Искам да кажа ... (102)

• 54 382
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
Хора, забърках тортата, колко часа трябва да стяга желатина и в хладилник или фризер? И после глазурата от шоколад студена ли трябва да се слага на тортата или топла? Желатина само го разтворих първо във вода, после на водна баня, за около 5 минути, дано стига. Не е завирал. Ако случайно стане хубва, ще снимам и рецепта ще кажа, защото е наистина лесна:)

# 211
  • До морето
И аз се издразних - никой не каза "Тръгнах неподготвен въпреки предупрежденията". Ссъсаха се 3 дни да маркират в червено и пембяно Източна България, ама кой да чуе. Тръгнали с бебета без да имат вода  ooooh! Пълно е с идиоти с летни гуми, поне снощи на Хемус до Варна всички аварирали бяха с такива. То двама такива трябват да се блъснат и да блокират пътя и после мармалад!

# 212
  • София
Нагледен пример.Вчера на Витоша - закъсали с една кола с две малки деца.Ама така давали газ и се окопали.Вадят вериги да ги сложат с мъжът ми,ами те били от първата им кола и с различен цолаж и не стават  JoyТа дъски подлагаха какво ли не.ЕДин час висяхме на студа с тях.Важното е да помогнем на хората,но все едно тръгнали на зей  пазар.

# 213
Аз вчера два пъти ходих до Бургас и обратно.Хвърляха луга постоянно, сега как е не знам.Че тръгват с летни гуми е ясно, ама че и не се почистват пътищата, пак е ясно.Споменахте едно време какво било, ама едно време винетка плащаше ли се-не.Сега като взимат едни пари е ясно, че ще се изисква да се опясъчават и почистват пътищата.

Аз реших друго, няма да точа.С готови кори ще я правя баницата със сирене и една питка ще замеся.

# 214
  • София
Относно едно време имах предвид,че пак валеше сняг дори и повече.Иначе да  пътя вчера за Златни мостове беше почистен и опесъчен,нямам забележки.

# 215
  • Sofia
Всеки път като чуя/ прочета,че някой кара с летни гуми през зимата и  Shocked...по Варненско и Бургас даже се хвалят, че въобще не купуват такива гуми  Rolling Eyes.Безотговорно е -да.
Доволна съм от себе си, изчистих, пуснах 2 перални, изпекох си баницата, че и я поизядохме. Що късмети изтеглихме  hahaha  bowuu.Сега ще поприлегнем малко и ще се стягаме за НГ почерпушка.

# 216
Точно че тръгват неподготвени на път и то посред зима.
Помперсите им свършили, млякото...не знам какво си.
Че ти 2памперса и 2дози мляко ли си взел?!
Аз с под 1кутия и 10памперса дори и за половин ден не тръгвах.

# 217
  • До морето
Ан така! Аз затова циците си ги нося винаги с мен  Laughing

# 218

Joy, и винаги млякото е с подходяща температура.

# 219
  • До морето
Чиста работа, няма опасност да огладнее чавето  Laughing

# 220
На мен това винаги ми е бил доводът за кърменето, защото и на изкуствено ще оцелеят, но няма топлене на вода, миене на шишета, а и винаги е под ръка Simple Smile.

# 221
Абсолютно ДА!
На колко екскурзии зад граница сме ходили така без да се притеснявамза храната на децата.

# 222
  • До морето
Мани, София както се буди по 3-4-5 пъти на нощ, таман да ставах и шишета да приготвям. Друг е въпросът, че ако беше на АМ, едва ли щеше да се буди още, ама карай. Няма пълно щастие!  Whistling

# 223
Жаки, в хладилника или навън слагай тортата, после като направиш глазурата да не е гореща, че ще поразтопи желатина. За да ти се отлепи и да я извадиш лесно, купата потапяш в по-голяма купа с вода, за да се отлепи лесно и да може да се обърне. Глазурата от захар, масло и какао, нали нещо подобно се бъркаше. Ще се получи тортичката ти, желатина си го направила точно както си трябва Peace

Аз със син на 13 и сега като тръгвам нанякъде, дори на Витоша да ида вземам резервни тениски и дрехи в зависимост от времето, обувки също слагам в багажника задължително и не само за него. С малко деца пък ми е странно да не се вземат повече дрехи. Пътувам ли в друг град, задължително вземам и връхни дрехи. Мъжът ми винаги слага 2-3 шишета от 1,5 литра с вода.

# 224
  • Бургас
Зълва ми са били една от многото блокирани коли. И не, не са били с летни гуми, ами даже и вериги са имали. Сняг и много силен вятър е имало, да, но основният проблем е дошъл от Ганьовците по пътя, които са изпреварвали колоните и съответно в даден момент са се оказвали срещу идваща почистваща техника. За капак и обърнатият тир, при забрана за движението им, който съвсем е затруднил ситуацията. 15 часа са стояли на едно място на 30 км от Бургас, надали от мързел да си извадят лопата и да си изринат около колата.

Весело посрещане на празника ви желая! Да си изтеглите най-хубавия късмет от баницата! Всичко лошо да остане в 2016!

Общи условия

Активация на акаунт