След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 999
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
  • near Sofia, Bulgaria
Доре,  Hug знам, че аз казах, че трябва да мислим за хубавите неща, за да се случат, все още продължавам  Peace Само че като се заслушах в текста на песничката от онова клипче, някак ми стана тъжно, защото съм убедена, че тези двамата имат чувства и в момента си губят времето просто!  Rolling Eyes Хваща ме яд и за единия, и за другия да ги гледам с Крокодила и Кита!   #2gunfire
А и с всички писаници, истински или не, все те човърка нещо, докато не ги видя заедно, си ми е неспокойно...  Confused

# 601
Чудесно  ooooh!
68-ма серия ще се излъчи на 13-ти януари чак  #2gunfire

Затова има мини пътешествие  hahaha

# 602
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пак сте се разгорищили с Борето и кака и техните пътешествия  Joy Joy Joy Joy Joy JoyАми обичат се хората , щастливи са , търсят си романтични местенца да изживеят спокойно голямата си любов  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама аз още помня онова лято , когато всеки ден из вестниците се публикуваха снимки (обаче от сериала) на едно друго мнооого влюбено , щастливо чифте , говореше се за сватби , демонстрираше се близост с фемилитата им и........... тя танцува едно лято  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha след това всеки по пътя си към нова любов и нов проект  Mr. Green Познахте ли кои са - Керем и Ошмулка  Peace
Така че , времето е пред нас - ще видим как ще завърши и тая любов  Naughty дали с пръстен или със осчакам  Crossing Arms

Между другото , само за протокола , тия дни си направих маратон с първите серии на Ашка , и там го има пламъка в очите , и там се гледат като котаци , прехвръкват искри , чак ни парят  Laughing професионалисти са хората , макар и без талант  Mr. Green такава нескопосана игра правят , че милиони ги гледат и им се чудят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 603
Аз търпеливо си чакам деня на истината. Този бал с маски, тези представления като новогодишна почивка в чужбина, почивка в Далечния Изток да ги играят пред някой друг. Аз ще изчакам да си ги доизиграят и тихичко, без шум да се разделят. И... да започне приказката за принца и принцесата.

# 604
Нещото, което най-много от всичко ме дразни е показността на мутлу чифтето. Откакто е започнало излъчването на Ашка, Кюса не спря да ни се навира пред очите и да разваля удоволствието от филма. Където щат да ходят, но нужно ли е всеки път, където и да отидат, каквото и да направят да е придружено от журналисти, снимки, пространни статии за тях ooooh! А нашата отново си викнала журналята да я изпратят на летището - голямата звезда - пък тя облечена като прошляк, за да е всичко много реалистично, и да прилича на световно известна, която е следена и причакана от папараците, и тя досущ като една Звезда нищо неподозираща и уморена от суетата и блясъка облечена неглиже, моля ви се  ooooh! ooooh! Боре може и да не харесва тези уговорени журналистически настъпления, но щом не прави нищо, за да се опълчи значи и той е толкова виновен, колкото и Кака му. Ето защо никой не знае как Елка е празнувала НГ, може дори тя също да е минала през това летище, но не тика личният си живот пред очите на феновете, значи може и без показност, но трябва да го искаш, разбира се  Whistling Crossing Arms Naughty
И Ели е права действителността е такава, Боре е с Кюса, много се надявах последните две седмици, че това затишие от тяхна страна е защото са се разкарали, но уви  Crossing Arms Не само, че не са се разделили, но и отишли двамата сами да посрещат Нова година. Ами, аз си мисля, че човек, който иска да се разделя с партньора си и който не го понася ( както ние смятаме, че е такъв случая с Боре и Кюса) не отива някъде далече само с нея, на почти романтична ваканция само двамата  ooooh! ooooh! Щото щях да го разбера, ако бяха отишли с голяма компания, тогава бих си казала, че така лесно се изтърпява това чудо, но в случая имам два варианта - или да смятам, че Б е голям мазохист или че му е приятна все пак нейната компания  Tired
На мен за това ми харесват рускините и са ми забавни, защото умеят да обръщат нещата, както им харесва, създават си паралелна реалност, вместо да се ядосват, да обиждат, гневят  hahaha hahaha hahaha
А то и другите планове за по-далечни пътешествия може да се окажат верни. Хич не бих се изненадала, всичко това, ако е излязло от устата на Кроки. То аз не съм много сигурна, че ако тя не подбутва журналистите, някой толкова ще пише за нея и севгилито ѝ, и ще я хвали. Всичко при нея поръчково и нагласено   Mr. Green Peace Mr. Green
Говорите за съмнения, и аз да си кажа, че едниственото безсъмено нещо за мен е, че Баръш и Гупа няма стигнат до женитба, никогИШ Joy Joy

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 16:13 от *Виви*

# 605
Много е сложна ситуацията с показността на мутлу чифтето, защото жената трябва да се показва, филм има да продава на публиката. А Боре по необходимост трябва да е до нея, щом официално са заедно. Но човекът се постара да се покаже минимално. Госпожата беше тази, която не спря да тръби колко велика е любовта им. И за да си изиграят играта докрай, се налага да ги хванат и на летището. Сега като стигнат там, закъдето са тръгнали в Европата, може и единият да хване влака, за да е по-инкогнито, и да иде в някоя друга точка на Европа. Важно беше да се отчетат на летището.

