С какво ви дразнят свекървите- 74

• 71 629
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
За много години, момичета!
Точно гледам новогодишния концерт на Виенската филхармония, веднага се сетих за КАК и минавам да ви поздравя!  Да сме живи и здрави, да доживеем да минем от другата страна- свекърви да станем!  Но нека преди всичко да останем добри хора!

# 106
Данче, благодаря! Много хубави пожелания! Честита Нова година и на теб! Бъди здрава и щастлива!

Честита Нова година на всички! Да бъде мирна, успешна и здрава!

Чакам домочадието и между другото се наслаждавам на концерта от Виенската опера, която видях преди 4 месеца /За съжаление, само отвън, но пак е нещо./ Мечтаех си някой ден  да слушам концерта на живо, но разбрах, че тъй като имало хиляди желаещи за билети, те се разигравали на томбола и отива само късметлията. Иначе трябвало да се чака към 13 години, за да се вредиш за билет. Да живее телевизията, та и нашего брата-беднякът да може да се докосне до това чудо на музикалното изкуство.
Между другото, българският Новогодишен концерт също е на много високо ниво. Мисля, че е довечера към 18 ч.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 13:44 от K.A.G.

# 107
КАГ,ще гледам и българския концерт ! Днес не съм доволна от диригента  Laughing Хем цяла година го чакам и го знам ,че е той ,а пак съм разочарована.Не ме грабна и това е ! Виж МАрис Янсон миналата година беше друга работа .Цял ден мислих после за този човек !
 Но този концерт е наслада за сетивата и не всеки би го гледал и оценил.
Ето свеки ми звъня да ми честито новата година.Говори и с детето по телефона ,голямото.Слушам ,че й казва ,че гледаме концерт.Отговорът е " Мани го това цигу мигу,кАжи на майка ти да ти пусне детско " Mr. Green

# 108
Моята пък не ми се обади. И аз не съм де. Писах и съобщение, защото много мразя това звънене един час на масата, докато купона върви. Прочела го е, не ми отговори. Явно наистина се сърди за нещо, макар че нямам идея за какво. Ама бия отбой. Хич няма да се занимавам с нея. Днес чакам гости и почвам весела подготовка за още един луд купон. Пък който му харесва да се цупи колкото си иска. Весела и щастлива нова година от мен.

# 109
Много мразя  Смси . Въобще не ги чета.

# 110
  • София
Много мразя  Смси . Въобще не ги чета.

И аз мразя, но ги чета.
По принцип се обаждам - имам 5-6 души /семейства/, които са ми важни, така че не се чувствам толкова натоварена с поздравления.

Честита Нова Година! Пожелавам ви здраве, щастие, радост и много поводи за усмивки!

# 111
За много години, момичета  bouquet
Бъдете здрави - и вие, и любимите ви хора! Обичайте се и не се ядосвайте на свекървите Peace

# 112
  • Оптимист по принуда
Живи и здрави да сте всички  bouquet За много години!  bouquet
Аз на моята свекърва само мога да и' кажа едно огромно благодаря за помощта по време на празниците, така и направих. Празнувахме всички заедно, от 6г не сме се събирали. Беше страхотно.

# 113
За съжаление, не успях да  гледам и слушам целия концерт! Дойдоха синовете, снахата, внучетата и като седнахме на масата, те превключиха, докато сервирах, а на мен ми беше неудобно да кажа, че слушам. . Превключих точно  на "Радецки марш". Затова и не мога да дам обективна оценка на диригента.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 18:58 от K.A.G.

# 114
Пускай телевизора на първа програма. Честита Нова година!

# 115
Да, видях и слушам. Благодаря!

# 116
Честита Нова Година! Не съм се включвала отдавна,  защото си направих удоволствието изобщо да  не общувам със свекърите.  2016 се случи 2 пъти. 2017 ще са с два по - малко.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 22:26 от dobra

# 117
Момичета, здравейте,честита Нова година да сте живи и здрави!Чета ви от доста време, но рядко се включвам.Да ви се похваля-след 6 годишно мълчание от моя страна и непрекъснатите опити да ме унижат от страна на семейството на мъжа ми най-накрая ги поставих на мястото им.Този път станах и си изкарах всичкият яд, който бях насъбрала!Омръзна ми да ми се намеква, че не съм достойна за техният род, че не съм достатъчно красива за сина им и куп куп глупости, които аз търпях.Живеем отделно от тях, имаме две жилища, които сме ги купили с мои наследствени пари, за нищо не ги притесняваме, 1 ден не са ме отменили в отглеждането на детето и накрая все аз съм им крива и лоша!Е край!Изправих се, тропнах на трапезата и ги подреди както си заслужават!Надали ще стъпят в къщи отново, но не ми пука.Мъжът ми като иска да ходи да си ги вижда, аз няма цял живот да мълча и да си избиват комплексите върху мен.Чувствам се много добре, леко ми е на душата..

# 118
Ле,ле!
Какво става тук?
Толкова ли е зле положението при вас момичета?

# 119
  • Варна
Момичета, здравейте,честита Нова година да сте живи и здрави!Чета ви от доста време, но рядко се включвам.Да ви се похваля-след 6 годишно мълчание от моя страна и непрекъснатите опити да ме унижат от страна на семейството на мъжа ми най-накрая ги поставих на мястото им.Този път станах и си изкарах всичкият яд, който бях насъбрала!Омръзна ми да ми се намеква, че не съм достойна за техният род, че не съм достатъчно красива за сина им и куп куп глупости, които аз търпях.Живеем отделно от тях, имаме две жилища, които сме ги купили с мои наследствени пари, за нищо не ги притесняваме, 1 ден не са ме отменили в отглеждането на детето и накрая все аз съм им крива и лоша!Е край!Изправих се, тропнах на трапезата и ги подреди както си заслужават!Надали ще стъпят в къщи отново, но не ми пука.Мъжът ми като иска да ходи да си ги вижда, аз няма цял живот да мълча и да си избиват комплексите върху мен.Чувствам се много добре, леко ми е на душата..

А мъжът ти какво каза? Звучиш сякаш за тия шест години не си имала неговата подкрепа срещу тяхното държание към теб.

Общи условия

Активация на акаунт