Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • Belgium
Това ли беше марката на Диляна?
С риск да се обидите, на мен са ми толкова ужасни тези дрехи, че при първите постове със сайта си помислих, че си правите майтап.  Laughing

Не, това е отделна марка, Диляна беше едно от рекламните им лица.
И аз съм била на място в бутика. Имам една тяхна блуза. Като плат е много добра, като апликация - не толкова. Но като цяло и аз не ги харесвам особено. Имат един тънък чалгарски привкус, който не е моето нещо. А и моделите са еднообразни.
Като плюс обаче отбелязвам материите им.  Peace

# 166
Hug

Малко Трънче, честити придобивки Simple Smile Как е топът като материя, размер? И аз отдавна съм го загледала.

Благодаря ти!Материята е много приятна и мекичка,дантелата не боцка.Обгръща нежно тялото и пада добре.На вид е като много фин копринен плюш.Взех си М-ка за да стои свободно,номерата си отговарят.Имаше и в черно,но на мен не ми хареса.Кръстих си го "Скарлет"и снощи си го сложих за един РД в пиано бар.Много сполучлива спонтанна покупка.
Супер, мерси много! Simple Smile И на мен така ми изглежда, че много ефектно може да се съчетае за повод.

# 167
  • срещу двата комина :)))
нищо не съм купувала скоро, но мисля тези дни да видя какво е останало от намалениятя  Laughing

# 168
От днес:
Скрит текст:

# 169
  • София
Нови боти кожа от Reserved, но понеже са изкупени вече, не намирам снимката им. Blush

# 170
И аз съм вече горд притежател на гривна Pandora  Heart Eyes Мисля, че ще ми стане голяма мания  Blush

http://prikachi.com/images.php?images/938/9014938f.jpg

# 171
  • София
И аз съм вече горд притежател на гривна Pandora  Heart Eyes Мисля, че ще ми стане голяма мания  Blush

Честита ти гривничка!  Heart Eyes Хубавото при Pandora е, че има идея - да придобиваш или да получаваш талисманчета по различни поводи и така придобива сентиментална стойност, освен, че е симпатично бижу  Peace

# 172
Да, моята беше подарък за рожден ден  Blush

# 173
честити нови неща

гривната на Пандора е красива /сега съм пристрастена

# 174
  • sofia
И аз съм вече горд притежател на гривна Pandora  Heart Eyes Мисля, че ще ми стане голяма мания  Blush

Честита! И аз имам едно от твоите талисманчета.  Heart Eyes Моята е подарък от съпруга ми и съдържа "скромните" 4 талисмана, но са страхотно съчетани и най-вече със специална символика.  Simple Smile Също не харесвам безцелно отрупаните гривни, но съм и на мнение, че могат да се направят много стилни съчетания.  Peace
Някоя от вас ходи ли днес да види какво е намалението там и дали си заслужава разкарването?

# 175
  • Варна
Lightworker,
честито яке, страхотни са якетата на тази марка

Циндил - Пиндил,
да ти кажа полата седи страхотно, много съм доволна, на мен не ми е ужасна  Simple Smile
нося я с черна тениска и бижута
Скрит текст:
хора разни, вкусове много  Peace

Мен бижуто ме интересува.Много ми допадна ще споделиш ли от къде?

За 29Desires да всеки с вкуса си не е упрек просто коментар защото  помня и по минали време в който не бяха толкова както някой по-напред се изказа кичозни.Признавам и на ме ми идват твърде в момента,но все още имам  А-симитричен топ с глава на Индианец,а от едната страна от към ту перата се спускат две памучно усукани плитки от материята на блузата  все едно са от неговите пера и коса.Много любима на 4 години и адски ефектна и признавам им не е мръднала от към цветове и материя,шевове.Разбира се не само него и разни други неща от по-добрите им стари времена.
Сега ми идват много лигави,но не мога да кажа не няма да ги погледна просто чакам да си сменят дизайнера,материите и щампите за да ме спечелят отново Wink

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 21:00 от desuri

# 176
desuri,
бижуто е от тук, имам го от няколко години
https://bg-bg.facebook.com/JewelryAsh/

не приемам като упрек или подигравка мненията за тези дрехи  Simple Smile Peace
в гардероба ми има всякакви неща - от безкрайно консервативни, до къси рокли с пантерести шарки
харесва ми, че света е шарен, хората са различни, цветни, красиви

ако имаше само магазини на Burberry или само на Roberto Cavalli щеше да ни хване скука, тази тема нямаше да я има  Laughing

# 177
Щo бе, те бърбъри и кавали са точно на двете противоположни страни. Едните са супер стилни, а другите абсолютно кичозни  Joy.

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 00:51 от kikamora

# 178
  • Варна
desuri,
бижуто е от тук, имам го от няколко години
https://bg-bg.facebook.com/JewelryAsh/

Голямо благодаря! HugСтрахотно е наистина!

# 179
  • София
Ей, големи вълнения предизвиках Grinning Само да се стопи снега ще ходя да потърся магазина да ги видя на живо, пък може поне с качество да ме изненадат.

Общи условия

Активация на акаунт