Искам да кажа ... (102)

• 54 318
  • 796
  •   1
Отговори
# 30
  • В Космоса
На гости в приятели, общо 8 възрастни и 4 деца.

Момичета, ако ще правим дружно диета, трябва да измислим каква ще е. Аз предлагам да изключим въглехидратите. Основно плодове, зеленчуци, месо и млечни продукти.

# 31
  • София
Аз мисля да мина на салати само- зеле,морков, цвекло,краставици,домати,авокадо, и тям подобни.И тук таме плодове.Месо и млечни така или иначе не ям.

# 32
Аз открих, че най-доброто за мен е НВ ВМХ. Действа ми супер..сега остава да получа воля свише и да елиминирам свинската си природа. Таргета ми е 10кг.

# 33
  • София
Нямам да свалям искам друго да проверя. Laughing Захир какво е HB BMH ?  newsm78

# 34
Те и плодовете са въглехидрати.Аз обаче без тестяно не мога, това ми е проблема.Ако огранича хляба до 1 филия на хранене веднага ще смъкна.Предлагам ВМНВ Peace Аз ще я култивирам за себе си.
Миднайт, как ще издържиш само на салати?

Преди година спазвах режим, много отслабнах, но и приема на калории беше около 1300 на ден.Обаче хемоглобина ми падна под 100, косата започна да ми пада, уплаших се.Някои които не ме бяха виждали отдавна, мислеха, че съм нелечимо болна.Сега искам само около 2 кг, не повече, инак в лицето се сбабичосвам.

# 35
Миднайт, ниско въглехидратно, високо мазнинно хранене  Peace По този начин успях да сваля 10 кг. от юли до сега без да съм гладна Simple Smile

Кате, и аз съм го правила този номер с калорийната рестрикция. Едно лято изкарах на картофи и солети (ама без да искам, просто много стрес и не ми се ядеше). Коса и нокти заминаха, чорапите ми падаха, а МЦ изчезна трайно та... Като се наядох се оправих  Mr. Green

Дописвам се, че имах кулинарен въпрос. Мислех да правя пържоли със сос от гъби и сметана, обаче ме домързя и бухнах всичко в тавата - врат, масло, гъби, вода, животинска течна сметана. Завих с фолио и сложих да се пече. Гадно ли ще стане? По принцип гъбите ги правя отделно...

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 18:46 от Алечка

# 36
Алечка, аз уж режим спазвах, поръчах си го индивидуален от Руми Илиева.Тогава и упражнения правех, бях се амбицирала.Но все гладна си бях и порцийките едни нюню Rolling Eyes

# 37
  • София
Ясно благодаря.Аз не съм пазила диети никога и  не съм наясно хич. :lol А няма проблем аз не се изкушавам.И не ям по много.Имах период в който не ядях по 2 дни нищо само вода -очиститлено е.

# 38
Алечка, и аз така готвя. Ръгам всичко.ю Мисля, че ще стане. На мен винаги ни се получава.
Аз да кажа, че Алечка е моя идол. И мисля да си я ползвам за вдъхновение. Blush Алечка, аз утре може да дойда към твоя красив град. Да знаеш.

# 39
Захир, стига де, нищо не съм направила, просто вързах ламята Simple Smile
Ако имаш време - сигнализирай Wink

# 40
Ох, много обичам да ям и да пия вино Mr. Green Особено вечер след работа и да си говорим с мъжа ми Grinning

# 41
  • София
Аз имам две покани за гостита с децата, обаче ме й няма да мръдна от вкъщи. Не мога да изкарам на стол седнала повече от 2 часа, заболява ме кръста, най-добре ми в на диванчето в хоризонтално положение Laughing Ако мъж ми си беше тука, щяхме да ходим някъде, сто процента. Обаче сега имам извинение да си лежа вкъщи Laughing Освен ако децата не дадат зор да излизаме, май така и ще направя!

Диета ли чух? И няма да ме чакате да родя, така ли? Ще отслабнете всички и ще ме дразните после, нали? Гаднярки Crossing Arms

Да се похваля, че днес ходих на превръзка и раната ми изглежда чудесно. Ще се живее Hug

Обожавам да ям. Не съм по количествата, обаче умирам да опитвам глезотийки, да експериментирам, да предизвиквам сетивата си. Хора, които не обичат храната, са ми направо странни Mr. Green

# 42
  • София
Въпрос на гледна точка.Аз ако мога няма да ям въобще,но още не съм на това ниво, Joy

# 43
Ние ще изпратим старата година вкъщи. Нова година винаги съм я свързвала с края на декемврийските празници и не я тача много.

Последно ще удължат ли зимната ваканция до 09.01 или засега е само предложение?

# 44
  • Euskal Herria
За Пловдив е потвърдено - до 09 януари е ваканцията.
Белинда, аз ще съм солидарна с теб - така и така съм си дебела, тенденция да заслабна - ню-ню. Та... затова си ходя красива и дебела  Joy. И за разлика от теб - аз няма изгледи да ги смъкна тия кила.

Общи условия

Активация на акаунт