След развода на мама и татко

• 10 587
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Това е индивид в края на 20-те началото на 30-те години. Или е майката на 15-се годишната пишеща за да си успокои съвестта.

Значи все пак дърт пИргиш. Mr. Green
Пиша го с правописната ти грешка. Sunglasses

Аз пък като работя на смени, как ще разбереш дали съм ученичка или ходя на работа, М? Laughing

# 91
Това е индивид в края на 20-те началото на 30-те години. Или е майката на 15-се годишната пишеща за да си успокои съвестта.

Значи все пак дърт пИргиш. Mr. Green
Пиша го с правописната ти грешка. Sunglasses

Аз пък като работя на смени, как ще разбереш дали съм ученичка или ходя на работа, М? Laughing
Хвърля боб  Joy

# 92
Имах приятелка на 14г/познавахме се от една игра/ - пишеше  не само грамотно,но и  супер мъдро. Сега трябва да е на 18 и сигурно е още по-мъдра.  Така, че за мен това не е фактор. В интерес на истината, бях в подобно положение, когато бях на тази възраст. Точно тогава нашите...ама най-после...решиха да се разведат. Знаех, че си имат по някой и не ми беше особен проблем. Гадостта идваше от там, че дочух разговор, от който разбрах, как  се опитват да ме прехвърлят един  на друг ...като някакво наказание.От цялата  работа запомних само /или поне така съм го интерпретирала/, че никой не ме иска и че съм проблем... Много е травмиращо и..тъжно.  Е,проблемът се изнесе на 17, не  си намери веднага работа ,дори къща за милиони не си купи , обаче си каза, че  никога няма да причини  такова нещо на бъдещите си деца и твърдо следва това си обещание.
 terezat, говори с леля си...ама всичко, което усещаш. Първо, закщото е  добре да се изговорят нещата, преди да са  зациментират в  стени и  второ, защото  тя - леля ти,може да предаде твоето послание по разбираем за възрастните начин на  несещащите се родители /които съм сигурна , че те обичат и ги е грижа/ Hug

Общи условия

Активация на акаунт