Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 010
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 450
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ.
ДА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТ. newsm51 smile3525  ura smile3523

# 451
Успешна учебна година и от мен.

Мойте ученици започнаха на 10.09. Първият учебен ден се прави молебен със свещеник за успешна година и се раздават учебниците.
Живот и здраве догодина и аз ще си имам първолаче bowuu bowuu.

# 452
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ! МАМИТЕ ДА СА ВСЕ ТАКА ЗАСМЕНИ, УЧЕНИЦИТЕ ДА НИ РАДВАТ И ДА РАСТАТ ГОЛЕМИ! ПОЗНАНИЯ ДА ТРУПАТ, МНОГО ДА НИ РАДВАТ И ДА СМЕ ЗДРАВИ, ЗДРАВИ, ЗДРАВИ!!!

А НА УЧИТЕЛИТЕ ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, ЗА ТРУДА И ЛЮБОВТА, С КОИТО ДАРЯВАТ НАШИТЕ ДЕЦА!

Tada  ura smile3529

# 453
Не бях очаквала и аз такава среща, но беше много приятно. Благодаря за топлите думи, пък и аз те харесах milmich. Надявам се да не се чувстваш много зле.
 Телефонът на сцинтиграфа в Дървеница е 8076300.
Махам се от компа, че дъщерята вече е нервна.
                                                           Hug

# 454
Йовче, лоша работа, но ще мине. Уви, на твоите плещи ще падне, но тъкмо така ще имаш по-малко време да си мислиш глупости. Wink
Целувки на детенце за първия учебен ден!!!  Hug

# 455
  • В царството на игрите:)
Здравейте, върнах се след 8 часов ма ратон в лакова. Вливката беше бавна, а началото и 3 часа след като бях отишла. Голяяяямото чакане беше, но всички свърши. Усещането /поне за сега/ да се прибереш и да не ти се гади и стрехотно. Поне за сега още нищо не ме боли, но сигурно ще почне. Довечера пак ще си боцкам дупето.
 Вчера и днес ми бях дни на срещите. Днес засякох Маргич в онокото. Въпреки, че беше на стола за вливка пак изглеждаше страхотно.
Това е  за сега от мен. А... и честито на всички които имат ученици. Днес е хубав ден. Дано много да ви радват и да растата здрави и разумни!!!
Моите са малки още, но се надявам и аз да дочакам такъв ден след някоя и друга година. Сигурно ще се спукам от рев на първия учебен ден newsm45

# 456
milmich,
дали заедно не сме били на вливката?
Аз бях по същото време с Маргич.

# 457
milmich,
дали заедно не сме били на вливката?
Аз бях по същото време с Маргич.

А сега спомни си какви хора е имало около теб на това вливане.
Milmich е красива,чаровна пъргавелка.
Имаше ли такава? Ако е имало -тя е била. Laughing Laughing Laughing
И аз не я познавам лично,но така ми я описаха едни наше общи познати/тя знае кои са/.

# 458
  • В царството на игрите:)
ЕЕЕЕ, Сиско, как да не му се оправи на човек настроението? Красива, чаровна и т.н.... newsm53 Но пъргавелка е вярно. Направо съм с перка на задника jump
Криси, а з влетях по едно време в дневния стационар и си поговорих малко с Маргич. Носех система. Жалко, че не съм видяла и теб. Щеше да ми е приятно  bouquet
р.р Как се слага цитат?

# 459
  Е ,milmich ,щом си с перка на задника ,много приличаш на sisko77  smile3532

# 460
  Е ,milmich ,щом си с перка на задника ,много приличаш на sisko77  smile3532

Добро утро от мен!
Тази сутрин се събудих лееееко кисела,но това горе ме накара да се усмихна!
Пясъче, кафето е от мен,за теб и всички други момичета и момчета!

И една песен за настроение
http://vbox7.com/play:59507cff

# 461
Здравейте, за пръв път пиша по тази тема. Майка ми има рак на стомаха. Образованието не е махнато, тъй като смятат че това само ще усложни нещата. Сега се обръщаме към алтернативна медицина. Майка ми почна да пие едни билки, а днес бяхме на хомеопат. Искам да ви попитам дали хомеопатията може да излекува напълно рака или само подобрява състоянието? Ние ходихме при Ели Логинова. Препоръча ни я наша позната. Нейният баща е имал също рак на стомаха и е бил отписан от лекарите. Вече 15 години е жив и здрав благодарение на тази жена. Вие знаете ли подобни случаи? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 462
EХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Днес е първия учебен ден

Соня изцяло и само ти ми изплуваш в съзнанието
Може би защото това е и първия ти истински работен ден, след проведеното лечение
Спомням си, че в началото на лятото беше за малко и кратко и затова сега ми се струва много Важен ден за теб  Grinning

Желая ти лека и успешна учебна година

# 463
EХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Днес е първия учебен ден

Соня изцяло и само ти ми изплуваш в съзнанието
Може би защото това е и първия ти истински работен ден, след проведеното лечение
Спомням си, че в началото на лятото беше за малко и кратко и затова сега ми се струва много Важен ден за теб  Grinning

Желая ти лека и успешна учебна година

Angelary, ти що си с един ден назад?  Joy Joy Joy

# 464
Здравейте, за пръв път пиша по тази тема. Майка ми има рак на стомаха. Образованието не е махнато, тъй като смятат че това само ще усложни нещата. Сега се обръщаме към алтернативна медицина. Майка ми почна да пие едни билки, а днес бяхме на хомеопат. Искам да ви попитам дали хомеопатията може да излекува напълно рака или само подобрява състоянието? Ние ходихме при Ели Логинова. Препоръча ни я наша позната. Нейният баща е имал също рак на стомаха и е бил отписан от лекарите. Вече 15 години е жив и здрав благодарение на тази жена. Вие знаете ли подобни случаи? Благодаря ви предварително Simple Smile

За най-голяма радост на всички нас, случаи когато медицината да отпише някой, е той да е жив и здрав има много
Но само това мога да ти кажа, аз а и почти всички от присъстващите тук сме залагали единствено и изцяло на традиционното лечение. Поради това за алтернативни варианти не мога да ти кажа нищо.
А алтернативи дал Господ, но коя е истина и коя шарлатанство не зная.

А Хули в такива случай винаги казва, нещо в следния дух: "Какъв е този лекар, където ще отпише някой, докато е още жив. Не може да се отказва лечение на никой ....."

Общи условия

Активация на акаунт