Коремче се оформи вече, усетихме и ритниче от човече /м. май/ - ТЕМА 3

• 42 214
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, мами!И ние сега се върнахме от ЖК и АГ ми изписа Магнерот 3х1 понеже корема ми се втвърдява,не ме боли но усещам все едно ми става на топка корема.Ще го пия до понеделник и тогава пак ще ходя за да види дали матката се е успокоила,ако ли не ще ме оставя в болница да ми вливат някакви системи...чесно казано не съм лежала в болница и изобщо не ми се и лежи...дано да се поуспокоят нещата,иначе юнака не спира да рита,доста е активен.  newsm78 bouquet bouquet

# 646
Здравейте, момичета!
Излязоха ми някакви ситни пъпчици по корема. В 25г.с съм. Някой да се е сблъсквал с този проблем?

# 647
Пенелопе, стискам ти палци, данонне се налага и всичко да е наред! Колкото по-малко се притесняваш,толкова по- ще отмине- но, повярвай ми знам колко е трудно, така че колкото можеш се успокоявай и всичко ще е ок Simple Smile).
Aventura, аз също имам няколко и хо отдавам на био ойл-а, виж с какво се мажеш и малко го смени, стига да не са прелално много, тогава най-добре се консултирай.

За слинговете аз не съм много сигурна, защото ми се вижда трудно за увиване. Сигурно не е, но така ми изглежда. Затова ще гледаме  раници по-скоро. Ще прочета тази тем, за която Guendolon каза.

Хахах а днес се филмирах за токсоплазмозата, върпеки че кмам куче, не коте, но случайно разбрах, че и от плодове се хващала. А аз изядох в промишлено колочесто портокали и мандарини-белени едтествено, ама пак си се филмирах. Някой от вас изследвал ли се е? Според моята докторка нямало нужда,защото имам домашно обезпаразитено куче и нямалоо нужда.

# 648
Пенелопе, стискам ти палци, данонне се налага и всичко да е наред! Колкото по-малко се притесняваш,толкова по- ще отмине- но, повярвай ми знам колко е трудно, така че колкото можеш се успокоявай и всичко ще е ок Simple Smile).
Aventura, аз също имам няколко и хо отдавам на био ойл-а, виж с какво се мажеш и малко го смени, стига да не са прелално много, тогава най-добре се консултирай.

За слинговете аз не съм много сигурна, защото ми се вижда трудно за увиване. Сигурно не е, но така ми изглежда. Затова ще гледаме  раници по-скоро. Ще прочета тази тем, за която Guendolon каза.

Хахах а днес се филмирах за токсоплазмозата, върпеки че кмам куче, не коте, но случайно разбрах, че и от плодове се хващала. А аз изядох в промишлено колочесто портокали и мандарини-белени едтествено, ама пак си се филмирах. Някой от вас изследвал ли се е? Според моята докторка нямало нужда,защото имам домашно обезпаразитено куче и нямалоо нужда.
Аз имам котка и още в началото се изследвах за токсоплазмоза, резултатът беше отрицателен.

# 649
Момичета, всеки път ли ви гледат на УЗ като ходите на ЖК и плащате ли за него?
Освен това какво друго ви следят? Мен нито веднъж не са ми претеглили, нито са ми мерили кръвното, нито нищо.

# 650
Момичета, всеки път ли ви гледат на УЗ като ходите на ЖК и плащате ли за него?
Освен това какво друго ви следят? Мен нито веднъж не са ми претеглили, нито са ми мерили кръвното, нито нищо.

Моя преглед е само УЗ, гледаме бебчо и толкова. Не плащам.
Нито кръвно, нито кантар и при мен Simple Smile

# 651
И мен всеки път ме гледат на УЗ,мерят ми кг-мите,мерките и кръвното през месец...за сега съм качила 8кг 😃...мисля че е идеално на 1,72см бях 52кг сега съм 60  Grinning

# 652
И мен ме гледат всеки път на УЗ, кг си ги казвам сама, досега там не са ме мерили. Кръвното го мерят всеки път.
Плащам си, защото е частна болница. Но и по ЗК лекарката ми каз, че имам само 2 ехографа и после всичко се плаща...

# 653
Мен всеки път ме гледат на УЗ и не плащам нищо. Теглили са ме веднъж и ми мериха кръвното 2 пъти до сега. Този месец трябваше да слушат тоновете на бебето, но забравих ме и ще остане за другия.

# 654
Аз първо минавам при акушерка, при която се меря, кръвно, слушаме пулса на бебчо, мери ми обиколката на корема и някакво разстояние май от пъпа до срамната кост...нещо такова. След това отивам при АГ-то, която преглежда данните и тя ме гледа на ехограф. За плащането...аз съм по ЗК, но не всички прегледи се покриват от ЗК и за това в началото като ме записваха платих една такса и до сега за нищо не съм давала пари, освен за ФМ. Сигурно всяка болница работи по различен начин... можеш ли да ги разбереш  newsm78

# 655
Моето АГ работи със ЗК - има кабинет в болницата,а отделно има и частен кабинет с по-хубава апаратура. Веднъж месечно ходя и в двата кабинета.Този в болницата ми води ЖК - всеки път мерим кръвно, килограми, обиколка на корем и пускаме изследвания, които могат да минат по ЗК без да плащам(+ 2 прегледа за цялата бременност на УЗ по ЗК).В частният кабинет ходя, за да ме види на УЗ всеки месец, а от 28 г.с тук се започва със следенето на тонове през 2 сед. до 36г.с - след това всяка сед. тонове и разкритие.

# 656
Всеки път на ЖК имам ултразвук, слушаме тонове,качвам се на кантар,мерят ми обиколката на корема. Един път са ми мерили кръвното.

# 657
И мен първо акушерката ми мери кръвното, обиколка на корем, претеглям се на кантара и после аг-то си ме гледа на ехографа доста обстойно, пуска ми и на 4д да си гледаме бебката и не плащам абсолютно нищо : )))

# 658
И аз да кажа, че всеки път си ме гледа на УЗ и не плащам нищо допълнително. Дори в 4-тия месец заради съмнения за евентуален проблем ходих всяка седмица да ни види и пак нищо не съм плащала. Всеки път се теглим, мери ми обиколка на корема, пуска ми изследванията които ми се полагат-през месец, почти всеки път ми пуска доплера да видим кръвотока на бебчо, мисля, че само един път пропусна док. А вие като казвате, че слушате тоновете за това дето ви ги пускат за минутка ли? И ние ги слушаме така, но мисля, че по някое време се прави запис на тоновете (примерно около 40 мин-1 час).

# 659
И аз да кажа, че всеки път си ме гледа на УЗ и не плащам нищо допълнително. Дори в 4-тия месец заради съмнения за евентуален проблем ходих всяка седмица да ни види и пак нищо не съм плащала. Всеки път се теглим, мери ми обиколка на корема, пуска ми изследванията които ми се полагат-през месец, почти всеки път ми пуска доплера да видим кръвотока на бебчо, мисля, че само един път пропусна док. А вие като казвате, че слушате тоновете за това дето ви ги пускат за минутка ли? И ние ги слушаме така, но мисля, че по някое време се прави запис на тоновете (примерно около 40 мин-1 час).
даа, в началото още акушерката докато си прави консултацията пуска и тоновете на бебето, пък за записването им е май към края, не съм много осведомена и аз по този въпрос  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт