Аз лично бих казала, че от първия момент, в който се усъмних, че имам тази диагноза съм искала да зная истината. Да зная с какво ми предстои да се боря и какъв път да поема.
Моето мнение е, че трябва да знае истината. Без той да поиска да се лекува, вие нищо няма да постигнете. Дори и да е лабилен, в което малко се съмнявам, ще трябва да намерите начин да приеме фактите и да се лекува.
Успех ви желая !
всички знаем, че ще си идем....мисля си, че в крайна сметка колкото и да боли от страха и истината за твоя собствен край - знанието поне ти дава възможност да предприемеш и да изживееш неща, които иначе би отлагал във времето
Мисля,ч е той има право да подреди поне живота на детето си и да избере как да се бори.
Благодаря ви за мненията, съветите и подкрепата.
Дробовете му са чисти и черният и белият. Искат да му правят някаква скопия на дебелото черво, но за сгеа се въздържаме да го подложим на това. ЯМР дали ще помогне да се открие огнището. Отказват д аму дадат напарвление за ЯМР, ще платим цялата сума, но повечето лекари казват , че няма смисъл от такова изследване. Нали там всичко се вижда, защо не искат???