Лидл 96 - Новогодишна

• 80 746
  • 780
  •   1
Отговори
# 255
  • sofiq
Мен Лидл ме разори този месец....
-уреда за микродермоабразио си взех,
-дънките с ниска талия,която ми е  пак доста висока,но за зимата и за ботуш за екстра.Аз взех сините и си се харесах с тях  Mr. Green
- блузите по 2 бр един комплект,толкова ми хареса материята и модела,най-вече ,че ръкавите са дълги(аз съм висока и вечно са ми къси ръкавите),че днес отидох и взех още един комплект в друг цвят.

Обмислям все още сауната за лице и парната ютия Rolling Eyes

# 256
  • Бургас
Аз отидох за дъска за гладене и ютия основно, както и за кутии, ама дъската не ми хареса (пък и е Aquapur, която марка не харесвам, особено за дъски за гладене), за ютията размислих, пък кутиите бяха свършили размера, дето ми трябва... Ама пък имаше нарове - големи и сочни, за по 29ст бройката, любимите ни моркови на Гимел за 99ст и няколко кутийки с ягоди на 1,49лв. Ягодите уж за детето ги взех... ама като гледам от дегустиране почти свършиха, а то и една не е хапнало Twisted Evil Ще си набива наровете, а аз ще изкупвам винА, като му ги роня на зрънца Blush  Реших да се самопочерпя и със салам Закуска, дето много го обичам, ама доста рядко го купувам и още по-рядко го харесвам. Сега така и така са на промоция едни стограмки, та отнесох една. Чудничък беше на сандвичи с крема-сирене (от Лидл), кашкавали 2 вида (ъъъ, пак от Лидл) и леко топъл хляб (от моите ръчички този път)  Crazy

# 257
Да кажа , че от прясно замразените фенери стана страхотна супа!

# 258
И аз отидох за мини дъска за гладене и ютия и се отказах. Дъската ми се видя много нежна, а ютиите бяха в изумително безумни цветове.

# 259
Здравейте,
искам да попитам има ли някой от Перник?  Дали има още в центъра в лидъла сини дънки с дълбока талия и с колко номера са уголемени ?

# 260
Обмислям все още сауната за лице и парната ютия Rolling Eyes
От сауната аз съм доволна Peace Зaсега я ползвам само за инхалации и ароматерапия с малкия накрайник и ми върши добра работа. За цяло лице още ме мързи да пробвам, но и на това ще му дойде реда Whistling

# 261
Да кажа , че от прясно замразените фенери стана страхотна супа!
Какво значи прясно замразени  newsm78

# 262
  • Вестерос
Днес и аз ходих, не ми харесаха дънките. Във Възраждане имаше доста от всички цветове. Ходих за сини, но много тънки са, очаквах по-дебелички. Иначе червените са много готин цвят. Взех си един клип обаче. Супер е  Heart Eyes

# 263
Мъжките боксерки отговарят ли размерите?
И знаете ли какви размери ще са намалените  якета за момчета, в петък?

# 264
Здравейте.В една група споменаха , че тази седмица има промоция в Лидл на козметиката на Бюбхен / Bübchen.Някой обърнал ли е внимание дали е така ?

# 265
  • shumen
За якетата и блузите размери май не пише.Аз мисля в Петък да отида до там да видя,ако мога.
Аз днеска също ходих до Лидл и взех ягоди,ябълки и праз.Ягодите и ябълките са супер,а праза ще го готвя утре и не знам как е.

# 266
Монтирахме шкафа за пералня. Пасна идеално. Много ми харесва как стои. Не пречи нито на бойлера, нито на пералнята. Сякаш мястото за пералнята беше предвидена за този шкаф. Лесно се сглабя и монтира.

# 267
 Бюбхен седи от доста време и залежава. Вероятно ще намалят цените, за да я разчистят

# 268
  • Пловдив
Здравейте!
Простете, че питам за нещо най-вероятно обсъждано, но тел ми забива, а използвам минутките докато дъщеря ми суче и нямам възможност да се връщам назад.

Искам да попитам сиренето пилос добро ли е за бебе? Зряло и качествено ли е? Тепърва давам попара, но не й харесва и мисля, че може би не й допада мириса на козето сирене на Маджаров. Мислех за краве на Пилос, но дали е добро?
И за месото - правя домашни пюрета, но имам само пилешко и патешко. Чувала съм добри мнения за прясното телешко. Дали е добро за бебе - да си го сваря и пасирам или не?
Благодаря предварително и желая хубав ден!

# 269
  • Перник
Здравейте,
искам да попитам има ли някой от Перник?  Дали има още в центъра в лидъла сини дънки с дълбока талия и с колко номера са уголемени ?

Аз съм от Перник, но пазарувам предимно в Мошино. Когато съм пазарувала в Лидл в центъра обаче ми е правило впечатление, че неща, които в Мошино не съм успяла да видя дори, там ги има.

За сиренето - не знам дали Пилос е добро за бебе, но козето на Маджаров на мен ми вони ужасно  Sick И аз не бих яла попарата, ако смърди на това сирене  Laughing А аз харесвам козе сирене по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт