термин септември 2017

• 46 609
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен! Аз също съм в клуба на бъдещите мами с термин септември. Ще очакваме второто ни дете на 08.09. За сега бременността ми е потвърдена само от тест и закъснение на МЦ, но ние си го бебеправихме, така, че не е изненада. Мисля другата седмица да отида на преглед. Щеше ми се направо да отида, когато стане време за пулса, но тогава вече няма да съм в България, затова ще тръгна по-отрано, да видя поне дали си е на мястото. За сега нямам симптоми, може би по-честите пориви за пишкане, но не съм сигурна от студа ли е или от бременността. Също и леко придърпване. Желая леко бременеене на всички, а аз често-често ще се включвам.

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 00:33 от Eliwell

# 76
Аз нямах абсолютно никакви болки по време на кървенето. Нищо не усещах може би за това не ми изписаха ношпа. Кървенето беше много обилно през нощта преди да ида в бърза помощ. След това на следващия ден като почнах хапчетата намаля. После премина в зацапване по тоалетната хартия което беше ту розово ту кафяво но не беше по цял ден. Сега от 2 дни няма никакво зацапване но ме наболява матката и яйчниците от време навреме. Хапчетата ми свършват в четвъртък и тогава мисля да си ида на контролен преглед да видим дали ще се наложат още хапчета. След това мисля вече да си се запиша при генеколог с добра техника който да ми следи бремеността.

# 77
Самото кървене е придружено с контракции на матката, за да изчисти насъбралата се кръв, като не винаги се усеща.

# 78
Здравейте. И при мен е потвъпдено само с тест...нямам дреги симптоми и все още не съм ходира на преглед. 7ми ден от закъсневието ми е. Тези за които е втора бременност - на колко са ви дечицата, с каква разлика ще са? Имаме момиченце на точно 3 годинки...

# 79
Нашата принцеса сега на 27 януари ще направи две .С бебчето живот и здраве ще имат 2 и 8 месеца разлика.Постоянно и говоря , че има бебе в корема ми .Даже я взех и с мен на прегледа.Като я питаш каква ще ставаш и отговаря-Кака ...Много е сладка едва ли го осъзнава толково добре , но се надявам да го приеме добре .

# 80
Моето момченце юни ще направи 2 годинки. Ще имат 2 години и 2-3 месеца разлика. Ще е голяма забава! Няма да скучаем 😁

# 81
Момичета ще ви посъветвам да не ходите прекалено рано на лекар...аз хем си знам и реших да ида в 5с1д видя се плоден сак и жълтъчно мехурче, които отговарят на седмиците, но без ембрион.Съвсем нормално си е в тази седмица и дори лекаря ми каза че всичко е нормално и дори ми честити, но аз съм се притеснила сега...
Сякаш първата бременност не мислех, че може нещо да се обърка Simple Smile
Добре дошли на новите бъдещи мамчета  Hug

naqnaq Моето момченце края на Май ще стане на 2 години.Живот и здраве ще имат разлика 2г и 3-4мес Simple Smile

# 82
Моята мадама щу стане на 2 год. февруари, такаче се пада около 2 и половина да еразликата. Надявам се добре да приеме нещата.

# 83
И на мен ми е втора бременност.Имам момченце на 7год.Живот и здраве като дойде време за бебето сина ми ще е на 8.Още не съм му казала,не знам и как да му обясня.Но мисля като цяло да не бързам да му казвам,че ще има едно мрънкане-ма защо на есен,защо не сега....😅

# 84
Аз имам син на 7 години. Като втора бременност ми е много по-притеснено от първия път. Страх ме е нещо да не се обърка. Днес бях на преглед видяха плодния сак и мехурче. След две седмици пак ще ходя.

# 85
 Виждането на плодния сак в матката  и жълтъчното мехурче е важна стъпка, за да се констатира нормално бременност.

Защото има жени, при които се получава извънматочна бременност, и ако тя не се засече навреме е животозастрашаваща.
 Тоест ако този плоден сак не е слязъл в матката в определеното време и не се засича ехографски има проблем.

# 86
Добро утро момичета.Въпросът ми е към всички.Приемате ли витамини от както сте бременни и по-специално витД?Аз си го пиех редовно,но сега го спрях.Преди да пиша тук четох статии из нета,че е важен,но тъй като не ми е назначен от лекар в момента не смея.

# 87
Значи като цяло има с доста па-малка разлика от нашата, а аз се притеснявах, че каката ще е малка...и ще е трудно. Мисля утре да кажа на личната и да скоро да посетя АГ. Този път е по-различно, не се чувствам никак бременна и малко се страхувам как ще реагират близките ни.

# 88
Добро утро, момичета Simple Smile
radosttery аз приемах много витамини и хранителни добавки, но когато видях втората чертичка спрях всичко и минах само на фолиевата киселина. Купих си и витамини за бременни, но ще си изчакам прегледа тази седмица и тогава ще ги започна.
Всички роднини на които казахме постоянно ме питат не ми ли е лошо, а на мен не ми е и това ме кара да си мисля, че нещо не е наред. Мисля, че не е задължително да го има този симптом, но пусто му като всички ме питат и аз се побърквам.
Боли ме обаче корема и от време на време кръста- точно като когато ми идва. Моля някоя мама, минала вече през една бременност да сподели мнение.

# 89
Шушулина, не ти е лошо, защото сигурно си бременна с момиченце, което прилича на теб. Wink
 Аз попийвам омега3 и витамин Д в минимално количество през ден, просто защото забравям. Имунолозите при инвитро назначаваха Идеос, а то е калций с витамин Д.

Общи условия

Активация на акаунт