Лидл 96 - Новогодишна

• 80 810
  • 780
  •   1
Отговори
# 165
 Дънките са много хубави (с ниската талия),взех сини и черни-сините са по-еластични. По принцип нося 38 номер, но сега ми бяха големи и се наложи да ги сменя за 36(и двата цвята),така че имайте едно на ум. Похвалвам и клиновете, особено сивия, много удобен. Взех си и от потниците-добре стоят. Доволна съм от днешния пазар.
 Дънките с високата талия ги пускаха преди месец-два ,аз тогава си взех и от трите цвята, много са ми удобни. Единствения минус е ,че черните лепят мъх и косъмчета.

# 166
Аз се зарадвах, че след коледно-новогодишните маси си влизам в размера, те пък ще се окажат уголемени дънките Simple Smile

# 167
  • Варна
Аз пък търся мнение или информация за прахосмукачката за сухо и мокро почистване.
Имам такава прахосмукачка от Лидл, но от по-големите. Не е с воден филтър, а отделно се използва за сухо и за мокро почистване. Имаме я от 3 - 4 години, доволна съм много от нея, но и не я ползвам твърде много, защото килим имаме само в стаята на децата. Използвам я за почистване на филтрите на климатика и сушилнята. Мокрото почистване съм го ползвала за пране на дивана и матраците на леглата. Също и за разсипана вода, както и веднъж се счупи една саксия и пръстта се разпиля в коридора. Изобщо не знам как щях да се справя с чистенето, ако нямах тази прахосмукачка.
Благодаря за мненията за дънките, ще гледам днес да отскоча до някой магазин и аз да се заредя с един чифт.

# 168
Здравейте ,аз да попитам за мрежичките за пране ,някой ако от вас има , доволни ли сте ?

# 169
  • София
Здравейте ,аз да попитам за мрежичките за пране ,някой ако от вас има , доволни ли сте ?
Имам ги от години, много са хубави! Купих по едно едни китайски, разликата е огромна.

# 170
Честита Нова Година! Взех си дънките с ниска талия, добре са. Номерата отговарят. Ще има от 12-ти четвъртък детски дрехи - много добре изглеждат на плаката

# 171
И дънките, и полата са хубави.

# 172
Имам ги от години, много са хубави! Купих по едно едни китайски, разликата е огромна.
Благодаря  bouquet

# 173
  • София
И аз направих ранен пазар. Взех от кръглите мрежички за пране, че старите ги позагубих - ползвам ги постоянно. Взех ютия, минимасичка за гладене и едни тъмносини дънки с висока талия - в талията са ми добре, но нещо ми се набират на колената - май там са ми тесни. Ще мисля дали да ги връщам.
Може ли линк за прахосмукачката - нещо не я виждам.

# 174
Някой ползвал ли е парната четка? Намерих стари постове на закупили я, но никакви мнения..

# 175
  • sofiq
Някой ползвал ли е парната четка? Намерих стари постове на закупили я, но никакви мнения..

Аз също се интересувам от парната четка,ще съм благодарна на някой който я има да сподели мнение Hug

# 176
  • shumen
Никси,къде ги видя тези детски дрехи?Аз днеска пак не стигнах до Лидл,но утре ще имам излизане и ще отида на пазар до там.

# 177
  • София
Детските дрехи са на плакат при касите и ще са от 12.01.

# 178
И аз си взех от сините дънки с нормална талия и една блуза с цип на гърба.
Сините дънки са по-големи и разтегливи от черните.

# 179
  • Бургас
Сдобих се с девети чифт дънки от лидл. Сини - имам подобни от предно пускане и ги нося зимата с високи ботуши. Мога да кажа, че качеството определено се влошава.  Crossing Arms
Понеже друг ми ги взе, поръчах сини и черни. Черните ги върнах, сините нека се намират. Наистина са уголемени, защото друг път 36 ми лепват, но сега ще ги врътна в сушилнята и ще ми станат точно. Проблемът е, че и на двата чифта платът на единия крачол вървеше на криво, съответно се посуква. Абе ще ги ползвам, но не са нещо особено. Докато имам три чифта, които са просто уникално изработени, но са може би от първите ми покупки. Отделно да знаете, че талията си е дълбочка, така че, тия които се водят с дълбока талия, сигурно стигат до мишниците.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт