Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 71 993
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На малкия сладур от мен, ето този подарък

дано не ми се скарат за големината на картинката, ама като съм толкова "голям" спец  Embarassed

А този подарък е за Елпида   bouquet

С пожелания за много здраве и щастливо детство и на двамата!

# 481
Sisko77, честит рожден ден на малкия юнак! Да ти е жив и здрав и много да те радва!

А това е за Елпида! Честит имен ден, красавице! И да слушаш мама!

# 482
Благодаря ви от сърце. Стократно да ви се връща.
Сега ще ме вземат и отиваме да приготвяне нещата за утре за детската. Връчиха ни един списък с папки, моливи и т.н. До сега се рових и намерих много сладки етикети. Изпринтирах ги.  bowuu bowuu bowuu
И отивам да купувам плат, за да й шия големи салфетки. Храни се в детската и от там искат всяко дете да си носи салфетка/покривчица за хранене...Та, сега са големи емоции, защото плата тя ще го избира, ширитчетата също.... bowuu bowuu bowuu Hug

# 483
Сисико , да ти е жив и здрав роженника .Много да ви радва и обича  Heart Eyes newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm38 Gift Gift Gift  ura  ura  ura

# 484
  • у нас - на брега на морето
Сиско, да ви е жив и здрав юнака! Да расте щастлив, умен и да радва всички вкъщи! nbirthday newsm67 bdbaloni hbday happy bd
Елпида, честит имен ден! Бъди щастлива и много весели игри и забавления в детската градина!  newsm18  bigdance2  Party Time

# 485
  Здравейте моичета , много празнуващи днес !
  Малката тротонетка на Сиско порастнал  Laughing, Сиско да ти е жив и здрав , да го нацелуваш и то нас/ аз така и не се научих да слагам картинки Blush/! Веси, честито и на твоята именичка , както и на всички софиянки за празника им днес!

# 486
Sisko77 -  целувки и прегръдки за синчето ти! ЧРД със закъснение!  newsm59

Veselinap – да ти е живо и здраво момиченцето!
  bigdance2

Приеха ми документите за ПЕТ скенера. До три седмици ще ме извикат.  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Дано подскачам така и като си чуя резултата. newsm53

Задават се празници. Весело прекарване! cheers

# 487
Здравей Боряна,
Искам да те попитам защо са ти назначили пет скенер,знам,че и ти като мен си на Золадекс.
На мен ме казаха,че още ми е рано.

# 488
  • В царството на игрите:)
А, бе момичета, в една от предните теми мернах, че е ставало въпрос за филма "Червило". Много искам да го гледам, а не мога да го намеря из никакви сайтове за теглене. Някой може ли да ми даде да го гледам, ако го има Praynig

# 489
  • София
И аз като Борана  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Днес бях на ехография на коремни органи.
Пак съм много добре  Joy Joy Joy
Само малко стеатоза на дробчето, ама това да му е кусура !
Миленка, мисля, че Ина го има този филм.

# 490
Червило -заповядай Миленка Hug

# 491
Момичета,благодаря ви за добрите пожелания!  bouquet
Всички да сме живи и здрави !

Борана, ще стискам палци и на краката всичко да е наред с резултатите! После ще черпиш! Grinning

От днес вече не съм по майчинство!
И тръгнах да си искам болнични. Отивам в болницата при химиотерапевта ми. Обяснявам му как стоят нещата ,а той ме гледа като прецицало маче и не знае какво да ме прави.
Друг такъв случай до сега нямали?! newsm78
Брей,как пък така съм единствената по майчинство,която се е уредила с раче... hahaha
Изпратиха ме в НОИ да си направя справка за "уникалното " ми положение. Mr. Green
И се започна една всеобща грижа за фигурата ми... Mr. Green
Идете в приемната. На 1 етаж.
Качете се на трети етаж при консултанта ни.
Слезте на първи етаж при другия консултант.
Качете се на втори етаж при шефката.
Сега пак слезте на първи етаж при докторката.
И чак тогава/вече бях готова да забравя българския и да започна по нашенски/ ,добрата леля докторка ми даде нещо като отговор. " Седем дни едноличен болничен! /То двуличен има ли?! newsm78/ и после с ЛКК ,колкото дадът.

Върнах се при химиотерапевта. Пусна ми 30 дни . Каза ,че ще ми дават до шест месеца.
За сега толкова,после ще му мислим...
Мила, Родинооооооо... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 492
Сиско, аз от 9 октомври ще съм на същия хал. Малката ще направи годинка и ще трябва да се върна на работа за 5 дни и после да изляза в болнични че с МРЗ няма да окрякаме зимата newsm78

# 493
Сиско, аз от 9 октомври ще съм на същия хал. Малката ще направи годинка и ще трябва да се върна на работа за 5 дни и после да изляза в болнични че с МРЗ няма да окрякаме зимата newsm78

А имаш ли идея колко дни болничен ни се полагат? newsm78
Аз съм чувала за някакви 180 дни,но от кога и до кога...

# 494
Със сигурност имаме 180 дни , а после продължението ак се наложи!! е с ТЕЛК, но на нас няма да ни се наложи, нали? Hug

Общи условия

Активация на акаунт