С какво ви дразнят свекървите- 74

• 71 615
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Не е стопанин, "прибран" е за отглеждане и това често се споменава, тъй като свекърва ми са три деца, а тя се е наела с тежката задача. Всъщност човекът и до днес можеше да си живее сам, както много други възрастни тук в селото, но моята свекърва обича да е добродетелната и всички да го виждат. Нищо, че й дава пенсията си. Скоро Мм ми разсъждаваше как за нищо не стигала, щото го храни и пере, и го насметох за наивността му.
 Днес отново има коледари, минават дечица и пеят, наравно с тях и нашите циганьори налазват, близо е до границата. Дава им пари и храна, и после мрънка. Много дразнещо.
Отделно сто пъти й казах, че не искам повече подаръци за децата, за Коледа имаха достатъчно, няма нужда за НГ пак. Не искам да свикват и после да търсят традиционно и в двата дни. Преди малко пристига дъщеря й и носи скрито подарък. Ама само за малкият...

# 91
  • Варна
Зои, тя много явно започнала да дели децата твоята.

# 92
Разсъждават, че бебето не разбира.

# 93
Ако  съм харесала нещо  за едното дете,трябва да се откажа от него,за да намеря  две неща ,дори да са равностойни ,щото мама  ще изчисли ...Ами  най-добре нищо да не се купува или каквото  ти падне,само да е равностойно и за двете деца.Не дай  Боже да има 4  внука.

# 94
  • Северозапада
Да е равностойно не, но да има и за двете деца по нещо. Ти би ли занесла подарък дамо на едното внуче?

# 95
имах случай  за едното две неща ,за другото едно,просто мъжко  по-рядко се намира и взех , е познай...Друг път   пък ще има  обратното,но...

# 96
  • Северозапада
На мен пък ще ми е неудобно да ида някъде, където има 2 деца и да занеса нещо само на едното, пък било то само балон или бонбон, дребна дрънкулка. Пък и ти не си занесла само за едното. И за другото е имало.

# 97
Разсъждават, че бебето не разбира.
Абе, моята майка с тези разсъждения вече 10 години кара. Дъщеря ми е принцесата златна на баба, а синът ми, понеже е дърто магаре, а и е одрал кожата на баща си, т.е. на зет ѝ, е "Господин Никой". Вбесяващо е.

# 98
  • до едно тепе
Ужасно грозно е определено. Какво като е бебе. Една дрънкалка не струва милиони. ooooh!

# 99
То оставаше и да имаш....
Джули, а де! То е ясно, че я дразни само с присъствието си и не може да се стърпи. Не й е лесно, сигурна съм, всеки ден нещо я ядосва, но не такова отношение пред нас. Най-малкото не е възпитателно, тази вечер й малкия му се развика, копирайки баба си. Как да му обясня сега колко р неправилно и как на стари хора не се повишава тон?

Зои, прочети й приказката "Дядо  и внуче". Онази дето внучето дълбаело копанка, та като остареят майка му и баща му, да ги храни в нея под стълбището.

На всички приятно посрещане на Нова година!

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 20:50 от K.A.G.

# 100
Много ми стана мъчно за на Зои дядото. Те, дядовците, стават едни смирени и благи, в повечето случаи, за разлика от бабите. То жените сме си по-проклети, де, а с възрастта проклетията се задълбочава.

Не мисля. Смирените и благи възрастни мъже са изключителна рядкост. За съжаление възрастта не прощава.

# 101
ЧНГ!!! Успешна и мирна нова година на всички!
Аз ,влизам за да се оплача от моя мъж. Бяхме се събрали да отпразнуваме на домашно с още едно семейство и две момченца.Много неуважително се държа спрямо мен,излага ме ,повишаваше ми тон ,реши,че е подходящо на висок тон да обсъжда проблемите във връзката ни и защото той трябва да е "душата на компанията" на всяка цена и на мой гръб  Rolling Eyes се поовлечи и прекали (имитира ме ,иронизира и излага по този начин)   Rolling Eyes  , върха беше ,когато допрях стола си до неговия ,избута го и каза ,че не му е приятно да съм толко близо до него ........
Научих ,че залага по 100лв . ,уж на сигурно и познайте.... казах му къде на базик ,къде наистина ,ако има излишни пари ,ами да ми ги дава или да ми купува нещо с тях ,ами съгласете се , хем ще има нещо насреща ,хем аз ще съм доволнааа и щастлива. Какво да кажа?! Нахвърли ми се ,с какво ме бил лишавал?! Риторичен въпрос ,за мен му се свиди ........ ако поискам за нещо се започва ,за какво ти е ,нали имаш ,нямам пари даже !!!! Shocked уж е човек с акъл,знамех че залага но по 100 лв......
 Shocked

# 102
  • Бургас
ЧНГ!!! Успешна и мирна нова година на всички!
Аз ,влизам за да се оплача от моя мъж. Бяхме се събрали да отпразнуваме на домашно с още едно семейство и две момченца.Много неуважително се държа спрямо мен,излага ме ,повишаваше ми тон ,реши,че е подходящо на висок тон да обсъжда проблемите във връзката ни и защото той трябва да е "душата на компанията" на всяка цена и на мой гръб  Rolling Eyes се поовлечи и прекали (имитира ме ,иронизира и излага по този начин)   Rolling Eyes  , върха беше ,когато допрях стола си до неговия ,избута го и каза ,че не му е приятно да съм толко близо до него ........
Научих ,че залага по 100лв . ,уж на сигурно и познайте.... казах му къде на базик ,къде наистина ,ако има излишни пари ,ами да ми ги дава или да ми купува нещо с тях ,ами съгласете се , хем ще има нещо насреща ,хем аз ще съм доволнааа и щастлива. Какво да кажа?! Нахвърли ми се ,с какво ме бил лишавал?! Риторичен въпрос ,за мен му се свиди ........ ако поискам за нещо се започва ,за какво ти е ,нали имаш ,нямам пари даже !!!! Shocked уж е човек с акъл,знамех че залага но по 100 лв......
 Shocked
Объркала си темата.....и мъжа.

# 103
Тук съм напълно съгласна с Джули Wink. Особено за мъжа.

# 104
Съжалявам ,ще дублирам. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт