термин септември 2017

• 47 021
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Ами с електронен калкулатор също ми излиза 21-ви. Според мен ти си по-напред и влизаш в 7-ма, а не 6-та седмица. Термините на предишните ми деца също така са изчислявани. И двете са родени един ден преди термин, втората даже 2 мин.преди термин (роди се в 23:58ч.)

# 256
Вие как сте с нервите? Аз искам да убивам и да страда всеки, които ми застане на пътя. Особено като газя из гнусната кал и киша навън, а някакви от колите си ми дават зор. Онзи ден паднах на скрит лед и бях готова да напусна работа, едва сдържах, че официалната ми заплата е добра и майчинството си струва. Иначе особено сутрин много плача. С глас и сълзи, не мога да го контролирам. Това е най-планираното и най-нежеланото дете в групата сигурно.  Peace Още не ми се повръща, държа си килограмите. Ако не броим агресивната депресия, съм супер. bouquet Влизам в 6та сед. Колко време да отлагам посещението при личен лекар? Тя по принцип ме дразни с откази за направления и какво ли не, но сега толерансът ми е нулев...
Спокойно и доволно бременеене на всички!  Heart Eyes

# 257
Surasura Grinning мога да те разбера и аз съм доста нервна чак си поплаквам от яд хаха хормоните бошуват.. аз нямам търпение да ида на лекар, първия път бях частно 20лв дадох сега съм говорила с личната за направление Simple Smile
Не знам при вас ама аз какъв глад гона както никога досега чак корема скърца от глад.. с първата бременност качих 20кг свалих едва 6  Shocked сега се бъзикам че след тая бременност направо ще се търкалям  Laughing ее да е живо и здраво после цял живот имаме да влизаме в форма..
Пък и с тоя студ човек не може да се разходи кат хората.. няма ли дойде това слънцееее вече  newsm78 Blush

Ноел радвам се, вярвай че всичко ще е наред, мисли позитивно.. знам че стават чудеса  Heart Eyes

# 258
Surasura Grinning мога да те разбера и аз съм доста нервна чак си поплаквам от яд хаха хормоните бошуват.. аз нямам търпение да ида на лекар, първия път бях частно 20лв дадох сега съм говорила с личната за направление Simple Smile
Не знам при вас ама аз какъв глад гона както никога досега чак корема скърца от глад.. с първата бременност качих 20кг свалих едва 6  Shocked сега се бъзикам че след тая бременност направо ще се търкалям  Laughing ее да е живо и здраво после цял живот имаме да влизаме в форма..
Пък и с тоя студ човек не може да се разходи кат хората.. няма ли дойде това слънцееее вече  newsm78 Blush

Ноел радвам се, вярвай че всичко ще е наред, мисли позитивно.. знам че стават чудеса  Heart Eyes

Аз още не, ям си каквото и както преди, но се познавам и като има, ям. Вече предупредих партньора ми - никаква храна вкъщи, особено шоколад и джънк боклуци, които той много яде, а това хрупане е заразно.. или да ходи да живее другаде. Вчера на някакъв апп за бременни ми изчисляваше неща и показа, че в края на бремеността се очаква да съм 71,6 кг. Това ми докара около 20 Мин свободен рев с глас...  #Cussing out

# 259
Sursura Grinning разсмя ме с тази програмка на мен сигурно ще покаже 100 гаранция Grinning пазнавам си гена и макар вече да съм отминала това с яденето за двама, незнайно но постоянно чувствам глад.. а по-рано към 2 ч закусвах, сутрин задължително бе кафето и цигарата, но от как смених режима се чуда какво ми става  Thinking

П.С добре че съм висока иначе отдавна да ме бе хванала депресията  #Cussing out

# 260
Аз до обед хапвам плодове.Много туршийки и кисели краставички.Не знам защо, но умирам за тях.
И аз съм се отказала от сладки,джънк,тесто, колбаси.
Видях на частно сакче за 20лв., но в понеделник сигурно ще се изръся повече от 50.
 Не ям дюнер, но сънувам как съм си платила два и не ми ги дават, а аз правя грандиозен скандал.

