Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 146
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
Toку що ми доставиха якето на Гес.Цвета въобще не съответства с този на картинката и съм разочарована.
Не само това,но и имам само седмица да го върна,разбира се,доставката за получаване,така както и за връщането е за моя сметка.
Ето затова,пазаруване на дрехи онлайн - Не!!

Скрит текст:
П.С. Не седмица,а цеели 6 дни.Смешници.
Поръчано - януари 3ти.
Получено - януари 6-ти.
Връщане на артикула най-късно януари 12.И какво правим,ако се беше забавило?

Много неприятно. Аз затова изобщо не обичам да пазарувам онлайн - искам да пипна материята, да видя цвета, да го облека - да видя как ми стои. Уж съм стандартна, но все пак ...

Дано се разреши по удовлетворяващ за теб начин, то реално само главоболия ти се създават Sad

# 136
  • Street of Dreams
Относно връщането на онлайн покупки се чувствам привилегирована -  тук срокът е 30 дни,  а в кашона има стикер, който просто залепяш, ако решиш да върнеш поръчката или част от нея. И в двете посоки доставката е за сметка на продавача. Затова нямам притеснения да поръчвам онлайн, дори само за да премеря нещо. Поръчката от G star направо в магазина им я закарах,беше една от опциите,  след три часа имах имейл, че парите ми са върнати.  Peace
Имам нова блузка, но не намирам снимка.

# 137
  • На ръба..
А с кой куриер връщате несполучливите покупки?
Искам да върна едни дрешки на Манго, но гледам дори EMS на булпост искат 50лв до Испания...

# 138
  • Sofia
Искам да върна едни дрешки на Манго, но гледам дори EMS на булпост искат 50лв до Испания...

Няма да намериш бюджетни куриерски услуги. Пощите са вариант, но зависи докога трябва да върнеш стоката. Това също може да ти е от полза, разбрах за тази опция едва вчера. Peace

# 139
  • На ръба..

Няма да намериш бюджетни куриерски услуги. Пощите са вариант, но зависи докога трябва да върнеш стоката. Това също може да ти е от полза, разбрах за тази опция едва вчера. Peace
Много благодаря, ще ги преслушам в понеделник  Hug

# 140
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Върнах якето,бяха коректни.За да сравните двата цвята...
Скрит текст:
Цвета в интернет
и реалния цвят на якето

Напазарувах си разни неща от Abercrombie&Fitch и Topshop.

супер мек ромпър
sweatpants
бял пуловер(май е същия модел като снимката с клина)

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 01:02 от Beautyholicа

# 141
  • някъде под слънцето...
Напомня  ми на колорита на изпълнителките на фламенко и копла , на които не съм почитател.

Скрит текст:
Да живее фламенкото!

като възпоменание към Stephen Sprout, се очаква да не е безличен.

¡Оле!
Цветовата комбинация типична за фламенко

Скрит текст:
Така и не разбрах защо се засягаш.Различни сме .Не е задължително да харесваме едни и същи неща.
Louis Vuitton  си е  Louis Vuitton , но това не значи, че непременно  всичко, което носи тяхната марка ми харесва.
Като материя изглежда добре 70% кашмир 30% коприна, но  лично аз не бих го носила, както така и не съм слагала  един неподходящ подарък.(часовник  на Картие )заради безумния за  мен, цвят(фуксия) на верижката.
Шал в безличен цвят върху рокля със същия нюанс

Скрит текст:
За ежедневието  предпочитам този начин  на носене на големи шалове

Две идеи за шалове за специални случаи
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 11:13 от sl

# 142

Разкошно! От къде е? Simple Smile

# 143
Converse  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 144
Малко Трънче, честити придобивки Simple Smile Как е топът като материя, размер? И аз отдавна съм го загледала.

# 145
 Hug

Малко Трънче, честити придобивки Simple Smile Как е топът като материя, размер? И аз отдавна съм го загледала.

Благодаря ти!Материята е много приятна и мекичка,дантелата не боцка.Обгръща нежно тялото и пада добре.На вид е като много фин копринен плюш.Взех си М-ка за да стои свободно,номерата си отговарят.Имаше и в черно,но на мен не ми хареса.Кръстих си го "Скарлет"и снощи си го сложих за един РД в пиано бар.Много сполучлива спонтанна покупка.

# 146

манго връщам срещу 42 лв до Германия и 28 до Испания за до 5 кг.

Така и не разбрах защо се засягаш.

Не се засягам всъщност.  Sunglasses

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 23:31 от becky bloomwood

# 147
  • Бургас

манго връщам срещу 42 лв до Германия и 28 до Испания за до 5 кг.

С коя фирма? С посочената по-горе в линка ли?

# 148
  • Canada

Скрит текст:

# 149
честити нови неща момичета  Simple Smile

шала на рози на becky bloomwood и приказен, одма се увивам с такъв  Sunglasses

Beautyholicа,
имам приятелки, които от фенки на Гес вече не искат да чуят за марката, казват, че качеството нещо се е влошило, а цените са нагоре
За първи и последен път влязах в магазин на Гес преди седмица! Не знам дали заради намаленията, но вътре беше като вехтошарски магазин! Дрехите бяха така нагъчкани, че трудно можеш да видиш къде какво има, изкуствени материи, лошо качество и откровено грозни дрехи...
Влизах и в други магазини от същият ценови клас, но там определено не изглеждаше по същият начин, което ме навежда на мисълта, че това което виждам не е заради разпродажбите.

Общи условия

Активация на акаунт