Що се отаняс до чудесата - аз вярвам в тях. Преди време имах няколко бучки в областта под кръста. Започнаха да нарастват и болят. Ходих при един професор в онкологията и той ми насрочи операция. Впоследствие вече на операционната се завърза един спор между него и един друг хирург дали да ги режат всички или да вземат само една за биопсия. Другият хирург надделя - "това младо тяло как щели да го обезобразяват...". Решиха да изчакат и ако нарастват още да ги режат направо всички. Аз не бях на себе си - бях се подготвила за операцията психически и мисълта, че трябва да продължавам да ги опипвам и наблюдавам ме подлуди направо. Една приятелка ме заведе при екстрасенс, който излекувал яйчниците й от кисти. Туморите ми изчезнаха веднага след сеанса...Всъщност веднага изчезна най-големият и болезнен, а другите се смалиха и после постепенно изчезнаха.Може би повечето ще си кажат, че е просто съвпадение...
За съжаление още веднъж се сблъсках с такъв ужас и то по време на бременността! Получих към 8-мия месец тумор на венеца - т.нар. епулис. Беше кошмарно, защото нарастваше много бързо, а не искаха да го оперират, за да не се предизвика раждане. Това са два от най-отвратителните месеца в живота ми. Вместо да се радвам на края на бременността си...Туморът стана с размер на грахово зърно, че и по-голям - беше точно отпред на венеца. Започна да избутва зъбите ми. Като се хранех беше ад- течеше кръв - свикнах да ям храна с вкус на кръв...Това, че приличах на изрод беше най-малкият проблем. Оперираха ми го седмица след като родих. Изрязаха го надълбоко, за да не рецидивира и като се видях в огледалото щях да припадна - целият венец отпред го нямаше - част от костта ми е стопена. Виждаше се само нещо черно и зъби - понеже ми го рязаха с лазерен нож. За болката в продължение на 40 дни не ми се ще дори да си спомням - не можех нито да говоря, нито да се усмихна, камо ли да ям. И всичко това в комбинация с болката от епизиотомията, с която имах проблеми също 40 дни. Слава богу, с течение на времето ми израсна нова лигавица и сега само зъболекар би познал, че се е случвало нещо.
Снежи,мила дано всичко е останало в миналото и само здраве и щастие за напред!
дано всичко да е в миналото вече! 

и Ви пожелавам на цялото семейство много късмет, ЗДРАВЕ и да сте много щастливи 
знам, че този въпрос няма отговор и въпреки това не мога да спра да си го задавам