Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • sofia
И аз имам една тъмносиня рокля-нощница, много си я харесвам.  Peace Дори декември, като не беше толкова студено, я комбинирах с по-груба дълга (малко над роклята) жилетка без копчета, тънък колан, за да не се отваря и велурени ниски ботуши over the knee.  Heart Eyes
Животинските принтове също не ги отричам - стига да не се натъкмиш от-до с такива.  Laughing Предпочитам ги като акцент. Смятам, че е погрешно да се "заклеймяват" разни трендове - винаги може нещата да са комбинирани със стил.  Simple Smile

# 316
  • Варна
Съвсем лек офф:
Като сте заговорили за нощници-рокли ето да видите пижама - костюм  Grinning
Скрит текст:

# 317
на H&M + Kenzo имаше една копринена пижама, тип мъжка, долнището го нося из къщи, но имаше и дама в пълния комплект на улицата с голямо палто отгоре

# 318
  • Belgium
Смятам, че е погрешно да се "заклеймяват" разни трендове - винаги може нещата да са комбинирани със стил.  Simple Smile

Като цяло е така, но има някои модни артикули, които няма как да бъдат съчетани читаво. Веднага се сещам за потурите и летните ботуши.  Mr. Green

Маришка, снимката не се вижда, поне при мен  Thinking

Костюмите пижами за навън до колкото помня ги лансираше още Стела Маккартни преди няколко сезона. По нашите ширини обаче както обикновено идват с няколко години закъснение. Виж тях не ги харесвам особено. И аз не знам защо.

# 319
# 320
  • Street of Dreams
OnDiNe_ , да знаеш, че винаги ще намериш поддръжник на добре съчетание рокли-нощници в мое лице  Laughing

Ама аз на голо мислех (с бельо де) - по нощница, така да се каже.  Laughing Макар че и жилетка имам подходяща. По-късно ще ги снимам и ще ги постна, може да ги обсъдим в модната за съчетания Hug Моите май не са точно, за каквото говорите, но пак си приличат на дантелени"комбинизони", както казваше баба ми.

И щом Дъ и Гъ съчетават шуба с чехли, какво им е на летните ботуши? Laughing

# 321
OnDiNe_ , да знаеш, че винаги ще намериш поддръжник на добре съчетание рокли-нощници в мое лице  Laughing

Ама аз на голо мислех (с бельо де) - по нощница, така да се каже.  Laughing Макар че и жилетка имам подходяща. По-късно ще ги снимам и ще ги постна, може да ги обсъдим в модната за съчетания Hug Моите май не са точно, за каквото говорите, но пак си приличат на дантелени"комбинизони", както казваше баба ми.

И щом Дъ и Гъ съчетават шуба с чехли, какво им е на летните ботуши? Laughing
Днес Стефано Габанна пусна видео за това, как отива на работа по бели чорапи и със зелени пантофи  Mr. Green

# 322
  • Belgium
Значи Д и Г и Джъст Кавали хич не са ми определения за стил  Mr. Green

Да не забравяме и косматите чехли на Гучи, които силно ми напомнят Чубака (слагам ги в скрит текст, че не са за хора със слаби сърца):

Скрит текст:

# 323
  • Варна

Маришка, снимката не се вижда, поне при мен  Thinking

Да, и аз така не я виждам. Ето: https://www.italianskobelio.bg/bg/product/531-stilna-i-elegantna … rka-sielei-ff14-/

# 324
Косматите Гучовци са много сладки. Mr. Green hahaha
Баш за кишата навън. Joy

Маришка, това е направо официален костюм! Mr. Green

# 325
  • Belgium
Косматите Гучовци са много сладки. Mr. Green hahaha
Баш за кишата навън. Joy

А колко кучета ще навържат след себе си по улицата не е истина  hahaha

# 326
  • Street of Dreams
Значи Д и Г и Джъст Кавали хич не са ми определения за стил  Mr. Green

Да не забравяме и косматите чехли на Гучи, които силно ми напомнят Чубака (слагам ги в скрит текст, че не са за хора със слаби сърца):

Скрит текст:

Joy Joy Joy
Ти пък, нямаш никъф вкус Joy Това е Гучи, ей!

# 327
Чубака ботуши виждам тук-таме, но тез чехли /особено тия в дясно  Mr. Green/ ми показват,  че никакъв новатор не съм  Sunglasses

# 328
След месец-два ще ги обсъждаме тези "космати" обувки в темата, сигурна съм  Peace

На мен ми харесва последната колекция на D&G, преди дни беше традиционното ревю, обичам препратките им към родната Сицилия и традиционните елементи.
Стефано Габанна има невероятно чувство за хумор, допадат ми и смешките, които пуска онлайн.

Roberto Cavalli не предлага мой стил неща, но е факт, че е силно копиран от другите и създаде свой почерк, който се различава.

# 329
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами те,точно най-големите имена в модата показват най-големият кич.Не се впечатлявам от етикети,не се обличам, "защото така повелява модата вмомента" и не съм склонна да плащам,защото е хай енд марка.Единствените ми приоритети са 1.материята да е качествена и 2.да ми е удобно.

Нощниците рокли не ми допадат на мен сложени,на снимки изглеждат феерични.

Относно животинските принтове,никога ама никога не бих сложила подобна дреха на гърба си или бих купила подобни дрехи за семейството.Това е все едно да подкрепям убиването на животни,че видиш ли ти, Пена от Търговище само шал от лисица може да носи и Робърт от Канада много държи да има яке за $700 на Канада Гууз.Мизерници.

Пристигна ми якето на Джиокс.Цвета 1:1 с този онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт