Объркана съм и уплашена

• 18 636
  • 131
  •   1
Отговори
# 60
  • на правилното място, в точното време
Мъже и деца за оправяне нямате ли, или понеже сте напред с материала, седите по форумите и ощастливявате простите с ум и напътствия.
Чакате като хиени да влезне и да напише нещо, а вие да направите анализ и мъдро да заключите. От доста време ми прави впечатление, че няма тема, в която самозабравили се жени, а напоследък и мъже надъхано обясняват на останалите, колко са перфектни, как на тях такова нещо не може да им се случи, как се родени със златна лъжица в устата и т.н  Смешни сте. Успелите и мъдри хора не се хвалят.  Ако можете да дадете съвет или да помогнете, направете го, без да съдите или да упреквате. Човекът в нужда има достойнство, също като вас- съвършените.

# 61
Това към кого беше?

# 62
Към чакащите сеир. Гкедам пуканки опукали, седят на пусия и чакат сеир.

# 63
Неизбежно е. Но и се дадоха реални съвети, ако човек има желание ще подбере полезното...

# 64
Това с баницата и оралната любов няма да го коментирам въобще ...
Авторке, ти си майка, не позволявай децата ти да пораснат с насилник !

# 65
  • Варна
Мъже и деца за оправяне нямате ли, или понеже сте напред с материала, седите по форумите и ощастливявате простите с ум и напътствия.
Чакате като хиени да влезне и да напише нещо, а вие да направите анализ и мъдро да заключите. От доста време ми прави впечатление, че няма тема, в която самозабравили се жени, а напоследък и мъже надъхано обясняват на останалите, колко са перфектни, как на тях такова нещо не може да им се случи, как се родени със златна лъжица в устата и т.н  Смешни сте. Успелите и мъдри хора не се хвалят.  Ако можете да дадете съвет или да помогнете, направете го, без да съдите или да упреквате. Човекът в нужда има достойнство, също като вас- съвършените.

Това къде го видя?Върни се назад 1-2 страници.Дадоха се съвсем реални съвети на момичето.Ако иска да живее нормален живот,без страх за себе си и за децата си,да бъде уважавана  трябва да промени живота си.Какво им има на тези организации,нали за това са създадени.Нима е по-добре с дни да не си ял,да те ползват за боксова круша,от колкото да помолиш за помощ хора,които от години се занимават с това да измъкват жени в неравностойно положение.
А вие какви съвети да дадохте.Набихте на момичето комплекси,че тя си е виновна,че не се поддържа,че е надебеляла и т.н.
Ще ме млати той,а аз свирки ще му правя.Уважавайте се,ако искате и хората да ви уважават.

# 66
Добре би било, човек да чете по-внимателно, особено, когато заплашително размахва пръст. Някой се е рзпознал в постовете ми.
Ячера беше първия работен ден, дано се е свързла с институция за помощ и нещо конкретно.

# 67
  • Варна
Добре би било, човек да чете по-внимателно, особено, когато заплашително размахва пръст. Някой се е рзпознал в постовете ми.

Чак пък да размахвам заплашително пръст.Коментирам си Wink

# 68
Да със сигурност даж и неграмотна циганка ще намери път до генеколога разбира се обаче ако има платени осигоровки нали така ?

# 69
спокойно Ани , всичко ще е наред  Hug

# 70
Заформил се е як спор ,между много жени. А самата авторка Се включва с един пост след 4страници ,да се направи на леко обидена ,без да отговори на десетките въпроси "от къде е,на колко години,с какво образование ,работила ли е нещо?"
Смятам ,че човек в такова състояние каквото тя казва ,би бил по - уважителен и обяснителен към десетките хора седнали да обсъждат проблема му . За това ,малко ме навежда на мисълта ,че някой си прави та*ак с нас Simple Smile да си почешем езиците

# 71
Разбирасе че отговарям на хората който ми дадоха съвет отговорих на лично съобщение интересувах се и взех решение

# 72
Това е вече нещо положително, дано решението е най-доброто и да се получи.

# 73
Явно темата е приключена. Нещо, за което авторката не е сметнала за нужно да уведоми пишещите. Ми що пък да не се хабят да пишат по проблема й... Thinking
Първо не отговори на нито един от въпросите зададени към нея, после се появи да го раздава обидена, а накрая се оказа, че и тя гледала сеира на пишещите. Ми какво да кажа - всеки си заслужава съдбата.

# 74
Всъщност над 90% от циганките са без осигуровки. Българките, чиито съпрузи ги издържат да си гледат децата в къщи си плащат осигуровките.

За мен организациите не са изход в този случай, защото с едно бебе и второ на път тя трябва да изкара там поне две години. Никой няма да даде общинско жилище на не работеща майка без никакви доходи, защото това означава да се натрупат дългове от наем и сметки.

Свекърите и са и предложили уж някаква подкрепа и ако се преместят при тях може и да контролират изблиците на идиота, а тя ще има време да си стъпи на краката. Като я съветвате да си намери работа, давате ли си сметка, колко работодатели биха наели бременна вече жена. Освен това, за да получава нормално майчинство май се изисква да е работила повече от 9 месеца (поправете ме ако греша).

Това с воденето на лекар не знам как да го коментирам, защото не се връзва с не лошия стил на писане на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт