След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -212ღღ

• 24 932
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Perla
Здравейте, момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мисля,че снимката с шапката, ще хареса на доста от нас. Joy

Сега в чия кола е newsm78, може ли някой да каже Mr. Green

Дани, и онзи Волкан, възкликна многозначително, че и виенската ваканция може да е игра  Laughing Mr. Green

Виви  Hug Не знам в чия кола е, че не ги отбирам тия работи, но виждам, че е пак на шофьорското място.
На онзи Волкан не му се връзвам, но продължавам да си задавам един въпрос- каква му е изгодата на него да прави подобни интриги, при положение че, така или иначе, фактите говорят едно, пък той сякаш иска да подскаже друго. И когато лъже непрекъснато тези, които го следват, питат и т.н., нали в един момент фенската любов ще се излее върху него, и потребителите в ТТ ще знаят, че не може да му се вярва. А той има интерес да му се вярва, да го смятат за надежден източник на информация. И затова не мога да му схвана поведението  Thinking

ПРО, при рускините четох, че Кюса била в Анталия с приятелки- не знам дали е вярно. За лайковете си имам и аз теория, но стига с конспирациите. Че като гледам и Онур аби и той е лайкнал снимката. Добре, че Мертчо се държи в повечето случаи на положение  Joy

# 721

Виви, Hug Heart Eyes

Кога ли ще ни пуснат фрагче?... newsm78
Илде Hug аз мисля, че Фраг ще ни пуснат в петък по времето, когато трябва да се излъчи серията  Simple Smile

# 722
  • в подножието на планината

Виви, Hug Heart Eyes

Кога ли ще ни пуснат фрагче?... newsm78
Илде Hug аз мисля, че Фраг ще ни пуснат в петък по времето, когато трябва да се излъчи серията  Simple Smile
Чак петъъъък... ooooh!

# 723
Здравейте, момичета Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мисля,че снимката с шапката, ще хареса на доста от нас. Joy

Сега в чия кола е newsm78, може ли някой да каже Mr. Green

Дани, и онзи Волкан, възкликна многозначително, че и виенската ваканция може да е игра  Laughing Mr. Green

Виви  Hug Не знам в чия кола е, че не ги отбирам тия работи, но виждам, че е пак на шофьорското място.
На онзи Волкан не му се връзвам, но продължавам да си задавам един въпрос- каква му е изгодата на него да прави подобни интриги, при положение че, така или иначе, фактите говорят едно, пък той сякаш иска да подскаже друго. И когато лъже непрекъснато тези, които го следват, питат и т.н., нали в един момент фенската любов ще се излее върху него, и потребителите в ТТ ще знаят, че не може да му се вярва. А той има интерес да му се вярва, да го смятат за надежден източник на информация. И затова не мога да му схвана поведението  Thinking

ПРО, при рускините четох, че Кюса била в Анталия с приятелки- не знам дали е вярно. За лайковете си имам и аз теория, но стига с конспирациите. Че като гледам и Онур аби и той е лайкнал снимката. Добре, че Мертчо се държи в повечето случаи на положение  Joy
Доре Hug за мен този Волкан се прави просто на интересен. Нито казва нещо, нито отрича Mr. Green Може да не мисли за толкова далечно бъдеще, а да иска да е на гребена на вълната в момента. А пък може наистина да знае нещо повече и затова да не се плаши от фенската лудост, кой знае Mr. Green hahaha
А за снимката, на мен ми се вижда, че е на задна седалка и до нея все едно има от онези столчета за малки деца. Може да е в колата на брат и, той има две дечица newsm78

# 724
Спомняте ли си, че миналата година се говореше, че Къванч искал Елчин за новия си проект. Тогава не се знаеше, че ще има нов сериал той. Коментар при рускините ме наведе на мисълта дали пък наистина не е била обмисляна възможността Елчин да играе с него, ако няма втори сезон на Ашка, но Елчин все пак да е избрала втори сезон. И Туба да е вторият избор за ролята. newsm78
Нищо чудно, аз я искам с Кенанчо  Crazy  много ще си тичат  Peace

# 725
Спомняте ли си, че миналата година се говореше, че Къванч искал Елчин за новия си проект. Тогава не се знаеше, че ще има нов сериал той. Коментар при рускините ме наведе на мисълта дали пък наистина не е била обмисляна възможността Елчин да играе с него, ако няма втори сезон на Ашка, но Елчин все пак да е избрала втори сезон. И Туба да е вторият избор за ролята. newsm78
И за него се заговори,че след Ашка щяла да си партнира с Кенан  Peace

