След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 991
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Много е сложна ситуацията с показността на мутлу чифтето, защото жената трябва да се показва, филм има да продава на публиката. А Боре по необходимост трябва да е до нея, щом официално са заедно. Но човекът се постара да се покаже минимално. Госпожата беше тази, която не спря да тръби колко велика е любовта им. И за да си изиграят играта докрай, се налага да ги хванат и на летището. Сега като стигнат там, закъдето са тръгнали в Европата, може и единият да хване влака, за да е по-инкогнито, и да иде в някоя друга точка на Европа. Важно беше да се отчетат на летището.

За мен Боре няма друг полезен ход, с Гупа е официално и трябва да се държи така. Ще я остави, но след края на Ашка, джентълменски, защото ако я остави просташки, тя ще му отмъсти в медиите просташки. Взаимна договорка, за мен. Аз съм на руски чай и за мен тази новогодишна ваканция е постановка.
Не мога да повярвам че Гупа ще се остави да бъде параван на някого или пък да я използва за прикритие  Rolling Eyes Всичко между тях да е приключило, а тя да го играе щастливо севгили по взаимна уговорка. Каква би била нейната полза. Тя има самочувствие за трима, едва ли ще стои с него по-дълго само заради известността на Б и нуждата и от реклама за филма. Егото и е голямо. Сигурна съм, а и интервюто и с Буура го потвърждава, че тя смята, че е много ПО във всяко отношение от Баръш и че по-скоро тя помага на него, отколкото той на нея. A пък и филма ѝ има добра гледаемост (колкото и да не ми се иска да е така) сравнено с всички филми за  2016 година - на 5 място  Peace ooooh!
Много ми се иска всичко това да е добра постановка  Flutter Ще съм много доволна тогава, но нещо съм много прагматична явно и тази ваканция не ми пасва никак на ситуацията, която си представях   Tired Повече ми се връзва нещата да се бяха развили така - някой техен приятел да беше пуснал случайно снимка с тях как празнуват заедно Нова година. Е, тогава щях да съм сигурна, че там нещата са на залязване и само се изчаква финала на сериала Peace
А за великата любов има голяма вина и Баръш с изказванията си в онова интервю преди старта на сезона, където много му се ядосах, чак не знаех дали ще ми мине до излъчването на серията  Joy Joy Joy

# 616
Е те нали в някаква статия бяха писали,че Боре и Кпса кат са видяли журналята да отиват към тях и се изненадали неприятно  hahaha

# 617
Виви, аз си мисля, че Гупа има избор - или да бъде изоставена заради друга жена, като това ще върви с негативите и за нея, и за другата жена, особено ако е Елка (медийните дружки на Гупа ще я разкъсат!), или да се разделят като приятели с Боре, с взаимно уважение, запазвайки имиджа на връзката. Така че Гупа работи отново в свой интерес, участвайки в този маскарад. Докато пази своя имидж, пази и този на Боре. Дължи му го, след като той беше до нея по време на Зълвата. Така че това си е Гупа с високото самочувствие и в случая с малко разум, че това е най-добрият край за тяхната връзка.

Може и да греша, може и това да е истинска ваканция, може и да е както Про казва, втори шанс за връзката им, да видят дали е останал смисъл да я продължават. Но за мен връзката е приключила, това е постановка. И ако е постановка, Гупа също има изгода от този маскарад.

# 618
Мераба  Hug такааа, хайде да си кажа теорията  Joy да видим вие какво ще кажете. Според мен, а все пак не съм на малко години и доста съм видяла, нашето мутлу чифте има проблем. Не мога да кажа, макар че много ми се иска причината да е Елка Praynig Но... Нова Година е празник, който се празнува с близки хора, а дори и в по-големи компании, все пак говорим за млади хора. Боце и тая живеят заедно, не са нови гаджета, та чак толкова да се обичат,  опознахме им нравите и ми е ясно, че особено Гупа обича да е в центъра и изведнъж заминават дамо двамата да карат сами Нова Година  Thinking представете си ги някъде в ресторант и да мукат един срещу друг  на такъв празник ooooh! По тези празници в Европа 99% всичко е затворено, значи няма и къде да ходят и да седят и да се гледат  newsm78 Ако излезе отнякъде снимка, че са били при близки, това е друго, но само двамата, честно казано не ми се връзва. На такива заминавания отиваш, ако имате проблеми и сте решили, че ще си станете по-мили и ще се заобичате повече, може и да се случи, но може и не  Praynig Защо не заминаха с Аби и новото йенге, нали много се обичат, оная чак ме блокна, зарадо Гупа  Joy
Е това е моята идея  Peace
Ами обичат се хората, от снимките на Ашка нямат време да се видят, и са решили да си направят една роматнична ваканция във Виена Mr. Green Mr. Green и като знам там по това време колко е студено, трябва да си морж за да ти се разхожда ooooh! ooooh!

Про, благодаря, че сподели, че ми беше много любопитно от вчера каква е твоята теория  Hug

# 619
Виви, аз си мисля, че Гупа има избор - или да бъде изоставена заради друга жена, като това ще върви с негативите и за нея, и за другата жена, особено ако е Елка (медийните дружки на Гупа ще я разкъсат!), или да се разделят като приятели с Боре, с взаимно уважение, запазвайки имиджа на връзката. Така че Гупа работи отново в свой интерес, участвайки в този маскарад. Докато пази своя имидж, пази и този на Боре. Дължи му го, след като той беше до нея по време на Зълвата. Така че това си е Гупа с високото самочувствие и в случая с малко разум, че това е най-добрият край за тяхната връзка.

Може и да греша, може и това да е истинска ваканция, може и да е както Про казва, втори шанс за връзката им, да видят дали е останал смисъл да я продължават. Но за мен връзката е приключила, това е постановка. И ако е постановка, Гупа също има изгода от този маскарад.
Дани  Hug пак ще кажа, много бих искала да излезеш права и това да бъде развитието на нещата в близко бъдеще Praynig Praynig Praynig Ще съм много доволна  Peace

# 620
Скрит текст:

Дани  Hug пак ще кажа, много бих искала да излезеш права и това да бъде развитието на нещата в близко бъдеще Praynig Praynig Praynig Ще съм много доволна  Peace
Виви, и аз ще съм много доволна. Защото това е моята работна хипотеза, гледам, слушам и ми прилича на това. Може и да греша, може това да е красивата любов, за която всички мечтаят, която аз не мога да видя и в която не мога да повярвам. Това е теория само за раздялата на мутлу чифтето, утешителната награда демек. Grinning Моята истинска награда е Елбар. Дано и при нас е като при Буфчетата - екранната любов да стане реална!

# 621
  • Perla
Мераба  Hug такааа, хайде да си кажа теорията  Joy да видим вие какво ще кажете. Според мен, а все пак не съм на малко години и доста съм видяла, нашето мутлу чифте има проблем.
Скрит текст:
Не мога да кажа, макар че много ми се иска причината да е Елка Praynig Но... Нова Година е празник, който се празнува с близки хора, а дори и в по-големи компании, все пак говорим за млади хора. Боце и тая живеят заедно, не са нови гаджета, та чак толкова да се обичат,  опознахме им нравите и ми е ясно, че особено Гупа обича да е в центъра и изведнъж заминават дамо двамата да карат сами Нова Година  Thinking представете си ги някъде в ресторант и да мукат един срещу друг  на такъв празник ooooh! По тези празници в Европа 99% всичко е затворено, значи няма и къде да ходят и да седят и да се гледат  newsm78 Ако излезе отнякъде снимка, че са били при близки, това е друго, но само двамата, честно казано не ми се връзва. На такива заминавания отиваш, ако имате проблеми и сте решили, че ще си станете по-мили и ще се заобичате повече, може и да се случи, но може и не  Praynig Защо не заминаха с Аби и новото йенге, нали много се обичат, оная чак ме блокна, зарадо Гупа  Joy

ПРО Peace Дори преди дни споделих подобна идея с Дани.  А мисля, че наистина е възникнал проблем покрай глупостите, които изръси Кюса за Борко в интервютата уж за Зълвата. И после се започна с истеричните обяснения по всички вестници и списания какъв чуден човек е тоя неин любим. ама в същото време почти 20 дни Боре въобще не беше я отразявал в инста; появиха се информации, че е напуснала общия дом, но повечето медии услужливо пропуснаха тази новина- не е като да е например, че Елка е бременна  Mr. Green; ДИ също каза, че клипчетата, които пуска, са от друго място. От премиерата не бяхме ги виждали заедно и дойде това пътуване из Европа. Така че и според мене проблем имаше, пък доколко ваканцията е в тази връзка и дали може да го реши- предстои да видим.
Не съм прочела това, че са се изненадали неприятно от журналистите, но е видно, че и двамата не изглеждат въодушевени. дори тя не е пуснала в ход чаровната си усмивка.

# 622
Мераба  Hug такааа, хайде да си кажа теорията  Joy да видим вие какво ще кажете. Според мен, а все пак не съм на малко години и доста съм видяла, нашето мутлу чифте има проблем.
Скрит текст:
Не мога да кажа, макар че много ми се иска причината да е Елка Praynig Но... Нова Година е празник, който се празнува с близки хора, а дори и в по-големи компании, все пак говорим за млади хора. Боце и тая живеят заедно, не са нови гаджета, та чак толкова да се обичат,  опознахме им нравите и ми е ясно, че особено Гупа обича да е в центъра и изведнъж заминават дамо двамата да карат сами Нова Година  Thinking представете си ги някъде в ресторант и да мукат един срещу друг  на такъв празник ooooh! По тези празници в Европа 99% всичко е затворено, значи няма и къде да ходят и да седят и да се гледат  newsm78 Ако излезе отнякъде снимка, че са били при близки, това е друго, но само двамата, честно казано не ми се връзва. На такива заминавания отиваш, ако имате проблеми и сте решили, че ще си станете по-мили и ще се заобичате повече, може и да се случи, но може и не  Praynig Защо не заминаха с Аби и новото йенге, нали много се обичат, оная чак ме блокна, зарадо Гупа  Joy

ПРО Peace Дори преди дни споделих подобна идея с Дани.  А мисля, че наистина е възникнал проблем покрай глупостите, които изръси Кюса за Борко в интервютата уж за Зълвата. И после се започна с истеричните обяснения по всички вестници и списания какъв чуден човек е тоя неин любим. ама в същото време почти 20 дни Боре въобще не беше я отразявал в инста; появиха се информации, че е напуснала общия дом, но повечето медии услужливо пропуснаха тази новина- не е като да е например, че Елка е бременна  Mr. Green; ДИ също каза, че клипчетата, които пуска, са от друго място. От премиерата не бяхме ги виждали заедно и дойде това пътуване из Европа. Така че и според мене проблем имаше, пък доколко ваканцията е в тази връзка и дали може да го реши- предстои да видим.
Не съм прочела това, че са се изненадали неприятно от журналистите, но е видно, че и двамата не изглеждат въодушевени. дори тя не е пуснала в ход чаровната си усмивка.
Факт е, че пускаше кпипчета от друго място. Наистина може да са имали сериозно сътресение. Аз като видях Абито с нея в мола първата ми мисъл беше, че сигурно е дошъл да помага на сестра си, за да вкарат в пътя севгилито ѝ  Joy Joy Joy и на другия ден, хоп троп, снимка от летището Mr. Green  Е, все някога ще се върнат от това пътешествие и аз лично зорко ще следя Кюса от къде пуска клипчетата и без това наизустих толкова добре детайли от клипчета, снимки, че поне някаква полза да има от това  Mr. Green hahaha

# 623
Скрит текст:
Мераба  Hug такааа, хайде да си кажа теорията  Joy да видим вие какво ще кажете. Според мен, а все пак не съм на малко години и доста съм видяла, нашето мутлу чифте има проблем.
Скрит текст:
Не мога да кажа, макар че много ми се иска причината да е Елка Praynig Но... Нова Година е празник, който се празнува с близки хора, а дори и в по-големи компании, все пак говорим за млади хора. Боце и тая живеят заедно, не са нови гаджета, та чак толкова да се обичат,  опознахме им нравите и ми е ясно, че особено Гупа обича да е в центъра и изведнъж заминават дамо двамата да карат сами Нова Година  Thinking представете си ги някъде в ресторант и да мукат един срещу друг  на такъв празник ooooh! По тези празници в Европа 99% всичко е затворено, значи няма и къде да ходят и да седят и да се гледат  newsm78 Ако излезе отнякъде снимка, че са били при близки, това е друго, но само двамата, честно казано не ми се връзва. На такива заминавания отиваш, ако имате проблеми и сте решили, че ще си станете по-мили и ще се заобичате повече, може и да се случи, но може и не  Praynig Защо не заминаха с Аби и новото йенге, нали много се обичат, оная чак ме блокна, зарадо Гупа  Joy
Е това е моята идея  Peace

Факт е, че пускаше кпипчета от друго място. Наистина може да са имали сериозно сътресение. Аз като видях Абито с нея в мола първата ми мисъл беше, че сигурно е дошъл да помага на сестра си, за да вкарат в пътя севгилито ѝ  Joy Joy Joy и на другия ден, хоп троп, снимка от летището Mr. Green  Е, все някога ще се върнат от това пътешествие и аз лично зорко ще следя Кюса от къде пуска клипчетата и без това наизустих толкова добре детайли от клипчета, снимки, че поне някаква полза да има от това  Mr. Green hahaha
Не им е читава работата и това си е  Peace можеха и с брат и да заминат, с който и да е и където и да е, но двамата само  Thinking Сега трябва да се молим  Praynig да не излезнат снимки, че някъде са ги чакали приятели, но тая идиотка нямаше да пропусне да го сподели или "случайно" някой от тези около тях да ги снима и тях #Cussing out

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 18:33 от Pro Голямата етърва О. А.

# 624
Ако може да забрави Гупата в Тайланд на някой остров, има пари жената ще се оправи и ще живее по-добре отколкото в Турция- да не кажете, че й пожелавам нещо лошо  Naughty Mr. Green Joy

# 625
  • Perla
Ако може да забрави Гупата в Тайланд на някой остров, има пари жената ще се оправи и ще живее по-добре отколкото в Турция- да не кажете, че й пожелавам нещо лошо  Naughty Mr. Green Joy

тъкмо ще разпространява тр. култура по цял свят! Mr. Green И шедьовърът ще получи международно признание! Joy

# 626
Ако може да забрави Гупата в Тайланд на някой остров, има пари жената ще се оправи и ще живее по-добре отколкото в Турция- да не кажете, че й пожелавам нещо лошо  Naughty Mr. Green Joy

тъкмо ще разпространява тр. култура по цял свят! Mr. Green И шедьовърът ще получи международно признание! Joy
В едно от интервютата след галата казва точно това, че е амбициозен човек и че иска да пробие навън и да разсмива хора от други култури. Чудесна възможност да достигне хора със съвсем чужди култури - далекоизточни! Mr. Green

# 627
  • Под Сините камъни
За много години,момичета!Живи и здрави бъдете вие и вашите семейства.Не ми остава никакво време да гледам сериала и съм с няколко серии след вас.Но се надявам скоро да ви настигна 😊

# 628
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет конспираторки  Hug Hug Hug
ПРО  Hug Heart Eyes и моята теория  Peace също като твоята  Joy има проблем между тях и това е  Naughty. Значи като гледам Боци колко е "щастлив" с абла си  Whistling на летището, ми все едно мен са ме накарали да се снимам до нея  hahaha hahaha как да не грея от щастие  Mr. Green направо щях да светна като коледна елха от кеф  hahaha пък после да ми разправя за великата им лИбоФ колко си ще  Naughty все едно ще му повярвам  Crossing Arms. Те очите му говорят доста красноречиво кога е с Круела  Naughty и кога с аслан партнерката  Crazy Flutter, та не е нужно устата да си отваря  Peace. Ние и така прекрасно му разбираме чувствата  Naughty. Ще поживеем и ще видим кой крив и кой прав  Laughing

# 629

Общи условия

Активация на акаунт