Лидл 96 - Новогодишна

• 80 822
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
И аз грабнах от мрежите за пране.
Дънки не успях,че от тъмните нямаше моят номер  Crossing Arms

# 181
Чета ви за дънките и ме сърбят ръцете, но аз за разлика от Радост имам двуцифрено число от тях в гардероба Mr. Green Шъ устискам този път...и без това днес нямаше как да стигна до там, а утре се надявам да няма от моя номер и това да реши дилемата ми Rolling Eyes

Стана ми любопитно за прахосмукачката - казвате, че не е с воден филтър. А боклука къде се събира - в торба ли, в контейнер ли? Thinking

# 182
  • Бургас
Чета ви за дънките и ме сърбят ръцете, но аз за разлика от Радост имам двуцифрено число от тях в гардероба Mr. Green Шъ устискам този път...и без това днес нямаше как да стигна до там, а утре се надявам да няма от моя номер и това да реши дилемата ми Rolling Eyes

Стана ми любопитно за прахосмукачката - казвате, че не е с воден филтър. А боклука къде се събира - в торба ли, в контейнер ли? Thinking
Не съжалявай, ще са ти големи! Сериозно говоря.

# 183
Аз се позачудих за червените дънки, взех ги, обиколих магазина, и после си ги върнах Simple Smile като знам, че и са уголемени сигурно щяха да ми са големи и не ми се занимава с връщане. Но отнесох комплект от две блузки - червена и червено с бяло/xs/

# 184
  • Монтана
Купих за щерката дънки с висока талия от по- светло сините и синтезатор от 55лв на дребната.

# 185
  • София
Блузките по две как са? Все изглеждат добре в брошурата, а на живо като тениски.

# 186
Ми те са си като тенески и на брошурата. Тениска с дълъг ръкав, но от по-дебеличкото трико са май. Имам от предни пускания, няма да казвам бройката Mr. Green, нищо особено - спортни, не елегантни са. Аз ги нося или вкъщи, или под пуловер...
Днес точно обличах една подобна с цип отзад, бяла на тъмни раета, може и същата да е, незнам - доста плътно и дебеличко си е трикото, не е от прозрачните. А и си е чист памук Whistling

# 187
  • София
Някой скоро виждал ли е някъде в София останали от шапките, които пускаха със ски нещата?

# 188
  • София
Да не се разкарвам значи, щерката иска блузки за училище, без да слага жилетка отгоре.

# 189
Да не се разкарвам значи, щерката иска блузки за училище, без да слага жилетка отгоре.

Защо...на мен ми се струват подходящи, ако се носи спортно. Не са тънкяж, плътнички са.....само че за днешните не знам, говоря малко наизуст , тъй като коментирам предни пускания Rolling Eyes Нека кажат как са на пипане дамите, които днес са ходили..

# 190
И на мен ми се струват подходящи за спортен стил. Плътничко си е трикото, но не толкова колкото блузите с цип отзад. Аз ще си ги нося с дънки напролет, сега може под пуловер. Чудих се дали да взема и едни сини, ама не знам защо се отказах. Сега мисля да ходя в четвъртък за разпродажбата да видим дали ше намажем нещо. А другия четвъртък за детските дрехи Laughing Моя ще ме изгони Mr. Green

# 191
  • София
Мерси, тя иска като тези с ципа. Ще скоча сутринта да ги пипна.

# 192
Добрах се до Лидл най-сетне, взех ролки за почистване на дрехи, ще ги видим дали стават и нищо друго не харесах.
Набелязала съм от четвъртък едни мъжки дънки и мисля да ида по-рано.

# 193
Еееех....как забравих за ролките. ooooh! Трябват ми за един панталон, целия с полепнали власинки...Дано утре да има...

# 194
Ще има, поне в нашия магазин нямаше интерес към тях.

Общи условия

Активация на акаунт