Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 140
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • ...край Дунава
Най-прясното ми  Heart Eyes
Кожено яке
Клин, пак.

# 196
  • Belgium

Чудно е, мернах го в Instagram!  Heart Eyes

Да ти е честито  Hug

# 197
Искам да върна едни дрешки на Манго, но гледам дори EMS на булпост искат 50лв до Испания...

Няма да намериш бюджетни куриерски услуги. Пощите са вариант, но зависи докога трябва да върнеш стоката. Това също може да ти е от полза, разбрах за тази опция едва вчера. Peace
Много благодаря, ще ги преслушам в понеделник  Hug
Чувала съм от познати ,че може да се върне в магазина директно,но не знам до колко е вярно  newsm78

# 198
Искам да върна едни дрешки на Манго, но гледам дори EMS на булпост искат 50лв до Испания...

Няма да намериш бюджетни куриерски услуги. Пощите са вариант, но зависи докога трябва да върнеш стоката. Това също може да ти е от полза, разбрах за тази опция едва вчера. Peace
Много благодаря, ще ги преслушам в понеделник  Hug
Чувала съм от познати ,че може да се върне в магазина директно,но не знам до колко е вярно  newsm78

това е за Zara, но не и за Mango.

# 199
Скрит текст:
[
Скрит текст:
quote author=becky bloomwood link=topic=958630.msg34344705#msg34344705 date=1484076051]

Много благодаря, ще ги преслушам в понеделник  Hug
Чувала съм от познати ,че може да се върне в магазина директно,но не знам до колко е вярно  newsm78

това
е за Zara, но не и за Mango.
[/quote]
MANGO will accept exchanges and refunds of unworn and unwashed garments within one month of the date of purchase, 15 days during the sales period, on presentation of the till receipt at any store where the corresponding collection is available within the country of purchase.

Price tags must be attached to the article.

For reasons of hygiene, exchanges and returns of swimwear, lingerie, underwear and earrings will not be accepted.

To pay by credit or debit card you will need proof of identity.

Exchanges and refunds will be made via the same payment method used for the purchase. If the purchase was paid for by credit or debit card the till receipt as well as the PDQ receipt must be presented.

This guarantee is offered in addition to your statutory rights.

# 200
  • ...край Дунава

Чудно е, мернах го в Instagram!  Heart Eyes

Да ти е честито  Hug

Даа, първо там се похвалих Laughing
Мерси  Hug

# 201
Скрит текст:

Чувала съм от познати ,че може да се върне в магазина директно,но не знам до колко е вярно  newsm78

това
е за Zara, но не и за Mango.
MANGO will accept exchanges and refunds of unworn and unwashed garments within one month of the date of purchase, 15 days during the sales period, on presentation of the till receipt at any store where the corresponding collection is available within the country of purchase.

Price tags must be attached to the article.

For reasons of hygiene, exchanges and returns of swimwear, lingerie, underwear and earrings will not be accepted.

To pay by credit or debit card you will need proof of identity.

Exchanges and refunds will be made via the same payment method used for the purchase. If the purchase was paid for by credit or debit card the till receipt as well as the PDQ receipt must be presented.

This guarantee is offered in addition to your statutory rights.

да, но за покупки направени в магазина. Нещо закупено онлайн от сайта на Манго не може да се върне в магазин на Манго, но онлайн покупки от сайта на Зара могат да се върнат в Зара магазин.

# 202
  • някъде под слънцето...

Зависи за каква пратка до Испания става въпрос.
Преди две години бяхме забравили  закачалки в калъф за дрехи с официален мъжки костюм с риза, вратовръзка и две  коктейлни рокли.Помолих майка ми да изпрати дрехите по пощата .Пакета пристигна за 4 дни.Цената на пратката около 50 лева.(не помня точно)
Това , обаче е изключение .Пакети от  България за Испания пътуват  мунимум около седмица.
Друг вариант е да потърсиш фирми които извършват куриерски услуги до Испания.Но те обикновено са до офис и после някой трябва да го препрати.Курсовете са на определени дати и нещата пристигат за 3 или 4 дни.
Цените са на килограм.Последно пращах за България  през октомври и доколкото помня беше до  20 кг  15 евро

# 203
  • София

Абсолютно същото си купих от магазина им в The Mall.............невероятно е,пухчето е от енот......толкова ми топли Heart Eyes

# 204
  • ...край Дунава
Абсолютно същото си купих от магазина им в The Mall.............невероятно е,пухчето е от енот......толкова ми топли Heart Eyes

И моето е от там, сигурно ти си ми взела S-ката, която бях мерила, 1 бройка преди НГ  Mr. Green Наложи се да изчакам да ми докарат друго преди няколко дни  Hug
Пухчето е един път. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 00:13 от ╚Sisley╝

# 205
  • Sofia
   Якето на ╚Sisley╝ е истински разкош. Heart Eyes Със здраве да се носи!

# 206
  • София
Обожавам кожени яке! Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
╚Sisley╝, абсолютен разкош е якето! Със здраве! Peace

# 207
И аз! Направо е разкош якето, честито! Фен съм на марката. Heart Eyes

# 208
Честито яке, същото го мери колежка преди празниците  Grinning
Много си го хареса, но заради кожата с косъм не го взе, малката и дъщеря аха да се разплаче в магазина
на Rockeds съм голям фен - имам техни неща и ги нося с удоволствие  Heart Eyes

# 209
  • В сърцето на един мъж
╚Sisley╝ якето е разкошно Heart Heart Heart честито!!!

Ето и някои от моите придобивки от празниците и от последните дни
От вчера това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/956/9016956T.jpg

яке
http://prikachi.com/images.php?images/943/9016943D.jpg

рокличка
http://prikachi.com/images.php?images/949/9016949J.jpg

подарък от мм - тишърт и пуловер
http://prikachi.com/images.php?images/951/9016951F.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/953/9016953q.jpg

Взех си и панталони на Масимо Дюти и Келвин Клайн и едни оксфордки на Геокс. Искам пролет вече  Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 12:08 от didishh

Общи условия

Активация на акаунт