Лидл 96 - Новогодишна

• 80 775
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз да питам за това сирене Съединение - къде в София може да се намери?

# 316
Аз си написах коментара заради бебето , не за да се обяснявам. Но мога да ви гарантирам че продуктите на Лидл и на други вериги влизат в магазина без никакъв контрол. Всичко е формалност. Никаво сирене не произвежда тази верига или друга. Има си утвърдени марки и няма как да се сравняват с марки като Пилос.
Вкъщи откакто намерихме съединение сме си само на него. Също на Вършец харесваме но там е до партида и не вигаги е хубаво.В нашия квартал има склад на Съединение и от него взимам но също има и в кварталния по голям магазин.

За месо за съжаление читаво не съм намерила , навсякъде е вакумирано и не е прясно. Дори и тези който продават в Кауфланд или други вериги магазини са пълна скръб и това не е никакво прясно месо. Исках да откажа месото вкъяи но не ми се получи че незнам достатъчно рецепти за бес месо. Като човек отгледан с  домашно месо от село това от Лидл мога да го сравня с гума дето го хвалите постояяно тук.

Лидл го ползвам само за нехранителни стоки, от хранителните май само сухари купувам и риба от време на време когато нямам възможност да отида до рибния магазин вквартала в който рибата е прясна. Но какво да ви убеждавам един хубав хранителен продукт си личи и нужди от коментари няма, просто сме свикнали да ядем боклуци

# 317
Като човек отгледан с  домашно месо от село това от Лидл мога да го сравня с гума дето го хвалите постояяно тук.

Какъв късмет, че никога не съм яла домашно месо. Тази година гледах домати на балкона. Имам свободна стая, ще взема да вкарам една крава.

# 318
% масленост е различен - синята е 10%.
Грамажа също  - синята е 500 гр.
Редовно я  купувам, даже и днес взех 1 кутия.
Не е 10%-тната, и тази е 30, и е от 200гр.
Ще я снимам следващият път.

# 319
Като човек отгледан с  домашно месо от село това от Лидл мога да го сравня с гума дето го хвалите постояяно тук.

Какъв късмет, че никога не съм яла домашно месо. Тази година гледах домати на балкона. Имам свободна стая, ще взема да вкарам една крава.

Аз с моите гръцки инжектирани и т.н. ягоди нЕма да се обаждам даже Rolling Eyes

ПС....калеко ми гледаше свине, домашни...да не мислиш, че са хрупали марули и детелинки Mr. Green смески и те ядяха, иначе не наддаваха....както и да е, всеки е свободен да вярва в каквото иска Peace

# 320
Като отворихте дума за сметана, някоя от вас дали прави ябълковия пай от коледните готови смеси на Belbake? За този иде реч:

Скрит текст:
Пише да се сложи 600 мл сметана, но (предвид каква пишман-сладкарка съм) идея нямам каква точно се предполага да взема.. А и като количество ми се вижда адски много, та се притеснявам да експериментирам.

Дайте акъл моля, че сега ми е паднало свободно време да се занимая с него Hug

# 321
Днес занесох на внучката чери домати на клонка. Пита - това от твойто дърво ли е?

# 322
  • Бургас
% масленост е различен - синята е 10%.
Грамажа също  - синята е 500 гр.
Редовно я  купувам, даже и днес взех 1 кутия.
Не е 10%-тната, и тази е 30, и е от 200гр.
Ще я снимам следващият път.
И аз ги загледах сметаните последния път, тъй като си бяха даже в една обща кутия сложени. Мисля си, че може да се сменя опаковката, защото някаква разлика в грамажа, съдържанието и маслеността не видях Peace

Между другото, имат нови кори за баница без консерванти, с хималайска сол (според етикета) - фини и селски. Дегустирахме и двата вида (по неволя, защото втория път като взимах гледах само да видя каренцето с еко-меко-туй-онуй и чак като ги пльоснах до другите кори у дома, видях, че са различни hahaha) и ги одобрихме. Баницата с късметите беше със селските кори по рецептата на опаковката им - стана разкошна!!! Crazy

# 323
Чи вкусна я.....селска е била,домашна Mr. Green

# 324
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте някакви менения за ботите с платформа от утре ?

# 325
  • shumen
И аз загледах сметаните,ама разлика не видях.

# 326
Здравейте някакви менения за ботите с платформа от утре ?
По мое мнение са удобни и меки. Мерих ги...исках 38 номер,но нямаше.

# 327
  • София
За разпродажбата: тениските и шарените клинчета са за малки дечица; суитчери има до 152 см; дамски джегинси за 11 лв.; клинове за по-големи момичета - 9,50; дамски блузи /памучни, с цип отзад/ - 6,50; дънкови дамски ризи и някакви трикотажни рокли за 15 лв. Малко обувки и машинарии разни.

За другата седмица - ХХЛ стоки; сокоизстисквачка и кухненска везна и много красиви блузки, клинчета и рокли за малки деца.

# 328
Суитчерите от брошурата ли са до 146?

# 329
  • София
Суитчерите от брошурата ли са до 146?

Да, до 152 са. Грабнах един с качулка.

Общи условия

Активация на акаунт