Лидл 96 - Новогодишна

• 80 614
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Замислих се за дъската за гладене. Подминах я в брошурата, ама щом казвате, че е полезна  newsm78
Детските тениски ги бях проспала, дано да се вредим.
Хималайска сол има ли в постоянния асортимент, вчера търсих, но не видях?

# 76
И аз взех от спортния панталон.  Party

# 77
  • София
Здравейте Simple Smile, в крайна сметка дънките с ниска или висока талия са, че прочетох и ниска и висока
Да, и двата вида. Дано с високата талия са хубави.

# 78

Няма, само в тематични седмици.

# 79
Момичета, бихте ли споделили мнение за машата със 7 приставси от миналата седмица, много бавно загрява моята?

# 80
  • София
Памучните тампони за грим са вече само на Cien и съм страшно недоволна. Направо ми идва да ги изхвърля. Повече няма да купя.
За разлика от тях памукът на същата марка е много добър.

# 81
Памучните тампони за грим са вече само на Cien и съм страшно недоволна. Направо ми идва да ги изхвърля. Повече няма да купя.

Няма такава шкурка! Ужасни са.

И скриха маслото (продукта за мазане) или каквото бепе там, което беше 250 гр за 1 лв . Искам си го обратноооо!! Само с това готвех сладкишите.

# 82
  • have faith and be patient ..

Няма, само в тематични седмици.

голямата солница със хималайска сол на Делукс не е ли в постоянния асортимент ?  newsm78

# 83
Специално погледнах днес и аз тампоните за грим, да не съм подвела Лабрекс - но да, само на Сиен са. Правилно си спомням значи.

Една дама пита за парфюм - беше постнала и снимка, има го при нас същият, точно до свещите в стъкленица, докъм хладилните витрини са наредени. Парфюма е около 22 лева . Не е до другите парфюми до касите, а в противоположния край на магазина Peace

Ягодките са намалени на около 2 лв., много са сладки. Винаги са сладки лидълските ягоди Peace Препоръчвам.

# 84
Тета, благодаря за мнението за ягодите. Точно ми трябват за новогодишното меню и се чудех от къде да взема, защото все са пластмасови по това време. Вече е решено.  bouquet

# 85
Целогодишно ягоди само от Лидл съм купувала. Обикновено са гръцки и винаги са сладки. Това ми е правило впечатление. Дори по-сладки от нашенските на пазара. Тези не ги погледнах, но вероятно и те ще да са гръцки.

# 86

teta75, благодаря за почистващите  тампони, явно ще търся други. И за ягодките 10х, трябват ми! И за това, че пишеш много остроумни и весели постинги! Simple Smile bouquet

# 87
Блузите от последната снимка  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=52865  какъв цвят са? Изглежда ми нещо прасковено  Rolling Eyes

# 88
Ягодите при нас бяха х 1,50 лв. Хапнах си вече 1 кутийка. Ароматни са, но са ми твърди, като пластмасови.
Имаше и 1 загнила.

# 89
  • shumen
Аз не можах да се добера до Лидл днеска.Ще видя,ако отида утре и аз да взема ягоди,че много ги ядем у дома.

Общи условия

Активация на акаунт