След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 963
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
lbatdyevaЯ поняла почему барик с г!!! Она увлекается Серьезно психологией, а он пользуется услугами психолога( сам говорил), вот и пожалуйста- она его личный психолог под боком- внушает ему все что хочет((( в последнем интервью он сказал:" когда мне трудно, то гупик мне помогает, направляет мои мысли в нужное русло". Вот теперь все понятно(
hahaha hahaha hahaha
Айдеее, това, пък кога го е казвал Баръш  newsm78

# 631
  • Perla
Цитат
lbatdyevaЯ поняла почему барик с г!!! Она увлекается Серьезно психологией, а он пользуется услугами психолога( сам говорил), вот и пожалуйста- она его личный психолог под боком- внушает ему все что хочет((( в последнем интервью он сказал:" когда мне трудно, то гупик мне помогает, направляет мои мысли в нужное русло". Вот теперь все понятно(
hahaha hahaha hahaha

Ами...не го е казвал той, а Кюса. В едно от безбройните интервюта тя каза това- че той я подкрепя във всичко и когато ѝ е трудно, я направлява по правилния път. Мисля, че когато каза, че е другарят в живота.
По същия начин, незнайно откъде, се появи информация, че Баръш бил казал, че иска да става баща през 2017 година. Човекът си каза, че за него семейството е много важно, че ще дойде време, когато ще има свое семейство и иска да бъде толкова добър баща, колкото е добър и в работата си. Ама откъде излизат тези изкривени информации, нямам идея.

# 632
По мой спомен, Боре казва в едно интервю, че е ползвал услугите на психолог заради напрежението в професията. И за GQ май (фотосесията в бяло) казва, че иска както е добър в професията, да бъде и добър баща. Ама за 2017 някой си го е измислил сигурно.

# 633
# 634
Цитат
hahaha hahaha hahaha

Ами...не го е казвал той, а Кюса. В едно от безбройните интервюта тя каза това- че той я подкрепя във всичко и когато ѝ е трудно, я направлява по правилния път. Мисля, че когато каза, че е другарят в живота.
По същия начин, незнайно откъде, се появи информация, че Баръш бил казал, че иска да става баща през 2017 година. Човекът си каза, че за него семейството е много важно, че ще дойде време, когато ще има свое семейство и иска да бъде толкова добър баща, колкото е добър и в работата си. Ама откъде излизат тези изкривени информации, нямам идея.
Знаех си, че рускинята се е объркала нещо  ooooh!  Mr. Green Laughing Ама за по сигурно рекох да попитам  Rolling Eyes
Да, наистина и на мен ми беше чудно как извъртяха, че той искал да става баща през 2017 година Joy Joy Сигурно Гупа кара драскачите да пишат подобни неща, току виж му се харесало като идея  Joy Joy Joy

# 635
Кюса и култура ама...... защо  пък не Joy Joy щом е за конспирацията. съгласна съм да се случи Joy Joy
Между другото не зная дали сте го чели при рускините но бяха писали, че Баръш е подпомогнал финансово Кюса за шедьовъра и каквото и да значи
Може би това донякъде оправдава и рекламата дето я навира повече от собствения си сериал. Истина или не каката прекрасно го използва. И  ако той не иска или да кажа няма изгода ще я остави.
И още нещо четох при падругите- една от тях се чуди защо на Нова година не се радва на гаджето си във Виена, а вчера  висял в Инстаграм. От любов ще да

# 636
  • Perla
Кюса и култура ама...... защо  пък не Joy Joy щом е за конспирацията. съгласна съм да се случи Joy Joy
Между другото не зная дали сте го чели при рускините но бяха писали, че Баръш е подпомогнал финансово Кюса за шедьовъра и каквото и да значи
Може би това донякъде оправдава и рекламата дето я навира повече от собствения си сериал. Истина или не каката прекрасно го използва. И  ако той не иска или да кажа няма изгода ще я остави.
И още нещо четох при падругите- една от тях се чуди защо на Нова година не се радва на гаджето си във Виена, а вчера  висял в Инстаграм. От любов ще да

Елини, и аз вчера в инста прочетох в една от руските групи, че двамата с Елка били махнали във вчерашния ден някакви отметки, но понеже не разбирам кой знае какво от ползването на инстаграма, не разбрах какво означава. Само разбрах, че са го направили заедно вчера. Имаш ли някаква идея за какво става дума?
Четох и това за финансовата помощ, но съм резервирана. Че и при тях много конспиративни теории  Joy

# 637

Елини, и аз вчера в инста прочетох в една от руските групи, че двамата с Елка били махнали във вчерашния ден някакви отметки, но понеже не разбирам кой знае какво от ползването на инстаграма, не разбрах какво означава. Само разбрах, че са го направили заедно вчера. Имаш ли някаква идея за какво става дума?
Четох и това за финансовата помощ, но съм резервирана. Че и при тях много конспиративни теории  Joy

