Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 175
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък не съм доволна и от качеството. На мен, да си призная, също не ми допадат като стил, но си бях харесала миналата година ето тази блуза:

Скрит текст:

Поръчах я онлайн. Горе в раменте, където се свързват лентите с другия плат, стърчеше мого грозно. А плата е толкова изкуствен, че се изпотявах за секунди. Снимах я, за да я продам онлайн, но пък една колежка толкова я хареса, че с радост й я подарих.

# 181
  • Belgium
Така като ви чета, може би са сменили и доставчиците на платове  Thinking

Моята блуза е от преди едно поне 3-4 години и материята е много добра - стегната, не се раздърпва никъде, черно, което не избелява. Но пък щампата под формата на перлена огърлица почна да се напуква доста неприятно.

Циндил-Пиндил, ама ние си обсъждаме просто, не е като да се караме  Laughing Няма лошо да се влезе в детайли за някоя по-често обсъждана марка. Хем хората да си съставят мнение.

# 182
Ей, големи вълнения предизвиках Grinning Само да се стопи снега ще ходя да потърся магазина да ги видя на живо, пък може поне с качество да ме изненадат.

чак вълнения не  Simple Smile
не мисля, че ще те изненадат с качество
полата която имам е 100 % изкуствена, такава материя като блуза или рокля не бих облякла, това ще изпотява ужасно
с чорапогащник отдолу ми е идеално, на голо вероятно ще ме дразни
аз я нося по нощни клубове с кубинки или груби ботуши, кефи ме шарката, седи страхотно, ушита е перфектно, но нещо да излезна в защита на марката? о не, не мисля - всеки има очи и ръце - да гледа ,да пипа

както казва Лу - просто обсъждаме, а накрая всеки си решава сам какво да облече  Simple Smile

# 183
Ей, големи вълнения предизвиках Grinning Само да се стопи снега ще ходя да потърся магазина да ги видя на живо, пък може поне с качество да ме изненадат.

чак вълнения не  Simple Smile
не мисля, че ще те изненадат с качество
полата която имам е 100 % изкуствена, такава материя като блуза или рокля не бих облякла, това ще изпотява ужасно
с чорапогащник отдолу ми е идеално, на голо вероятно ще ме дразни
аз я нося по нощни клубове с кубинки или груби ботуши, кефи ме шарката, седи страхотно, ушита е перфектно, но нещо да излезна в защита на марката? о не, не мисля - всеки има очи и ръце - да гледа ,да пипа

както казва Лу - просто обсъждаме, а накрая всеки си решава сам какво да облече  Simple Smile

Съгласна съм! Всеки сам си преценява какво да носи.  Peace Не съм защитник на марката, ако така е излязло  Laughing И те си имат кусури, като например доса еднотипните кройки Simple Smile За материята честно не съм се замисляла дали ще изпотява  newsm78 Роклите ги нося на гола с чорапогащник и не забелязавам да ме спарват, но може да е защото сега е студено. Пролетта при по топло време ще видя как са.

# 184
Момичета, откъде мога да се сдобия с хубава бяла риза от естествена коприна?

# 185
Мернах в Massimo. Във FEDE имаше само в дълъг вариант, но може нещо да са изкарали.

# 186
В кое Масимо си видяла? В събота бях в The mall и основно изкуствени материи.

# 187
Аз да ви попитам от къде мога да си намеря бяла риза с джобове на гърдите и да е вталена, а не прав модел, да е боди, а материята да е по плътна, тъй като от скоро започнах да нося ризите предимно в панталона и ми е по - удобно с боди. Дали има такова животно изобщо  Joy

# 188
Аз да ви попитам от къде мога да си намеря бяла риза с джобове на гърдите и да е вталена, а не прав модел, да е боди, а материята да е по плътна, тъй като от скоро започнах да нося ризите предимно в панталона и ми е по - удобно с боди. Дали има такова животно изобщо  Joy

И аз търся такава, ама черна. И ръкавите да се навиват с лента с копче Laughing

# 189
# 190

А, да и това съм пропуснала  Joy В крайна сметка и черна ще е ок, ама....То такива дрехи напоследък искам, дето само в главата ми ги има  Joy Joy Joy

# 191
Аз да ви попитам от къде мога да си намеря бяла риза с джобове на гърдите и да е вталена, а не прав модел, да е боди, а материята да е по плътна, тъй като от скоро започнах да нося ризите предимно в панталона и ми е по - удобно с боди. Дали има такова животно изобщо  Joy

има една не много известна марка с боди ризи, не са изчистени и едноцветни, но аз ги нося на работа под сакото ис тоят много добре.

ето ги:

https://www.arefeva.nl/collection/body-blouse

или вижте тук; не са най-доброто качество обаче:

https://www.aliexpress.com/af/shirt-body.html?ltype=wholesale&am … amp;isAfChannel=y

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 16:37 от S T A R D U S T

# 192
Тъй като зимата категорично се е настанила по нашите ширини, реших да се се стопля с този пуловер. На живо стои доста ефектно.

Скрит текст:

# 193
преди седмица си взех това след почивката на топло, стои страхотно с тъмносини скини дънки, бяла риза отдолу и сребрист чокър:

http://bananarepublic.gap.co.uk/browse/product.do?cid=1025779&am … 0375171HO12-18518

и е много топъл.

Банана Р имат много сполучливи пуловери в последно време, както и дрехи за офис.

# 194
  • някъде под слънцето...
От намаленията

Скрит текст:
Копринени глезотийки. Не намирам другите неща в сайта, явно са изчерпани. (Бразиленя от комплекта и черна копринена риза )

Общи условия

Активация на акаунт