес няма да ходим да бягаме, че момичето, с което ходя му се е разболяло детенцето Sad
Ще направя палачинки на недиетуващата част от семейството, а сега ще направя някоя тренировка на Румяна.
Вчера направих няколко дължини патешко ходене и ходещи напади с гира в ръка в коридорите у нас BlushДнес ще го повторя,но като излязат всички.
След вчерашното абсолютно стриктно хранене/двукратно+доза протеин преди да си легна/ днес отчитам минус 600 грама.
Днес ще е дроба със заквасената сметана, а утре мисля да е ден на кисело мляко с протеин, четвъртък да е моно ден на Бри, а петък да лунувам Simple Smile

Номерче, със здраве да си ги носиш маратонките и да ги скъсаш от тренировки. Какви си взе? Аз освен маратонките, които мъжа ми ми взе в неделя, вчера си поръчах и клин Найк, докато си мислех, че нямам никаква нужда от повече клинове Mr. Green

# 453
  • тук и там
И моят вчерашен ден беше "почти" успешен.Две кисели млека 3,6 процента + две дози протеин.Но хапнах  също и една шепа бадеми и то печени,не сурови.За днес бях планирала яйца,но се чувствам доста гладна,така че най-вероятно ще хапна по-скоро месо със салата-ще видим.Тренировка-интервална,тип табата-30 -40 минути.
На мен  пък протеина ми е на свършване и трябва да купувам тези дни..

# 454
За вчера съм доволна от себе си, общо калориите за деня ми бяха 1000 и нещо..щяха да бъдат и под 1000, но ми се ядеше нещо за десерт и хапнах една ябълка  Grinning не е кой знае какво прегрешение, но режимът не ми позволява плодове и общо взето високо въглехидратни храни след 15ч..Освен това, за целия ден направих около 700-800 калории на велоергометър(450 сутринта и 320 вечерта), също и 1ч. тичане за 700 и нещо калории..Днес закуската ми е овесени ядки с пр.мляко и банан..ще си тренирам както вчера, може би дори и малко повече..стига да имам желание  Grinning

Калориите от храната си ги смятам с помощта на електронна везна, изчислявам първо грамажа и след това гледам етикета, а иначе в интернет има няколко сайта където пише хранителния състав на много храни - с тяхна помощ изчислявам калорийността на плодовете  Grinning А оризовките вредни ли са?Или е само до това, че е чист въглехидрат..аз ги ям някой път за закуска, или за междинно хранене(1-2 макс) и ме засищат..

Хубав ден!  bouquet

# 455
  • София
Сиска взех си tubular  на адидас сив металик за фитнес и крос.
За клин още се колебая иска ми се шаренко,от сила бг и от фейса си харесах от един руски сайт.

# 456
  • Велико Търново
И моите Адидас, за бягане, клина ми е едноцветен, но аз имам две цветни, ама то с тези дебели крака хич не ми трябват цветни Blush Blush
Сега ще видя какво имат в сила бг.
От другата седмица/това го повтарям сигурно година тръгвам на зала, да ме прощава мъжа ми, но ще се научи да яде два пъти едно и също/.
Тази сутрин ще ги изпращам и той ми казва, ами така или иначе не си спортувала да беше отишла да изринеш двора, малката ми дъщеря пък припя-така можеше да се отърваш от някой грам мазнина, а голямата пък/тресе я пубертета/-А да бе да, ще рине, да се излага, да ни помислят за бедняци, Шанел, Диор и оп рине двора. Баща им-ами тя ако не рине и не работи, няма да види ни Шанел, ни Диор...с кеф ще ги зарежа някой ден ooooh!

# 457
  • София
Клин още виж във фейса Bona Fide Bulgaria.
Мога да се похваля че подарих един адидас термо клин на една приятелка,минах в по малък размер  Heart Eyes

# 458
  • Велико Търново
Клин още виж във фейса Bona Fide Bulgaria.
Мога да се похваля че подарих един адидас термо клин на една приятелка,минах в по малък размер  Heart Eyes

Браво! Това си е за хвалба!

# 459
Иху, и аз малко похвал Simple Smile
Таз сутрин се замервах, че не бях скоро... и съм разкарала 2 см от баджаците и 3 см от Дто Simple Smile Simple Smile
Малко, ама от сърце  Mr. Green И са готин стимул като за начало  Blush

Сиска, ако помниш с Тони като бях бременна се търкалях накрая и с Дюкан ги дотъркалях от 93 на 63 за 3-4 месеца Embarassed
Сега съм саааамо на десетина от целта ама пусто ЕГН ли що ли не ми се отдава нещо. НО! съм решила и аз до РДто ми (април) да се стресна да закръгля поне на 70 (сега съм 78) ...и лятото ще боря още 4-5-6 каквото сабя покаже.
Найс план... да видим изпълнението  Laughing

Между другото ми действа много добре да не вечерям. А и вече свикнах. А и домашните свикнаха да не ме чакат на масата... че даже дребната се учуди в събота на обяд като поисках да ми сложи вилица  Joy

Но и задължително си нося нещо за хапване от вкъщи в офиса.. защото цял ден съм в хранителна среда, постоянно се правят опити и нещо се дегустира и е ужасно  ooooh! ooooh! ooooh!
Само не знам тоз протеин как го пиете. Имам тонове в склада, колеги си взимат даже, а и точно за разни напитки за спортисти и не нам кво го ползват... пробвала съм ама пусто ужасно ми е гадно  Sick

# 460
  • Велико Търново
Духи, имам феноменална памет и още помня как правехте една торта/кекс с кумата си у вас още като бяхме бременни. На един бар плот беше снимала. Помня и тортите, помня всичко от онова време. Ако,намеря снимката ще покажа на момичета какви бяхме преди 8 години-ти слаба, аз търкаляща се в 9 месец Blush

# 461
  • София
З-овесени ядки с ч.л мед и канела,О бон филе и малка купичка супа Бисмарк. В-кефир.
Духи стремя се и аз да махна вечерята и да вкарам закуска,така свалям най много.
Сиска S или М размер си?
Меячтая за 5 на кантара на 29.1

# 462
Аз махнах вечерята, защото иначе мега се оливам и постоянно ходя да боцкам по нещо  ooooh!
А така - вечер чай с колаген и инулин + добавка с омега 3  Laughing и айде кой ял ял...

# 463
  • Козлодуй
Аз отслабвам с метаболитна диета - http://cinderella.bg/iziashtna/metabolitna-dieta и тренровъчен режим INSANITY
на Шон Т. този тренировъчен режим е много интензивен но кратък и го допълвам с 10 мин коремни преси от TurboFire Simple Smile
Диетата не я спазвам буквално ето вчера на обяд имах само фреш от портокал и кисело мляко обаче аз добавих кафе с мляко и чай с малко мед. За вечеря ядох купичка извара, морков и яйце обаче останах гладна и си доядох с тиквени семки Simple Smile
Вече свалих още 1 кг макар да не я спазвам съвсем диетата. По принцип съм доволна от килограмите си, но много ми тежи на краката затова се опитвам да сваля преди да е дошло топлото време защото тогава ми прегряват краката - т.е. свалям за здраве Simple Smile
Пия много вода дори много ми е сладка и все се притеснявам че ММ носи толкова много вода защото нашата от чешмата е прекалено варовита за да се пие и се налага да купуваме вода Simple Smile
Вие каква вода пиете? Simple Smile

# 464
  • някъде
Минерална, изворна или от каната Брита. От чешмата ако набързо налея малко, за да глътна някое хапче, защото ни е много лоша водата.

Общи условия

Активация на акаунт