Лидл 96 - Новогодишна

• 80 773
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
# 331
  • Пловдив
Дали има останали в П-в калъфи за гладачна маса и евентуално ютии?Или в Тракия или на Източен...Май сте доволни,нали?

# 332
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета!
Съжалявам ако питането ми е станало повод за спорове тук. Просто... Аз открих Лидл когато започнах да купувам бебешки дрешки от там. Храни почти не съм вземала. Само един любим хляб със семена и веднъж мм взел някакви салами, но никак не ми харесаха, още повече и ферманите с Е-та по тях.
Като цяло се опитваме да ядем качествени неща, доколкото е възможно. Аз под домашно разбирам това, което е гледала моята баба или близка. Домашно месо давам пилешко и патешко, които гледа мм /разпускал с тях, като анти-стрес терапия му е отглеждането на птиците. Прави им специални гнезда със стълбички, ограждения, вградени корита за къпане... / и ги храни почти без смески,с жито, царевица , с много трева, а зимата и с отпадъчни продукти от готвенето - обелки от ябълки, моркови и пр. / Даже си ги люпим ние - кокошката си ляга на яйцата сама и ги излюпва. Свекърът гледа бройлерни пилета и въпреки че им дава смески,  2 седмици преди да ги заколи ги храни само с царевица и жито. Неминуемо спадат на грамаж, но поне се изчистват от хормоните.
Та това е домашно. Ако трябва да купувам месо или мляко от непознат съгражданин,ще се зачудя. Не знам как ги е гледал и хранил. Затова залагаме на утвърдени марки, за които има контрол. Даже в началото мислех да давам купешки пюрета и то само на Гербер или Хип, но тук-таме съдържат добавена сол или захар, месните са с едни комбинации,които тя не харесва ... Ако си сваря и пасирам месо мога да комбинирам с каквито си искам домашни замразени зеленчуци.
Познати взеха да ми хвалят месото и сиренето на Лидл, затова реших да питам тук, че нямам наблюдения.
Мм вчера взел телешки стек от там и сирене Елена и Маджаров от Кауфланд. Телешкото не ми вдъхва доверие на вид, така че ще го сготвя за нас. Отворих сиренето Елена и на мен лично не ми хареса - ще видим беба днес.

Иначе ние от Пловдив купуваме месо и колбаси от Попов. Единственият салам, на чийто етикет пише само месо, сол и черен пипер и с много малък срок. Свинското месо също е супер. Продават и телешко там, но ние по-рядко го ядем.
Та дали да не взема и за нея от там?

# 333
  • София
За сиренето Съединение и аз мога да кажа, че е едно от най-добрите на пазара. Държат на качеството, не произвеждат големи количества. Винаги узрява достатъчно. Произвежда се по стандарт от първокласно мляко и не правят мизерии от рода на добавяне на палмово масло, сухо мляко, да не се чака да узрее и т.н. Може да се намери в малки магазини, в големите вериги не го зареждат.
Елена не е хубаво сирене.

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 09:26 от МирaМира

# 334
Яд ме е за якетата за момчета, че са за големи...трябваше ми 104

# 335
Иначе ние от Пловдив купуваме месо и колбаси от Попов. Единственият салам, на чийто етикет пише само месо, сол и черен пипер и с много малък срок. Свинското месо също е супер. Продават и телешко там, но ние по-рядко го ядем.
Като имаш Попов пък как го сравняваш с Лидъл Simple Smile Където на място ти го транжират пред теб... Както и да е гледано, смески-мески.. поне не е киснато в разни маринати за свежест и блясък  Mr. Green
И ние само от там месо и колбаси взимаме. Малотрайните са като едно време  Peace
Взехме луканки от там, изсушихме си ги, станаха УНИКАЛНИ! Simple Smile

Био-Еко модата не е моята религия, никак не я практикувам.. Но достатъчно качествено месо и сирене - Попов и Съединение съответно, ми е напълно достатъчно за основни продукти. Мляко на Домлян взимаме по БДС, прясно на Верея (то само аз си го слагам в кафето и за палачинки.. за друго не се ползва вкъщи  newsm78).

В градините и училищата ядат каквото им дадат... Но вкъщи държа да се купуват максимално изчистени продукти, без да се вманиачаваме.

....

Вчера видях прословутите червени дънки. Ужас са  Shocked С такива и като ученичка не бих ходила  Crazy

Има ли кленов сироп в постоянния асортимент - рових гледах вчера, не видях.

# 336
За сирена и мляко се доверявам основно на Добрев, когато  не мога да взема домашно от проверен производител. Повечето млечни на пазара не стават за нищо. В Лидл ми харесват меките сирена.

# 337
  • Варна
Важно е когато детето е съвсем малко, още бебе да му се дава възможно най-чистата храна. Тогава то е най-уязвимо, още е крехко и стомахчето му трябва да се щади. Вече в детската градина като е захранено не е толкова фатално, че няма да яде от най-доброто сирене на пазара.
Точно.

Току що гледах новия каталог, по-специално детските дрехи и вече съм потресена, как не им писна от това сиво и тъмносиньо за момчета! Толкоз ли няма други цветове, то бива, бива, ама вечно синьо и сиво бре, как не сложиха малко оранжево, жълто, червено!

# 338
Ще пускат "хубавата" шиацу възглавница Wink
Сгъваемият трамплин ме разби  Joy В детската имаме хамак-стол, топка за тренировки и т.н., само това нямаме...ще помисля  Laughing
Скрит текст:
Сравнение-да, но смесите за пуйки и манджите на бебетата ми идат свръх, дори на мен  Stop

# 339
  • Монтана
Отчет от разпродажбите:
грил http://promocii.bg/gril-592099 не знам дали не сбърках
2 тениски за детето от леденото кралство и 1 блуза за мен от 6,99

Народа масово купуваше по 1-2 прахосмукачки.

# 340
  • софия
За сиренето Съединение и аз мога да кажа, че е едно от най-добрите на пазара. Държат на качеството, не произвеждат големи количества. Винаги узрява достатъчно. Произвежда се по стандарт от първокласно мляко и не правят мизерии от рода на добавяне на палмово масло, сухо мляко, да не се чака да узрее и т.н. Може да се намери в малки магазини, в големите вериги не го зареждат.
Фантастико е голяма верига и го има. Даже, от време на време, е на промоция. Peace

Скрит текст:
Благодаря ви, момичета!
Съжалявам ако питането ми е станало повод за спорове тук. Просто... Аз открих Лидл когато започнах да купувам бебешки дрешки от там. Храни почти не съм вземала. Само един любим хляб със семена и веднъж мм взел някакви салами, но никак не ми харесаха, още повече и ферманите с Е-та по тях.
Като цяло се опитваме да ядем качествени неща, доколкото е възможно. Аз под домашно разбирам това, което е гледала моята баба или близка. Домашно месо давам пилешко и патешко, които гледа мм /разпускал с тях, като анти-стрес терапия му е отглеждането на птиците. Прави им специални гнезда със стълбички, ограждения, вградени корита за къпане... / и ги храни почти без смески,с жито, царевица , с много трева, а зимата и с отпадъчни продукти от готвенето - обелки от ябълки, моркови и пр. / Даже си ги люпим ние - кокошката си ляга на яйцата сама и ги излюпва. Свекърът гледа бройлерни пилета и въпреки че им дава смески,  2 седмици преди да ги заколи ги храни само с царевица и жито. Неминуемо спадат на грамаж, но поне се изчистват от хормоните.
Та това е домашно. Ако трябва да купувам месо или мляко от непознат съгражданин,ще се зачудя. Не знам как ги е гледал и хранил. Затова залагаме на утвърдени марки, за които има контрол. Даже в началото мислех да давам купешки пюрета и то само на Гербер или Хип, но тук-таме съдържат добавена сол или захар, месните са с едни комбинации,които тя не харесва ... Ако си сваря и пасирам месо мога да комбинирам с каквито си искам домашни замразени зеленчуци.
Познати взеха да ми хвалят месото и сиренето на Лидл, затова реших да питам тук, че нямам наблюдения.
Мм вчера взел телешки стек от там и сирене Елена и Маджаров от Кауфланд. Телешкото не ми вдъхва доверие на вид, така че ще го сготвя за нас. Отворих сиренето Елена и на мен лично не ми хареса - ще видим беба днес.

Различните мнения не винаги са спор, а дават по-добра информация и могат да те замислят.

Ако имам магазин на Попов, месо няма да купувам от другаде. Изобще не бих се замисляла.

Рядко взимам месо от Лидл. Купувам от 2 месарници, но снощи имаше много с -30%. Изкуших се и взех - 8.70 лв. за свинско бон филе. Уж е българско от месокомбината в Ловеч. Снощи правих и дробчета. Хубави бяха - чисти. И от тях много рядко купувам, че всичката гадост в тях отива.

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 10:03 от zvanche

# 341
  • shumen
Размерите на детските дрехи от 12.01.са до 116.

# 342
Тоз Попов за сефте го чувам Rolling Eyes
Ягодки има ли още от моите, м?

Кой каза че червените дънки са гадни newsm78 Цветът ли се има предвид или що? Чак пък гадни, да кажем, че на някой не му допада цвета, но това не прави дънките гадни Naughty

# 343
Тете, и на мен ми харесаха дънките. В комбинация с ягодките са направо тематична композиция Grinning

# 344
Отивам да разглеждам новия каталог, по-късно ще ида за мъжки дънки, надявам се да има останали.

Общи условия

Активация на акаунт