# 261
Аз до обед хапвам плодове.Много туршийки и кисели краставички.Не знам защо, но умирам за тях.
И аз съм се отказала от сладки,джънк,тесто, колбаси.
Видях на частно сакче за 20лв., но в понеделник сигурно ще се изръся повече от 50.
 Не ям дюнер, но сънувам как съм си платила два и не ми ги дават, а аз правя грандиозен скандал.
Хахаха, аз пък зимата обикновено умирам за трушии, сега не. Но не знам къде и колко лошо ще ме удари лакомията. В момента основно ми се пие като на смок и други нерегламентирани неща, които по принцип не ми се правят от мнооого години. А не бива и ми още по-гадно.  Thinking Praynig
За изследвания ли са 50то лв? За какви? Аз още се ориентирам и най-вече генетични кои си струва, понеже съм първа бременост, че и над 35г. Май след 1.февруари ще ходя, другата седмица съм много заета с офисна каторга.

# 262
50 лв за ехограф да чуем сърце, частна клиника е та е скъпо.
 Ако чуя сърце почвам да правя планове за първата фетална, че аз задължително трябва да правя хорионбиопсия.

# 263
Момичета, какви са тия прегледи по 20 лв. Чуствам се одрана. Аз първия път платих 60, втория 40, третия - 70. За хапването, аз си ям нормално. С първите две бременности качих точно по 12 кг. и веднага след раждането ги свалих (висока съм 172 см). Дано и сега е така.
А вие на първите прегледи видяхте ли ембрионче или само сакчето? Аз като си гледам предишните снимки освен сакче друго нищо не се вижда. Не знам защо така ме наплаши лекарката с тоя сак. Дали в ултразвукът не е проблема, защото този в МД беше много хубав.

# 264
Момичета, какви са тия прегледи по 20 лв. Чуствам се одрана. Аз първия път платих 60, втория 40, третия - 70. За хапването, аз си ям нормално. С първите две бременности качих точно по 12 кг. и веднага след раждането ги свалих (висока съм 172 см). Дано и сега е така.
А вие на първите прегледи видяхте ли ембрионче или само сакчето? Аз като си гледам предишните снимки освен сакче друго нищо не се вижда. Не знам защо така ме наплаши лекарката с тоя сак. Дали в ултразвукът не е проблема, защото този в МД беше много хубав.
Аз карам по каса, не за друго, просто като знам какви осигуровки внасям и не искам да им давам повече пари!
Първият ми преглед и абсолютно всички изследвания- кръвни, секрет и цитонамазка- безплатни, втория видеозон- 40 лева Wink Доктора ми работи и по каса и с платен прием и мога да кажа само хубави неща за него Wink

# 265
Аз нищо не плащам.Не съм и чула на някой да поиска пари.Гледа ме на видеозон и на излизане попитах-Какво дължа.А доктора ми отговори-бременните не плащат.

# 266
Аз нищо не плащам.Не съм и чула на някой да поиска пари.Гледа ме на видеозон и на излизане попитах-Какво дължа.А доктора ми отговори-бременните не плащат.
Това в коя болница?

# 267
Да, дори сме освободени от всякакви потребителски такси!
На мен доктора ми обясни, че са включени 3 видеозона за цялата бременност, а аз държа да си гледам бебето всеки път и за това ще плащам по 40 лева, но това е въпрос на избор Wink

# 268
Аз и за двете бременности съм си плащала прегледите, първият път при лекар в Тина Киркова, вторият - в МД. 2006г. май плащах по около 30 лв, 2010 - по около 50. Сега няма голяма промяна, между 40-70 са явно тарифите. Но по 20 лева за пръв път чувам.

# 269
Здравейте бъдещи мами! И аз да се включа в темата. Терминът ми е около 07.09 изчислен по калкулатор.
Вече минах първия преглед и чух сърчице, дано и за напред всичко да е наред.  Гаденето ми започна още преди две седмици и е през целия ден. Понеже при първата бременност повръщах много през целия първи триместър сега изчетох какво ли не за да се оттърва от това. При мен спасението е да ям на 2 часа буквално и за съжаления главно тестени изделия(баници, гевреци, хляб и филии със сирене). За сега отдържам фронта и съм повръщала само няколко пъти. За килограмите не се притеснявам, защото предния път не качих много през бременността, но пък си наваксах докато кърмех. Не пия нищо друго освен фолиевата киселина с вода. Четох, че всякакви витамини или медикаменти може да предизвикват гадене. Не се и мажа с никакви кремове поради същата причина. Успех на всички чиито кореми бушуват. Дано да съм полезна с нещо.
Леко бременеене на всики!

Общи условия

Активация на акаунт