За мен Боре няма друг полезен ход, с Гупа е официално и трябва да се държи така. Ще я остави, но след края на Ашка, джентълменски, защото ако я остави просташки, тя ще му отмъсти в медиите просташки. Взаимна договорка, за мен. Аз съм на руски чай и за мен тази новогодишна ваканция е постановка.

# 606
То голямо продаване направи  Joy с толко напъни и мъки,стигна до нивото на Делиха  Joy
Ма щом Боре беше горд с нея тогава,тони сега е горд  Joy нищо,че не се харесвал в онзи филм  hahaha пак е горд  hahaha

# 607
Ново от Този град ще дойде след теб! На 4ти е първият епизод. Много ми било домъчняло за Керем на мен бе, за хубавата му усмивка. Пет езика ще говори героя му, все по кораби прекарал живота си, докато не стъпи в Истанбул и не видя героинята на Лейля!
https://www.youtube.com/watch?v=0N8G1mKVicg

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 17:40 от Дданни

# 608
Ново от Този град ще дойде след теб! В четвъртък е първият епизод. Много ми било домъчняло за Керем на мен бе, за хубавата му усмивка. Пет езика ще говори героя му, все по кораби прекарал живота си, докато не стъпи в Истанбул и не видя героинята на Лейля!
https://www.youtube.com/watch?v=0N8G1mKVicg
В Сряда е  Peace
Други ден демек  Mr. Green на 12-ти в Четвъртък ще е До смърт с Енго и Фахрие

# 609
Привет сладурчета  Hug Hug Hug

Ох,големи конспирации  Mr. Green не мисля изобщо, че ваканцията им е параван, никой не отива на сила някъде с човек който примерно не харесва и то да празнува Нова година  Whistling А че чакате да се случи нещо след Ашка ами че той почти свърши, предполагам са наснимали последните два епизода и накрая ще ни напускат снимки за да ни замажат очите и това е

ШИдьовЪрЪ близо 1,7милиона са го гледали  ooooh!

# 610
То голямо продаване направи  Joy с толко напъни и мъки,стигна до нивото на Делиха  Joy
Ма щом Боре беше горд с нея тогава,тони сега е горд  Joy нищо,че не се харесвал в онзи филм  hahaha пак е горд  hahaha
С напъните - милион и половина, без напъните и рамото от другарчетата - не се знае! Но хич не се е представил лошо филмът, на осмо място, преди филма на Неджат Ишлер и Серенай например, който получи искрени и много ласкави похвали на премиерата и след него.
http://www.boxofficemojo.com/intl/turkey/yearly/

Да е горд от филма ѝ е част от играта! Няма как да бъде иначе. Той да не е глупав като нея да вика, "Ами гадже ми е, как да кажа, че филмът е лош!" Но пък може и филмът да става да се посмееш час и половина, защо да не каже, че му е харесал!

Оф, Вери, в сряда е Градът, нещо съм недогледала! Гледам четвърти, ама защо реших, че е четвъртък, не знам! Peace

# 611
Мераба  Hug такааа, хайде да си кажа теорията  Joy да видим вие какво ще кажете. Според мен, а все пак не съм на малко години и доста съм видяла, нашето мутлу чифте има проблем. Не мога да кажа, макар че много ми се иска причината да е Елка Praynig Но... Нова Година е празник, който се празнува с близки хора, а дори и в по-големи компании, все пак говорим за млади хора. Боце и тая живеят заедно, не са нови гаджета, та чак толкова да се обичат,  опознахме им нравите и ми е ясно, че особено Гупа обича да е в центъра и изведнъж заминават дамо двамата да карат сами Нова Година  Thinking представете си ги някъде в ресторант и да мукат един срещу друг  на такъв празник ooooh! По тези празници в Европа 99% всичко е затворено, значи няма и къде да ходят и да седят и да се гледат  newsm78 Ако излезе отнякъде снимка, че са били при близки, това е друго, но само двамата, честно казано не ми се връзва. На такива заминавания отиваш, ако имате проблеми и сте решили, че ще си станете по-мили и ще се заобичате повече, може и да се случи, но може и не  Praynig Защо не заминаха с Аби и новото йенге, нали много се обичат, оная чак ме блокна, зарадо Гупа  Joy
Е това е моята идея  Peace

# 612
  • Perla
Първо, да си кажа, че съм съгласна с мненията на всички ви- и на Елини, и на Виви, и на Ели, и на Дани Peace За мене във всяко от тях има истина.
Не съм следила историята на Мурат и Туба, но се доверявам на Елини и е факт, че има много такива случаи, когато огънят остава на снимачната площадка и после всеки върви по пътя си. И остава болката от нещо неизживяно. Но има и редица други примери, когато огънят от сета преминава в реала и виждаме колко са щастливи такива двойки- и Халит с Берг, и Бурак с Фаахрие, и Неслихан с Кадир, и двойката от Пойраз- не знам имената на двамата. Така че и това са факти- когато двамата са намерили сили да следват сърцата си.
Не съм следила и историята на Керем с онова момиче, за които разказва Ели, но и на нея се доверявам, защото май не само тя, а и повечето момичета от темата са проследили това. И такива факти има много. Дори когато двамата са сгодени- както например Къванч е бил сгоден за Идил, и годежите се развалят, а двойките се разделят. Да не говорим, че всеки ден във вестниците пишат за разводи на такива известни двойки, чиито бракове са просъществували по няколко месеца, а други пък се развеждат, въпреки че и деца имат. И това са факти от живия живот.
Съгласна съм с Виви, че най- дразнещото за мене е тази показност на това чифте. Имам чувството, че са най- известната двойка в Тр. Както пишат в инста, вестниците по- малко се занимават с женитбата на Фахрие, отколкото с евентуалната, може би, едва ли не- женитба на Баръш с Кюса. Само не знам, като свърши сериалът, дали пак така ще пишат по този въпрос. Или тогава вече няма да има смисъл, защото няма да я има непосредствената опасност за тази велика любов?! Този път кака не е извикала журналистите, защото в такива празнични дни те си дежурят там, да гледат кой идва и кой къде отива. Но е факт, че двамата са застанали за фото- може и други мераклии да е имало, но май не съм видяла- всичките, които видях, са изхващани в движение. Честно казано, надявах се да са се разделили окончателно, но не съм го вярвала, защото знам, че сега няма как да стане. След всичките тези приказки за голямата и невероятна любов, след всичкото онова, което видяхме през последния месец в сериала, просто нямаше как да се случи. тази почивка щеше да я има-- или това пътуване. Но аз и оня ден, когато Галето беше пуснала снимката от летището, писах, че това си ми е като новогодишен подарък. Защото на лицето на Баръш е изписана такава досада, такова явно нежелание да бъде там, на тази снимка, че няма накъде повече. Спомням си, че Елчин беше го характеризирала така- каквото чувства, това му е на лицето. та като гледах какво му е на лицето, си мислех, че най- много иска да се обърне, да си тръгне и да се мушне отново в леглото.
Съгласна съм и с Дани, че в момента ситуацията е много сложна- не само за Баръш, но и за Елка. И без това всяка сутрин ония квачки си чешат езиците с нея, пък ако сега Баръш зареже Кюса, не искам и да мисля каква помия ще се изсипе върху елбарите.
И затова и аз  търпеливо ще си чакам края на този цирк и  приказката за принца и принцесата, която трябва да има щастлив край, щом те си подхождат. /не са мои тези думи, а на тр актриса, фенка на Елчин и Баръш, която също мечтае да ги види заедно в живота/.

# 613
То голямо продаване направи  Joy с толко напъни и мъки,стигна до нивото на Делиха  Joy
Ма щом Боре беше горд с нея тогава,тони сега е горд  Joy нищо,че не се харесвал в онзи филм  hahaha пак е горд  hahaha
С напъните - милион и половина, без напъните и рамото от другарчетата - не се знае! Но хич не се е представил лошо филмът, на осмо място, преди филма на Неджат Ишлер и Серенай например, който получи искрени и много ласкави похвали на премиерата и след него.
http://www.boxofficemojo.com/intl/turkey/yearly/

Да е горд от филма ѝ е част от играта! Няма как да бъде иначе. Той да не е глупав като нея да вика, "Ами гадже ми е, как да кажа, че филмът е лош!" Но пък може и филмът да става да се посмееш час и половина, защо да не каже, че му е харесал!

Оф, Вери, в сряда е Градът, нещо съм недогледала! Peace
И за този резултат трябва да му целува ръка на Боце, тая ненормалница. Без неговата известност,  щеше да е пълна трагедия. Само вижте в инста, клипа за нейният шедьовър качен от Боце колко харесвание има и същият от нейният профил  Peace

# 614
Про, цялата тайфа на Боре отиде да окаже морална подкрепа на Боре в неговата морална подкрепа на Зълвата - Онур, Шенол, Сечо, аби. Изобщо много ръце трябва да целува Гупа.

Общи условия

Активация на акаунт