Joy Joy Joy Доре   Peace и аз четох за отметките, но с инста съм на Вие.Не го ползвам,не зная за какво иде реч.
И техните ( на рускините) конспиративни теории водят до същото като нашите.  Joy Joy
Една от предполагаемите им точки по теория  hahaha hahahaе почти същата като на Про, което означава , че Кюса е разкрита
Joy Joy Joy Двойката спасява връзката си, предстои да я закрепва в Тайланд и т.н Масаж, лунни вечери, афродизиак меню  Joy Joy Joyлюбовни елексири от природата. Кюса ще си затвори най-накрая устата от удоволствие, а Борко ще забрави за инстаграм Joy Joy Joy
Хайде и моята теория,дано не се сбъдне Mr. Green

# 638
Честита Нова Година, скъпи мои конспираторки  Laughing Laughing  Hug Hug Hug

Ох, посмях се с вас, ама да не се наложи "дипломите" си да късате след финала на Ашка  Mr. Green
Как ги измисляте,че ги и навързвате  Laughing страшни сте  Mr. Green
И аз как искам една новогодишна разходка,било то и в студена Венеция Crazy Crazy Crazy ама на, късмета ми е да си седя у дома с челядта  Laughing Laughing  Rolling Eyes

Все още не съм гледала последните две серии  Rolling Eyes то,че нямах време е вярно,но нещо и желание нямам  ooooh! ooooh! и то не защото ми е изчезнала тръпката от Дефмер  Rolling Eyes ...знам ли  Tired този "позитивизъм" за финала ми счупи ашк-настроението...нека финализират,пък ще си ги изгледам на един дъх...дано и суматохата поутихне  Tired Tired хич не го вярвам,ама да видим  Peace

Май всички сериали имат новогодишна почивка...и Джеско имат серия чак на 12  Rolling Eyes Crossing Arms

# 639
И техните ( на рускините) конспиративни теории водят до същото като нашите.  Joy Joy
Една от предполагаемите им точки по теория  hahaha hahahaе почти същата като на Про, което означава , че Кюса е разкрита[/i] Joy Joy Joy Двойката спасява връзката си, предстои да я закрепва в Тайланд и т.н Масаж, лунни вечери, афродизиак меню  Joy Joy Joyлюбовни елексири от природата. Кюса ще си затвори най-накрая устата от удоволствие, а Борко ще забрави за инстаграм Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 640
  • По света и в нас.
Къде четохте за отметките в инстагр.?
Честно да ви кажа на снимката от летището Кака се цупеше,защото фенка се снимаше не с нея а с Борето и после като позираха двамата си я обгрижваше/моля не ме замеряйте/ newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

# 641
Според феновете, снимката на Боре с фенка и после в гръб на двойката са от летището във Виена, а тази на репортерите е от "Ататюрк". Ако някой познава летищата, да каже така ли е. Аз не знам.

Може би това обяснява ужасната прическа на Гупа на снимката на Боре с фенка - Виена, след полета. Пред репортерите е сресана.

# 642
И техните ( на рускините) конспиративни теории водят до същото като нашите.  Joy Joy
Една от предполагаемите им точки по теория  hahaha hahahaе почти същата като на Про, което означава , че Кюса е разкрита
Joy Joy Joy Двойката спасява връзката си, предстои да я закрепва в Тайланд и т.н Масаж, лунни вечери, афродизиак меню  Joy Joy Joyлюбовни елексири от природата. Кюса ще си затвори най-накрая устата от удоволствие, а Борко ще забрави за инстаграм Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Joy Joy Joy Хубава теория, ама за феновете на Гупа. Нас не ни устройва, дано да не се сбъдне.

Аз съм привърженик на най-радикалната конспиративна теория. Няма нищо за оправяне в тази връзка, тя е изчерпана, просто избраха най-неутралния начин да покажат пред света, че са още заедно, за да може после да се разделят приятелски, тихичко, с по-малко щети.

# 643
Привет на всички Hug,изписали сте света бе момичета Grinning Про,благодаря ти че сподели с нас своята теория bouquetСъгласна съм  с теб ,както и с предположенията на останалите.Истината е някъде там ,но явно тези двамата имат проблем PeaceАко наистина много са си липсвали и са нямали време един за друг-поради голямата заетост на Борето,самият той няма да виси вечерите по инста или където и да било в нет пространството.Нали си бяха самодостатъчни и никога не скучаели един с друг NaughtyАми защо тогава не се наслаждават един на друг  newsm78.Ако аз съм с любим за мен човек и ми е добре с него ,хич няма да се сетя за този паралелен свят.Напротив,даже бих оставила у дома и таблет и телефон и всичко,за да съм само с него,и за да му обърна внимание. Но аз явно не ги разбирам тези работи .

# 644
  • Perla
Къде четохте за отметките в инстагр.?
Честно да ви кажа на снимката от летището Кака се цупеше,защото фенка се снимаше не с нея а с Борето и после като позираха двамата си я обгрижваше/моля не ме замеряйте/ newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43

Биби, ти на това подпиране на гърба с половин метър разстояние между тях "обгрижване" ли му викаш? Защото аз друга снимка не съм видяла с изключение на тази с фенката

А за отметките четох ето тука

https://www.instagram.com/p/BOu3NwYgjQL/?taken-by=__kiralik___ask&hl=bg

Дани, има резон в обяснението ти за прическата, но и аз не познавам летищата.

Общи условия

Активация на акаунт