Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 207
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
Уж си обещах след Нова Година да го карам по- лежерно с покупките, ама....  Joy

Тези ги чакам, както и една туника от любимите 29desires с тракийското съкровище, ама нея няма да показвам  Joy То вече си знаете какъф фен съм им  Joy

# 151
  • в 1001-та нощ
Аз се заглеждам по придобивките ти от 29desires, обаче предпочитам да отида на място, да гледам и да меря. Случва се да съм в района на шоурума им, но все бързам  Cry А са с работно време за неработещи хора  Cry

Някой ходил ли е на място?

# 152
a.l.e.n.a,
аз имам една пола от 29desires, ето тази
Скрит текст:
поръчах я онлайн с идея да я върна ако не ми харесва, че мен изкуствените материи не ме радват особено
много добре е ушита, имам 3 носения и е голям хит  Heart Eyes
на теб мисля дрехите ще ти паснат  Simple Smile

# 153
Аз се заглеждам по придобивките ти от 29desires, обаче предпочитам да отида на място, да гледам и да меря. Случва се да съм в района на шоурума им, но все бързам  Cry А са с работно време за неработещи хора  Cry

Някой ходил ли е на място?

Аленка, аз съм ходила в обедната почивка. Много е уютно и приятно, с любезен персонал. Спомням си, че видях Диляна Попова. Толкова е красива  Heart Eyes

И да не е спам, едно зимно яке от мен. Изключително топло и леко.

Скрит текст:
От Peek & Cloppenburg на доста приемлива цена
http://www.wellensteyn.com/page/products/mod/BVDL/mat/44/col/MDB

# 154
  • София
Това ли беше марката на Диляна?
С риск да се обидите, на мен са ми толкова ужасни тези дрехи, че при първите постове със сайта си помислих, че си правите майтап.  Laughing

# 155
С риск да се обидите, на мен са ми толкова ужасни тези дрехи, че при първите постове със сайта си помислих, че си правите майтап.  Laughing

Не е това марката на Диляна, просто в магазина се помещава/ше и нейната колекция.
Аз тогава си търсих кецове от тази марка:
Скрит текст:

# 156
Lightworker,
честито яке, страхотни са якетата на тази марка

Циндил - Пиндил,
да ти кажа полата седи страхотно, много съм доволна, на мен не ми е ужасна  Simple Smile
нося я с черна тениска и бижута
Скрит текст:
хора разни, вкусове много  Peace

# 157
  • Sofia
И да не е спам, едно зимно яке от мен. Изключително топло и леко.

Скрит текст:
От Peek & Cloppenburg на доста приемлива цена
http://www.wellensteyn.com/page/products/mod/BVDL/mat/44/col/MDB

Много е готино якето. Heart Eyes

# 158
  • в 1001-та нощ
Благодаря Ви  Hug Някой ден, като съм в отпуск или имам повече време - ще намина.

Аз си взимам разни неща, но или няма снимка или са толкова зле снимани, че ....

# 159

Няма защо да се обиждам, тъй като вкусове всякакви. Заради това света е различен и шарен  Peace
На мен повечето колекции ми харесват и стоят добре Simple Smile Стилът ми допада и не са толкова крещящо кичозни на живо или поне на мен така ми се струва   Joy Мога да покажа реални снимки, ако има интересуващи се Simple Smile

# 160
  • Варна
Не искам снимки, ама имам чувството вече, че си им рекламен агент!  ooooh!
 И на мен също са ми в повече кичозни ,а и щом са изкуствени съвсем.

# 161
Абсолютен кич са ми и на мен тези дрехи. Изкуствените материи въобще не кометирам.

# 162
Не искам снимки, ама имам чувството вече, че си им рекламен агент!  ooooh!
 И на мен също са ми в повече кичозни ,а и щом са изкуствени съвсем.

Пак казвам - разни хора, разни идеали  Peace За всеки има място под слънцето  bouquet Не съм питала конкретно теб да ти показвам снимки, а заявих, че мога да покажа реални при интерес, тъй като не са малко сайтовете, в които дрехата изглежда много добре, а на живо е разочарование. Специално в този сайт не е така и не, не съм им рекламен агент, защото тази сфера хич не ме влече  Laughing
Не искам да убеждавам никого в моето мнение, тъй като е абсурндо да го правя, но материите не са хич лоши. Стоят много добре и не дразнят изобщо кожата. От изкуствено до изкуствено има разлика.  Peace
На мен хич не ми харесват ботушите UGG, но не малко хора ги носят. Приличат ми на домашни чехли и са ми страшно смешни, особено на много слаби крака с клин  Peace

# 163
 Hug                                                              +1

Подарък от приятелка: http://www.tantraimpex.com/coleccion-invierno2016-chic.html

# 164
Georgieva88, аз бих искала снимки. Може и на лични. Аз си поръчах роклята- приказка, ама още й се чудя дали не трябва да я скъся с една идея. ММ ме харесва, но искам да видя и на друг човек как е

Общи условия

Активация на акаунт