Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен. Аз съм в 22г. с. и моето бебче ритка доста особено вечер като си легна, преди една седмица имах усещането че ме рита в пикочния мехур, но сега го усещам малко по на горе. Аз да ви попитам вие на какво мнение сте за витамините,които се изписват по време на бременността.  bouquet

# 136
  • Пловдив
Здравейте,

Лека бременност и от мен на всички.

Да споделя и аз, че отскоро имам болки в тазовите стави и само се въртя от едната страна на другата, докато спя. Към края на седмицата съм на преглед, та ще видим какво ще каже АГ-то. Качила съм + 5кг, което не е никак малко, ама здрави да сме, ще сваляме килцата. Simple Smile

# 137
Записвам се 100%в отбора на мъжките майки😁

# 138
Здравейте, момичета Simple Smile Витамините си ги пия аз и тъй като не ям зеленчуци.Почти никакви не обичам.. и определено ми трябва някаква добавка.
Иначе днес си звънях на аг да ми пуснд болничен и ми каза,че са отмемени жк на бременните заради грипа.Даже и за болничен само не мога да отида.Не им давали да приемат, докато има грипна епидемия.Че сега личната ще ми пуска 14 дни,толкова може само.Докато мине поне вълната и мога да отида при аг да ми го удължи.Много сложно ми става, ама е хубаво вече да спирам с работата, че много болни и ужасно време.

# 139
Gybka_85, честито  Hug Сложих ти едно синьо щъркелче  Peace

Miss Lovely, аз от няколко дни си работя от вкъщи, заради снега, леда и грипа реших да поостана малко в нас. И мен ме е шубе да не прихвана от някой тоя грип и само се оглеждам да няма кихащи и кашлящи около мен. Хубаво си решила да спираш с работата...аз ако не можех да работя от вкъщи също бих си пуснала болничен. Няма да рискувам да се прибия някъде или да се разболя, я!! Simple Smile

Що се отнася до витамините...първо пиех Огестан, но понеже желязото ми взе да пада леко и минах на Премама Дуо (в Огестана няма желязо и като цяло съдържанието им е "по-бедно").

# 140
Аз все още си ходя на работа и мисля да ходя докато мога.Изкарах лека форма на грипа още преди да дойде вълната. За витаминките ви питах, защотото АГ-то ми е изписала Pregnaguard аз още не съм си ги взела, но като се има првдвид че бебчо вече почва да си дърпа повече от организма на мама и почвам да се замислям.

# 141
Здравейте,
Относно витамините ,аз не пиех нищо до скоро ,но и ма мен желязото взе да ми пада и докторът ми изписа Prenatal.
Иначе и аз да се запиша -очаквам 100% момиченце. Simple Smile Heart Eyes

# 142
Аз все още си ходя на работа и мисля да ходя докато мога.Изкарах лека форма на грипа още преди да дойде вълната. За витаминките ви питах, защотото АГ-то ми е изписала Pregnaguard аз още не съм си ги взела, но като се има првдвид че бебчо вече почва да си дърпа повече от организма на мама и почвам да се замислям.

Аз също ходя и ми се иска да ходя колкото се може по-дълго, защото вкъщи откачам и само се притеснявам като нещо ме заболи, а тук ми минава много по-бързо времето.
Само дето днес е супер студ и в офиса, въпреки климатиците и се надявам да остана здрава.
Аз съм пила витамини преди грипната вълна изкарах два курса един с Pregnacare plus и един с ortomol natal и бях доволна, защото аз 2 месеца и малко не спрях да повръщам и не ядях и определено имах нужда. А сега чакам да видя другата седмица с Аг-то дали не мога да визмам Биозин мама Simple Smile

# 143
И на мен на работа определвно ми минава по-бързо времето, в къщи ще се залежа и ще почне едно качване на килограми  Sick . А за студа на работа можеш да си вземеш една духалка колкото да ти топлли крачетата.

# 144
Аз за работа мислех да стоя до края, но днес предупредих шефството, че в началото на март приключвам. Иска ми се да имам повечко време за пазаруване, четене, лекции и т.н.

P.S. Май бях обещала да разкажа: В събота бях на лекция в Надежда: Беше на тема "План за раждане". Хареса ми, макар, че много от нещата си ги знаех предварително. Записах се на следващата, която ще е за нормалното раждане.

# 145
Моята аг не ми изписа нищо и аз въпреки че хапвам плодове на своя глава си взех Актив Мама на Допелхерц, защото ги пих преди да забременея и съм доволна а и са на добра цена в аптеки Ремедиум около 7.80 за разлика от доста други по 30-40 лв. Освен това колкото и да се старая не мисля, че храненето ми е кой знае колко баласирано и здравословно, та някои елементи 100% не си набавям.Консултирах се и с фармацевтката на касата за всеки случай и имах карт бланш. Отделно от началото на бременността си пия по схема Шуслерови соли за различните триместри които компенсират калция който бебчо смуче от мен и се грижат за еластичността на тъканите и кръвоносните съдове  срещу стрии и разширени вени, както и за баланса на течностите (да не се задържат което води до отоци). Но засега дават ефект Praynig

# 146
Аз също съм на Актив мама на Допелхерц.Спрях се на тях заради ниското съдържание на йод,тъй като съм на л тироксин.И Вигантол по 2 капки на ден пия.

# 147
ZlatiG, ужасна история, що за хора са това! Дано всичко да е наред и да се радваш на лека и спокойна бременност от тук нататък!

Bobina84, ако ти е удобно във Вита, до гара Подуянае се намира - аз ходя там при доктор Илиева и съм доволна.

Благодаря за инфото,а др.Илиева работи ли по каса,или само платено?

# 148
Здравейте момичета : )) Днес на прегледа, лекарката потвърди пола - момиченце  Heart Eyes И аз усещам ритничетата ниско долу, после малко по-нагоре, но лекарката каза, че е нормално. То и днес бебка си беше разположила крачката ниско. За килограмите до момента съм +3,5-4кг, в 20г.с.+3 дни съм : ))))

# 149
Guendolin1980 може ли малко повече инфо за шуслеровите соли? Кои приемаш и по каква схема? Мен ме интересува за отводняване специално. Онзи ден краката ми бяха станали на дупки  Shocked Явно почнах вече да задържам вода.  Rolling Eyes

Аз в началото пих Огестан една опаковка, сега ми изписаха Фемибион2, 26 лв са някъде за 1 месец. Аз лично предпочитам да пия, защото не смятам, че ям много балансирано.

Bobina84 ще си позволя аз да ти отговаря, дано Beardi няма нищо против. Във Вита всичко се плаща. По здравна каса само за раждането приспадат 400лв. от цената.

Момичета, утре съм 21 седмица, а още няма ритничета. Дори не съм сигурна, че бълбукането, което усещах миналата седмица е от бебето. Възможно ли е повечето мазнинки в областа на корема да ми пречи да усещам човечето?

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 19:15 от SilverR

Общи условия

Активация на акаунт