Лидл 96 - Новогодишна

• 80 784
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
И аз благодаря на всички, споделящи тук и
весели празници, момичета,  Hug bouquet

# 151
  • Бургас
Билла ще работят, да.
Благодаря на всички, това е една от най-полезните за мен теми във форума!
Весело посрещане на всички!

# 152
  • shumen
Според мен на 02.01.ще работят нормално.

# 153
Отзиви за дънките, момичета?
Никога не съм си взимала, а като цена за супер.

# 154
  • have faith and be patient ..
абе момичета , да се оплача - от всички дървени комплекти и колички които купих , ни една няма да се слагат батерии и да върви сама ! много се изнервих , някой да ми снима количка ,която е с батерии , отдолу (ако е удобно разбира се ) да знам какво да търся .. ми то така не е интересно .. купих календара , допълнителните релси (дето са само релси ) допълнителните колички , и този комплект :

и в крайна сметка от всичките шейни , камиончета , влакчета и колички (около 8 може би ) нито една не се движи сама  #2gunfire

# 155
Автомагистралата и влакчето със сигурност имат локомотивче, което се задвижва с батерии. Алекс, този комплект е нов, за първа година го пускат. Огледай кутията - има ли указано, че се ползва с батерии?Възможно е да няма.

Ние имаме влакчето и автомагистралата, но от двете само на автомагистралата локомотива работи. На влакчето го счупихме и на практика сме само с едно задвижващо се превозно средство.

Моят син си играе, като ги бута само и се гоним с количките по пистите.

# 156
Аз съм купувала комплект дървени колички(такси,полиция,пожарна,линейка,хеликоптер) и нямат батерии.

# 157
Нямат тези отделните, да. Само на влакчето и на магистралата Peace
Алекс, догодина ще попълниш комплекта Laughing На колко е детето? На този вашият комплект пък са му готини високите скали-подпори. Ние нямаме такива високи подпирки..

ПС...тихо да кажа само, че паркинга седи отритнат в ъгъла на стаята Rolling Eyes Кога ли ще му дойде редът?
Днес връчих кинетичният пясък - голяма игра цял ден. Постлах под масата стар чаршаф и добре, че няма да ви казвам отдолу какво е Mr. Green Stop...ама да играе там, мир да има.

# 158
Въпрос към Янтра: намерихте ли каска? В Лидл Варна на Мир имаше Бая каски останали...

# 159
Момичета, опитах се да намеря информация в последните 35 теми, но без успех, затова дапитам направо тук. Някой купувал ли е от безжичната ютия? Интересуват ме отзиви. То, аз най-вероятно ще я взема, но ми се искаше поне едно две-мнения да прочета преди това  Hug

# 160
Аз пък търся мнение или информация за прахосмукачката за сухо и мокро почистване.

# 161
Аз имам безжичната ютия на Силвър крест. Купувана е преди две години. Лично аз си я ползвам с кабела, че иначе ми се струва, че изстива, но аз гладя по малко дрехи на един път. Върши работа, ютия като ютия, но аз не съм познавач. Питай нещо, ако те интересува конкретно Peace

# 162
Прахосмукачката за сухо и мокро може да си е добра, но аз преди години ползвах за мокрото само няколко пъти- ми то кофа се пълни, изпразва, жички разни се сглобяват, разглобяват, а самото миене.., не е кой знае колко по-чисто. Сега парцалът ми върши същата работа

# 163
Сега погледнах прахосмукачката - на много добра цена е. Ако е с воден филтър, наистина си има прислугване след всяко смучене - изплакване на кофата, а и преди смучене също-трябва да се напълни кофата с вода. Положителното е, че не се отделя прах при чистене заради водния филтър. Гледам че има и ХЕПА филтър. За основно почистване е добре. За бързо-не чак толкова удобна.
Вкъщи имаме подобна с воден филтър и ми е омръзнало да се гъзурча покрай нея на всяко чистене, но ММ не дава и дума да се издума да се сменя с обикновена Outta Joint Tired

# 164
Аз купих вече дънки. Според мен са хубави, цветовете са наситени. Взех и един чифт от тези с висока талия. На първо обуване талията им не е фрапиращо висока. И двата модела са слим.
За тези пари са страхотни.

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 12:04 от veselka1

Общи условия

Активация на акаунт