За мен кат гледам седалката дето е седнала Кюса,ми мяза на автобусна  Peace може да е от преди,когато пътуваха за Зълвата

# 726
Скрит текст:
Ох, сърцето ме боли като се замисля, че ни чакат нови партньори, но това е реалността.  Cry

Кенан, а! Хубав мъж, истински мъж. Сигурно ще си тичат! Peace

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥
Димак  Heart Eyes Hug ма направо ще ставам много умно  Joy Joy Joy
И двете серии не съм гледала. От как казаха, че ще го приключват и нещо ми спряха интереса да ви кажа  Crossing Arms

# 728
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вие още се занимавате с мутлу чифтето , а пък аз се притеснявам  Mr. Green толкова време никаква вест от Кито  Laughing къде изкараха празниците , дали ходиха на романтични дестинации , направо ми залипсва тоя човек  Mr. Green Crossing Arms Ей на кака знаем всяка стъпка - в колата , на летището , с аби в мола - нямам притеснения , нямам тревоги  Peace всичко е документирано и виждам я в цветущо здраве и мнооооого щастливо влюбена  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 729
  • Керодиспансера
Ето така Елка го посреща на сета след Виената   Mr. Green Heart Eyes

smile3534 smile3534 smile3534

А тук му вика - Ти добре ли си да ходиш с кака из Европа , да те излага и тебе  ooooh! направо ти се чудя на акъла  newsm78

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 730
Ели,  Hug, разсмя ме и с двата си поста.  Joy Joy Joy

# 731
  • Керодиспансера
Продължавам си монолога - преразказ по картинки  Laughing

Тук се кара на Салих - Как можа да приемеш друга роля , в друг проект  newsm78 Защо искаш да приключи моята приказка с Дефне  newsm78 къде и с кого сега ще се чувствам добре  newsm78 Елчин така добре ми се отразява  Mr. Green

smile3533 smile3533 smile3533

Данни  Hug Hug Hug

# 732
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Димак  Heart Eyes Hug ма направо ще ставам много умно  Joy Joy Joy
И двете серии не съм гледала. От как казаха, че ще го приключват и нещо ми спряха интереса да ви кажа  Crossing Arms

учи си, учи  Naughty то от повече езици глава не боли  Peace

Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Вие още се занимавате с мутлу чифтето , а пък аз се притеснявам  Mr. Green толкова време никаква вест от Кито  Laughing къде изкараха празниците , дали ходиха на романтични дестинации , направо ми залипсва тоя човек  Mr. Green Crossing Arms Ей на кака знаем всяка стъпка - в колата , на летището , с аби в мола - нямам притеснения , нямам тревоги  Peace всичко е документирано и виждам я в цветущо здраве и мнооооого щастливо влюбена  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Ели  Hug Heart Eyes разсмя ме с преразказите си по картинки  Joy Joy Joy Joy
ма моля ти се не се притеснавя за Кито, че сега и той ще вземе да се покаже като плъшок из трици  Stop ooooh! не ми липсва  Naughty ама хич  Mr. Green Mr. Green

# 733
Здравейте, конспираторки форева  Hug  Hug  Hug

За много години, да сте здрави, весели, позитивни и все така изпълнени с енергия и желание да защитите мечтата си  love001

аз па няма го защитя,ми ще го плювна  Mr. Green никаква чест не му прави,че е аптал и се води по една патка  Naughty

Ан тъй, Верко  Hug, виж как веднагически дойдох да се включа в плюването  Joy  Joy  Joy Баланс трябва да има, само помпони не може  hahaha  hahaha  hahaha

# 734
Продължавам си монолога - преразказ по картинки  Laughing

Тук се кара на Салих - Как можа да приемеш друга роля , в друг проект  newsm78 Защо искаш да приключи моята приказка с Дефне  newsm78 къде и с кого сега ще се чувствам добре  newsm78 Елчин така добре ми се отразява  Mr. Green

smile3533 smile3533 smile3533

Данни  Hug Hug Hug

Еха, Ели  Hug, сега ако наредиш и Мерич до Салих, картинката ще е пълна  Joy  Joy  Joy

Общи условия

Активация на акаунт