Искам да кажа ... (102)

• 54 407
  • 796
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък няма да се обличам, обикновено свекървата  ни кара да го правим, та сега понеже сме сами, ще си посрещаме по домашни екипи. Но пък ще извадя кристала и нейните прибори, изрично ме предупреди да ги ползвам по парзниците Simple Smile)) И кристалът е чешки, тежък, а не като мойте боклуци, дето ни подариха за сватбата, цитат е това:)))

# 241
Аз пък няма да се обличам, обикновено свекървата  ни кара да го правим, та сега понеже сме сами, ще си посрещаме по домашни екипи. Но пък ще извадя кристала и нейните прибори, изрично ме предупреди да ги ползвам по парзниците Simple Smile)) И кристалът е чешки, тежък, а не като мойте боклуци, дето ни подариха за сватбата, цитат е това:)))

Joy, аз нали докарах кристалите на майка ми от България и сега пия вода в тях Simple Smile.

# 242
Ма едновремешните са си качество бе, какво разбираш ти:) Ние имаме около шест кашона кристали, ще стигнат и за правнуците:) Основно са ни чешки, но и немски сервиз има. Серизоно са хубави, аз само си се кодоша:)

# 243
И ние сме готови. Дружно изчистихме, направих един казан чорба за пиячите. След малко се понасяме. Не смятам да се глася, защото се пуши на вън и ще ми замръзнат бутчетата 😁 Само малко грим ще мацна и това е.

# 244
Аз изпекох баницата, сега питката стягам и съм готова.И ние ще сме по екипи.Кеф!

# 245
А, и аз ги харесвам, но като се сетя за цената, която платих и ми присяда глътката  Mr. Green, ама пуста носталгия.

# 246
  • София
Аз нямам кристали,пием си от чашите на Гинес водица.А сега за КОледа ни подариха вино червено с подобаващи чаши за него.Хубаво ама ги поканих да дойдат да си го пинат. Joy

# 247
Аз нямам кристали,пием си от чашите на Гинес водица.А сега за КОледа ни подариха вино червено с подобаващи чаши за него.Хубаво ама ги поканих да дойдат да си го пинат. Joy

на мен бирата ми беше най-сладка в едни чаши на Стела Артоа, които получих като компенсация за охлюви в една бутилка  Grinning. А иначе си имам любими чаши за вода от 1870 със златни инкрустации. не ги пазя. Ползвам ги, само не ги слагам в миялната.

# 248
Добре, че ме подсетихте за кристала. Ще взема да извадя на мъжа ми, че той беше с такива армагани и като си взехме жилището си ги донесохме, но не помня да съм ги вадила повече от веднъж. Извинявайте за невежеството, но кристал в съдомиялня става ли да се пусне? Имаме и един прекрасен сервиз, красота просто. Имах намерение да го ползваме, но това се случи точно веднъж. Проблема им е, че са големи и като ги наредя в съдомиялнята опират в перката е тя въобще не може да се върти, съответно моментално ги прибрах и даже може и да ги подаря на някой ако иска Simple Smile
Как си седя с вас, а съм на 50 % готова. Отивам да пусна Пенка да меси и да отхвърля още малко това онова.

# 249
Аз кристала смело го мия в миялната. Само рисуваните и инкрустирани посуди мия на ръка.

Кристалът е по-устойчив от стъкло, а и така ме е яд на айка ми, че го "пазеше" по стар тертип, че съм решила да ги ползвам и да не им слугувам.

# 250
Аз си ги пускам в миялната и им няма нищо и на чешките и на нашенските:)

# 251
  • тук-там
Ако Янтра е на линия би ли казала коя риба харесваше от Лидъл? Май в някакви бурканчета беше.  newsm78 Аз тепърва отивам на пазар - вие вече сте сготвили.  Laughing

# 252
  • София
Подготвили ли сте фойерверки?

# 253
  • Варна
Откак при миене на чаша се нарязах така, че ми сложиха няколко шева между пръстите на дясната ръка, вече стъклени чаши отказвам да ползваме и да мия. Безалкохолно и вода пием в керамичните чаши за кафе, те са огромни, а мъжът ми пие само бира и ако толкоз държи да я пие в стъклена чаша после той си я мие. Не държи особено Simple Smile пие си бирата от бутилката.

# 254
Подготвили ли сте фойерверки?

Не, но кошмиите са яко запасени явно, щото от два часа се гърми яко, то да бяха фойерверки иди яла, но са бомбички и е ужас! Така ще е до ранни зори мей би. Какъв е тоя кеф да излезеш в студа и да пуцаш не разбирам. И от някъде гърми Цеца мощно Crazy Жаки се събуди и вика- мамо, обади се на полицията да спре чалгата:))) Помни от лятото, че до хотела ни имаше една кръчма и редовно към полунощ звънях на 112, идваха полицаите и ги спираха.

Общи условия

Активация на акаунт