С какво ви дразнят свекървите- 74

• 71 600
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Оптимист по принуда
Ей сега ще си счупя краката да хвана следващия самолет за Б-я. На свеки баницата си заслужава. Sunglasses

# 706
Ау, Мако! Недей така! То и рождените дни не са почивни дни.  Laughing

# 707
  • при късмета
Ама ги празнува един човек, не всички които по принцип имат рожден ден. Както бабите празнуват на бабин ден.
Сега сериозно, за мен е професионален празник на акушерките, не празник на тези които са станали баби. Майка ми никога не съм я поздравявала на този ден и тя никога не се сърдила. Изобщо от форума, конкретно от тази тема, разбрах, че някои баби държат, че имат празник. Сигурно се разсърдиха, че освен, че 8.03 от тях се счита за празник на майката, а не на жената изобщо, има и празник на бащата, даже в последно време май са две дати този празник (може и да бъркам) и те да не се минат  Mr. Green Сега остава дядовците да писнат  Laughing

# 708
  • Оптимист по принуда
Сега остава дядовците да писнат  Laughing
Сакън!

# 709
Аз съшо винаги съм възприемала Бабинден като празник на акушерките и родилната помощ и никога не съм поздравявала друга баба за него. Но, ако на някои места или семейства има традиция да празнуват и бабите на внуците, няма лошо. Изобщо, колкото повече празници и подаръци, толкова по-добре.

# 710
  • при късмета
Аз съшо винаги съм възприемала Бабинден като празник на акушерките и родилната помощ и никога не съм поздравявала друга баба за него. Но, ако на някои места или семейства има традиция да празнуват и бабите на внуците, няма лошо. Изобщо, колкото повече празници и подаръци, толкова по-добре.
О, разбира се, че няма лошо. Но не може свекървата да се сърди на снахата, че не я е поздравила, като за снахата този ден има съвсем друго значение.
Ако и двете са на едно мнение, естествено ще си празнуват, поздравяват и правят подаръци и ще е най-нормалното за този ден

# 711
Точно. Ако отношенията са кофти, все ще се намери за какво да се разсърди някой и от едната, и от другата страна.

# 712
  • Варна
Олееее, моята свекърва утре пак ще е сърдита... ooooh! Ама казвайте ги по-навреме тия неща, бе хора...  Tired
Да ми напомниха поне два дни преди 21-ви. Ще се оправдая, че аз за тая дата знам... Whistling

# 713
  • при късмета
Не е нужно да са кофти отношенията. Достатъчно е само снахата да приема  деня като професионален празник, а не такъв на бабата, че тя да направи сцена

# 714
Това не е празник на всички баби в Б-я. Информираността не е чак такава анатема, че да се отричат очевадни неща.

# 715
И на снахата нещо ще й стане , ако поздрави свекървата.

# 716
Ти сериозно ли?
За какво да поздравява която и да е жена, която не е акушер?

# 717
  • София
Ше ѝ падне комплекса, недей така- тя за едното самочувствие живее! Mr. Green

# 718
Не смятам, че ще й стане нещо, ако го направи. Ако свекървата си е наумила, че има имен ден, няма да й обяснявам, че няма.

# 719
  • Бургас
И за какво да я поздравява като няма празник?! А колко свекърви поздравяват снахите за техните професионални празници?

Общи условия

Активация на акаунт