Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 373
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Връщам се от преглед всичко с бебчо е наред. Питах за паренето и болките на кожата, лекарката каза, че това е защото кожата се опъва и разтяга и да се мажа с нещо по-мазно. По принцип ползвам на Икаров олиото....не знам какво по мазно може да има, освен да взема по-скъпо олио.
Болничните ми свършват и ще се наложи да ходя на ТЕЛК, като отида другия път пак ще питам, казаха че те ще подготвят документите и че не е страшно.
Тук цяла нощ валя сняг, застудя и е хлъзгаво...Писна ми вече да съм затворник, в началото лежах, от Коледа насам студ и грип  Sad ужас.

# 631
demenzia, аз се мажа с кокосово масло и съм много доволна. Мажа се като усетя, че ми е изсъхнала кожата и след баня .
При нас също валя и си е доста студено, но мен това ме притеснява, аз си излизам и не съм спирала изобщо.

# 632
И аз доста се чудя за количките. Тези на Kiddo нещо не ми допадат много на живо.
Мисля си и аз за Jane, но Crosswalk.

А сега срам не срам, ще ви питам. От няколко дни имам ужасен проблем със стомаха или червата по-скоро Sad. Появи ми се много неприятен и изнервящ даже бих казала запек Sad Не съм си променила храненето, ям доста плодове и затова си мисля, че е страничен ефект от антибиотика - Уназин. Започнах да се притеснявам да не навредя на бебо с напъни или с това застояване на храната и си мисля да отида да си купя Eva Q. Някой ползвал ли ги е, може ли да сподели?
Аз имах страшен запек. АГ-то ми изписа EvA Q и Фрутилакс. Свщичките имат мигновен ефект, ама докато я сложа голям зор видях. 😀Ама аз нали все бързам и не прочетох, че свещичката се мокри с вода преди да се сложи. Слагах само веднъж и минах само на Фрутилакса и той ми помогна много. Пих го всяка вечер за около седмица и се нормализираха нещата. Сега започнах да хапвам салата от кисели зеле. Сливи , круши, кивита какво ли не съм яла, но от зелето съм най - доволна.

# 633
Desit0, на мен доста ми помага за запек да си хапна шепа сушени сливи,  общо взето половин час след това и съм готова Joy
demenzia абсолютно разбирам как се чувстваш, аз съм в същото положение,при нас също понаваля сняг предната нощ и от ниските температури пак заледи и няма мърдане от вкъщи. И на мен ми писна тоя строг тъмничен режим ама няма как, ще потърпим още малко. Дано поне зимата се стяга да си ходи след някой и друг ден че съвсем ще ръждясаме  Sad

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 23:28 от Guendolin1980

# 634
 Simple SmileДобро утро,мамчета! Как сте днес!Дано да сте се наспали добре. Аз не успях да спя изобщо понеже има заговор срещу мен баткото и бебка са се наговорили нещо....   Laughing Laughing Laughing

# 635
Добро утро и от мен! Аз напоследък си спа като заклана. Работата май ме уморява. Още седмица две и толкова ще ми е. Иначе бебо много шава и през нощта като се пробудя и сутрин, но ако ми се спи не ми пречи и си заспивам.

# 636
Добро утро и от мен! Аз напоследък си спа като заклана. Работата май ме уморява. Още седмица две и толкова ще ми е. Иначе бебо много шава и през нощта като се пробудя и сутрин, но ако ми се спи не ми пречи и си заспивам.
Който спал спал,който не е да е

# 637
Честит петък на всички  работещи мами Party Мнооооого ми е трудно ставането сутрин....от 1-2 седмици не мога да се надигна от леглото и това е. Да идва началото на март, че да спирам с работата  Laughing Аз снощи за първи път май усетих бебето да хълца...или поне си мисля, че е това. Усетих го като едно ритмично пулсиране.  baby_neutral Някоя от вас усеща ли подобно нещо?

# 638
Тединка, и на мен ми се случи веднъж да усетя същото - ритмично пулсиране. И аз си мисля, че беше хълцане Simple Smile
А за спането при мен е все голяма мъка, надявах се да е период, ама не Simple Smile Сутрин ставам като разглобена, болят ме тазобедрените стави, кръста...Аз още ходя на работа, мисля да си ходя до 45 дни преди термин, което се пада към 24-25 март. Днес обаче съм отпуска, ще ходя на отворени врати в Надежда Simple Smile

# 639
Здравейте, момичета:)
И аз спах добре. Бебка не мърдаше мнохо и сутринта и пак се филмиррах, че нещо не усещам ритници, а само побутване с ръце. После пък като, че ли ритна.. големи въленнеия, голямо нещо. Вчера говорих с АГ-то ми, каза че бебето си живее свой живот и че от големия стрес тази седмица няма какво да й стане. Уж се успокоих. Но като съм си внушила, че не рита както трябва или само ръце усещам и много се сдухвам.
Исках да ви питам, спрели линсте се на ергономична раница или на слинг или нещо подпбно. Аз мислех да взимам ерго бейби, но сега чета, че били доста груби и се зачудих.

# 640
Честит петък на всички  работещи мами Party Мнооооого ми е трудно ставането сутрин....от 1-2 седмици не мога да се надигна от леглото и това е. Да идва началото на март, че да спирам с работата  Laughing Аз снощи за първи път май усетих бебето да хълца...или поне си мисля, че е това. Усетих го като едно ритмично пулсиране.  baby_neutral Някоя от вас усеща ли подобно нещо?
и аз усещам същото и си го обяснявам, че е хълцане Simple Smile

# 641
summer_04, ние също сме се ориентирали към слинг или ергономична раница, за съжаление за момента само оглеждаме и не сме се спрели на нищо конкретно като марка и модел, ще се радвам да споделиш ако вземеш първа. Видях че във форума има специална тема за тях, но не ми остава време да прочета впечатленията и коментарите на мамите, че да се ориентирам, нашия татко искаше кенгуру но четох че с него много се товарели гръбначето на бебо, пък и раменете на носещия и за повече от час-два не е препоръчително да се ползва.

# 642
Аз също усещам хълцане, даже на последния преглед с АГ-то видяхме, че хълцаше точно, когато го усетих.

# 643
summer_04, Guendolin1980 аз ще си взема количка, но много ми се иска да се науча да слагам и слинг.
Малко обаче ме е страх, докато е 1-2 месец, да не му направя нещо, а и да не го претопля нещо след това през лятото. Изглежда ми много сложно и връзването, а около мен нямам приятелка, която да е ползвала.
Мисля си да го ползваме главно като ходим да се спасяваме по горите и планините, много обичаме лятото и не искам да го променяме Simple Smile
И аз ще разчитам да споделите опит и мнения какво мислите да вземете.

# 644
И аз ги гледах слинговете. Мисля да взема такъв, но ще е след раждането. Няма да бързам от сега. Все пак няма да ми трябва от първия ден, освен ако не излезе нещо на някаква много хубава промоция преждевременно. Иначе мен слинговете ми се виждат просто едни големи, здрави и красиви шалове. Има ли и там нещо което трябва да гледаме? Извинявам се, но май съм невежа по темата, но ако и тука има чуденеее  newsm78.... то за всяко нещо предимства и недостатъци. Едно време май им е било по-лесно, когато е нямало избор и е имало еднакво за всички

Общи условия

Активация на акаунт