Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 215
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
О,не разчитам само на дантелите,те са само като допълнение. Laughing Mr. Green Другото си го имам. Wink

# 301
  • някъде под слънцето...
Laughing  това за съблазняването - имам позната продава бельо, та тя все развива теории за носенето  на секси дрехи, а аз все я бъзикам, че освен дантели и друго си трябва  Wink  Grinning
Да, много погрешно мислене е да се рачита на дантелите за съблазняване на някой  Mr. Green
Определено.
С дантелите трябва да се процедира внимателно.Всичко трябва да бъде с мярка.
Реакциите ме озадачиха.
Щом нещо не ви харесва, не си го носете.
На мен също не всичко показано в темата ми харесва, но не давам оценки нито любопитство кой как и къде ще си го носи.
Не натрапват и налагат стила си на никого.Нито нечия ирония или неодобрение би променило мнението ми.

Предполагам , че  хората, които правят статистика кой какво носи , поне за нещо я използват Simple Smile
Не знам защо едни и същи хора ми задават единформация и същи въпрос, "колко хора носят...."., вместо да си направят анкета....

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:26 от sl

# 302
  • София
рокли-нощници са готини, седят добре като са коммбинирани с по-небрежни неща.
Виждах тук таме лятото, на наточена едрогърда мацка не ми хареса, ма сега освен нощници излизат на мода и пижами  Laughing

Голям фен съм на подобни комбинации  Heart Eyes

# 303
Sympathy,
тия мацки както и да се облекат изглеждат добре  Simple Smile

# 304
  • Belgium
И аз харесвам роклите тип нощница, имам и нося.

Но много зависи от модела и от начина на съчетаването им. Могат да изглеждат както много ефектно, така и нелепо  Laughing

# 305
  • в 1001-та нощ
Аз явно съм доста консервативна Simple Smile Но не ми пречи всеки да се облича както желае Simple Smile Simple Smile

Аз си взех 3 ризки от този тип. До сега не съм носила, не съм и харесвала, но ето, че промяната е налице Simple Smile

Скрит текст:

# 306
  • София
Аз явно съм доста консервативна Simple Smile Но не ми пречи всеки да се облича както желае Simple Smile Simple Smile

Аз си взех 3 ризки от този тип. До сега не съм носила, не съм и харесвала, но ето, че промяната е налице Simple Smile

Скрит текст:
Много даже си готина!  Hug ризката е чудесна Heart Eyes Малко разнообразие и промяна на имиджа никога не вреди  bouquet

# 307
  • София
Sympathy,
тия мацки както и да се облекат изглеждат добре  Simple Smile
Ееее хайде сега  Laughing Въпрос на комбинативност, размера не винаги има значение  Hug

# 308
Sympathy,
тия мацки както и да се облекат изглеждат добре  Simple Smile
Ееее хайде сега  Laughing Въпрос на комбинативност, размера не винаги има значение  Hug

а ще ме прощаваш, но размера има значение  Laughing

лятото видях няколко нощници, харесаха ми при все, че аз  не бих си купила /но пък аз ходя с къса рокля с шарки на пантера/ но имаше една мацка, с един доста едър бюст и не ми хареса с нощницата, малко като кабаретна певица се беше докарала , но пък мъжете не сваляха поглед от нея

# 309
Алвина, кои шарки са "на пантера"?  newsm78

# 310
  • София

лятото видях няколко нощници, харесаха ми при все, че аз  не бих си купила /но пък аз ходя с къса рокля с шарки на пантера/ но имаше една мацка, с един доста едър бюст и не ми хареса с нощницата, малко като кабаретна певица се беше докарала , но пък мъжете не сваляха поглед от нея
Е, самочувствието е много важно  Laughing
Мен лично точно такива комбинации ме кефят, които качих по-горе, не бих облякла рокля-нощница на голо /аз лично де/, но с тениска, блуза или в сегашно време с тънък пуловер и дънки примерно ми харесва  Heart Eyes

# 311
Алвина, кои шарки са "на пантера"?  newsm78
леопард, ягуар

# 312
sympathy,
така ми харесва и на мен  Simple Smile

# 313
  • Street of Dreams
Еее, много бързо прекратихте темата за съблазняването значи... Crossing Arms Тъкмо си рекох сега ще се заговори за пантофки с пухчета, камшици нещо...да науча нещо и аз Laughing

Шегата настрана, успокоихте ме с роклите-нощници. Отскоро притежавам две такива дантелени - една бяла и една, която напълно се слива с цвета на кожата ми и изглеждам гола. Ще си ги нося самостоятелно.

# 314
  • Belgium
OnDiNe_ , да знаеш, че винаги ще намериш поддръжник на добре съчетание рокли-нощници в мое лице  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт