Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 001
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 465
Angelary, ти що си с един ден назад?  Joy Joy Joy

А не е вярно, не съм назад, на 16-ти съм
Просто днес наваксвам в темата  Hug

Кой кога намери време #Crazy, а Сионя как да я пропусне човек

# 466
EХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Днес е първия учебен ден

Angelary, ти що си с един ден назад?  Joy Joy Joy

А не е вярно, не съм назад, на 16-ти съм

Ама като си на 16-ти, значи си един ден назад - първият учебен ден е на 15-ти, демек беше.  hahaha

Как си ти?  Hug 

# 467
Нали ти казах, че наваксвам  Grinning

newsm78 Май трябваше да го сложа в кавички.................или да го моделирам по друг начин, както и да е така да си стои

Инак пека пържоли и сега отивам да резна салатата
Бира, скара и салата не ми омръзнаха, а щом по време на химия ги препоръчват, значи и извън нея са здравословни

# 468
  • В царството на игрите:)
Здравейте, аз все още съм добре. Учудващо newsm78 Но може би още таксола не ме е обходил качествено Joy Очаквам болчици, но и това ще мине!!!
Като слушам Ангелари за пържолите, да ви се похваля, че тази вечер направих страшна херинга. Много вкусна стана. на мен риба никога не ми омръзва newsm53
Поздрави и прегърдки на всички и нека Сончето напише как се чувства отново на работа Hug

# 469
Здравейте, аз все още съм добре. Учудващо newsm78 Но може би още таксола не ме е обходил качествено Joy Очаквам болчици, но и това ще мине!!!

Миленка, не ме шокирай - очакваш болчици и да си зле? От к'ъв зор, бе момиче?!? Аз казах ли ти нещо по телефона? Да не си някоя баба или със ставни проблеми, че да имаш болки! Я се стегни и ако симулираш за пред домашните, ок  Wink , но в противен случай се излагаш, да знаеш. Не чакай нищо, Годо няма да дойде.  Joy

# 470
Milmich, много се радвам, че си добре. Ти го уплаши този таксол и той не смее да "шукне". Дано този път да е по-леко занапред.
Поздрави на всички.  Hug Hug Hug

# 471
Ангелари, ние с теб една диета караме! Joy Joy Joy
И аз залагам на месните зеленчуци... Laughing
Като сме раздимили една скара,та чак комшийката ми направи забележка,че разваляме въздуха в района... А и сума котки са се насъбрали... newsm62
Сонче, има още и от вашата ракийка! Ще ударя една за твое здраве! cheers Wine Glass Drunk

Лека и спокойна нощ на всички!  bath  grinning012 newsm46 smile3524

# 472
Благодаря ви, момичета!
Чувствам се отлично! Прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 473
Здравейте, за пръв път пиша по тази тема. Майка ми има рак на стомаха. Образованието не е махнато, тъй като смятат че това само ще усложни нещата. Сега се обръщаме към алтернативна медицина. Майка ми почна да пие едни билки, а днес бяхме на хомеопат. Искам да ви попитам дали хомеопатията може да излекува напълно рака или само подобрява състоянието? Ние ходихме при Ели Логинова. Препоръча ни я наша позната. Нейният баща е имал също рак на стомаха и е бил отписан от лекарите. Вече 15 години е жив и здрав благодарение на тази жена. Вие знаете ли подобни случаи? Благодаря ви предварително Simple Smile

За най-голяма радост на всички нас, случаи когато медицината да отпише някой, е той да е жив и здрав има много
Но само това мога да ти кажа, аз а и почти всички от присъстващите тук сме залагали единствено и изцяло на традиционното лечение. Поради това за алтернативни варианти не мога да ти кажа нищо.
А алтернативи дал Господ, но коя е истина и коя шарлатанство не зная.

А Хули в такива случай винаги казва, нещо в следния дух: "Какъв е този лекар, където ще отпише някой, докато е още жив. Не може да се отказва лечение на никой ....."

Благодаря за отговора Simple Smile Ще направим каквото можем, другото е Божа работа. Дай Боже всичко да се оправи и да успеем да се преборим Simple Smile

# 474
Добро утро!
Още от рано започвам с почерпките,защото преди две години на бял свят се появи моето голямо момче/наистина голямо-4.150кг./
Сега вече е голям калпазан,но за мама е най-сладкото същество на света!

И разбира се песен за настроение
http://vbox7.com/play:4dfda6e3

# 475
Сватеее,  Hug Hug Hug

ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА, ДА ВИ РАДВА МНОГО, ДА Е БУДНО И ЛЮБОЗНАТЕЛНО ДЕТЕ, ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ И С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

За нищо от по-горните ми пожелания не се и съмнявам, че ще се случи, защото той, както и другите ти деца, имат НАЙ-ПРЕКРАСНАТА МАЙКА НА СВЕТА - грижовна, любяща, нежна, но и най-големия борец!

А аз си мислех, че Дани е най-красивото момченце на света  Blush , но я виж какъв красавец е и вашия господин, направо разкошен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искам да го нацелувам, ама много, както и дамите ти, ще трябва да се вдигнеме до Сандански, то се е видяло!  Joy

Не знаеме какво обича, за това му подаряваме виртуални коли в любимия цвят на Дани. Wink

А за най-добрата майка на света:

ОБИЧАМ ТЕ!!! (без да съм те виждала, а представаш ли си, като се видиме  какво ще стане! Joy )

ХУБАВ ДЕН, МИЛА СВАТЕ, само с усмивки да е озарен!!!   bouquet Heart Eyes Hug

# 476
Сиско, да ти е живо и здраво момчето!

Tada  Party Time nbirthday

Да те слуша много и да има щастливо и безгрижно детство!

# 477
sisko77

Да ти е живо и здраво момчето,
да расте умно детето,
радостта и гордостта на мама...

За малкото момче

Мили момичета, мойта госпожица днес има имен ден - Елпида е на бг Надежда, почерпете се на нейно и мое здраве...

кафенце , ,

# 478
Веси, здраве и късмет на малката принцеса и на нейните родители!
Само хубави неща да ви съпътстват в живота!
за Елпида

за нейната силна мама!

# 479
  • В царството на игрите:)
Скъпи дами, честити Ви празници. На малките празнуващи пожелавам много усмивки и щастливи преживявания, а на всички останали много Вяра, Надежда и Любов.
Много положителни емоции днес  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт