Искам да кажа ... (102)

• 54 291
  • 796
  •   1
Отговори
# 15
  • дядовата ръкавичка
Вкъщи ще сме, но на спокойствие не се надявам. Както се очертава, ще бъдем 8 възрастни и 7 деца между 1 и 16 годишни Whistling. Честно казано хич не ми се занимава с приготовления, гости, усмивки и разговори. Искам да заспя и да се събудя напролет.
Лято, да ти пратя нашите гости? Симпатяги са  Wink

# 16
Ние ще сме при свекървата, хич не ми се ходи защото е тясно, а тя не умее да готви.
Но ще си идва дъщеря и (зълва май ми се пада) със мъжа си и сина и няма как да го избегнем.
Мъжът ми се е напънал и да спим там, но определено не мисля да оставам и да се гъчкаме 4ма човека в една стая със спалня и едно детско легло.

# 17
У дома ще сме, с родителите ми.Хапване, лежачка, филмчета, сууупер! Ще правя баницата на Жаки и след НГ режим, ще го мисля какъв да е Mr. Green
ЗахирJoy
Даун, завиждам ти, жено Hug

# 18
Обещавам да се отчета със снимки  Hug

# 19
Жаки се разболя изведнъж, за часове буквално, с 39 Т е, силно червено гърло, само плаче. Даже и вода не иска да пие, заради болката в гърлото. Лекарката изписа Зинат, въпреки че гърдите са напълно чисти.
Каза, че е ангина и ако не го спрем щяло да стане пневмония, не ми се иска изобщо, но няма как, започнахме го. По тази причина аз лично ще съм си у нас на Нова година. Мъжът ми трябва да излезе за малко, вероятно с Мария и после ще си дойдат. Ще си ям на дивана и ще гледам филми с Жаки, по пижама.
Изобщо не ми се празнува и не ми се гледа никой. 12 години сме все на вън, така ми е писнало.
Няма по- гадно нещо от това детето да ти е болно. Марипоса, да оздравява Сами!

Даун, ще чакам с интерес снимките, да си прекараш чудесно!

# 20
Майка ми ни гостува, миналата година също дойде за седмица и ще си изкараме у дома Нова година.
Но! Тя се разболява, детето се разболява - пишка й се през 10 минути, мъжът ми и той. Точно отпадналост, гърла ги болят... Аз повлякох крак преди няколко седмици, но мен директно ме удари в дробовете и без да се чудя взех антибиотик, усетих че с чайчета, компреси и мед няма да се оправят нещата. Миналата Нова Година бях болна и наистина, така ми вървя цялата тази година, своеобразен рекорд поставих по пиене на антибиотици.

П.П. На мен днес ми е хем притеснено, хем една ситуация успя да ме развесели - на важен преглед съм, същевременно вчера едни младежи купиха старата ни пералня и сега единия ми пуска съобщения по Вайбър Crazy

Да оздравяват всички дечица и да посрещнете весела и спокойна Нова година! Hug Даун, незабравимо изкарване ти пожелавам!

# 21
Обикновено сме някъде на къща с голяма копнаия (20 човека+), обаче запазваме много рано. Тази година не се организирахме, ще сме на вилата на приятел, около 10-тина човека, готина компания сме, ще си изкараме добре, сигурна съм. НГ обичам да сме с приятелите някъде, за няколко дни, да е шумно, весело. Миналата година кой кара ски, кой на топли минерални басейни вися, кой спа... вечерите купон, 3 дена ни дойдоха супер, сега сме за 2. Но и никъде да не се бяхме организирали, щяхме да сме вкъщи (и това сме го правили), за съжаление нямаме място, колкото бихме желали. Иначе НГ не ми е тръпка да ходя на фризьор, тоалети... в ресторант с чужди хора никой не може да ме накара да я посрещна. Бих си останала на спокойствие в нас.

# 22
Да се оправя малкото Жаки! Джулка и твоите и те  Hug

Ние ще сме в къщата на кумците с още приятели (10 човека общо). Уртикария ме хваща, като се сетя какво пазаруване и готвене ни чака... Така да не обичам. Предпочитам в ресторант, някой да ми слугува, после да мина през някой бар и като ми писне да се прибера. Ама аз съм малко а социална, нова година изобщо не ме вълнува. Мъжът ми, обаче, обича и сърце не ми дава да пренебрегна желанието му, а и рядко се събираме всички. Ще лобирам да не се престараваме с храната, защото всяка година ни остава, но от сега знам, че няма да ми се получи...

# 23
  • Mediterraneo
Ние ще сме на ресторант, частно парти, само за нас. Т.е. ще се съберем със семейството на сестра ми в техния ресторант, който иначе е затворен. За разлика от Бъдни вечер и Коледа, сега не е мой ред да готвя. Утре ще направя една домашна торта, на 31- ви баницата с късмети и това ще е от мен. След 00 часа ще поизлезем из града да гледаме фойерверки и празнуващите на плажа.

# 24
  • Варна
С приятели навън. Не обичам шумни купони, малка компания сме.

Аз да се похваля, че си отворих касичката и тя ми снесе една прилична сума, с която си захраних дебитната карта. Може и да не ми затрябват, но си е друго да знае човек, че има някой скрит лев.

# 25
На НГ май и ние ще сме си вкъщи, коментираме с едни приятели дали да не се съберем, ама нещо ни е хванал всички мързела като гледам Laughing Останалите близки ще са извън града за 2-3 дни, аз не мога да отсъствам толкова, така че отпада. Последните години изобщо не ме влече лудницата и шума, най си ми е добре на спокойно място.

# 26
  • Euskal Herria
Ще си бъдем само двамата с мъжа ми у дома. Виртуално ще празнуваме с децата и ще посрещаме Новата година поне два пъти - според часовата зона  Mr. Green.

# 27
Ние ще сме на българско парти - минимум 100 човека.
Имам да правя баклава и пържен ориз. Последното ще го прави мъжа ми де, днес само трябва да сваря ориза, че трябва да престой в хладилника няколко дни. Детето ще си отиграе.
Имам нужда от рестарт....иска ми се да отида някъде. Пусто няма да е скоро

# 28
Привет,

ние ще сме на гости в приятели.
Хем весела компания, хем домакинът е топ-готвач и пръста няма да си мръдна.
И са наблизо до нас, че кучката е с цистит и не искам да я оставям много.

# 29
В къщи ще сме, с приятели. Напазарувахме, разделихме си задачите, ОК сме  Heart Eyes

Нямате изчитане, четях си ви вместо книжка на почивката  Mr. Green

Много болни има и покрай нас, дано устискаме  Praynig

Да се оправят Жаки и Сами, ужасно е по празници да ти е свито сърцето  Sad

Не можах да намеря еднократни чашки за шоколадовото суфле, имам само стъклени у нас, но нали трябва да се замрази и да се пъхне в гореща фурна  newsm78 В какви ги правите вие?
Може ли да ги направим утре и да си стоят във фризера? Вадите ли предварително или направо замръзнали печете?  Щерката ще прави това де, по- капризното, аз ще направя една баклава за всеки случай  Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 18:06 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт