Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 167
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • ...край Дунава

Какви са? Харесват ми.

# 91
╚Sisley╝: MUSETTE - имат магазин на партера в мола на "Стамболийски" и "Опълченска".
Цитат
Нося винаги широки ботуши
, по неволя и аз често също  Simple Smile. Със скини панталони/дънки не е лошо, обаче с пола или рокля предпочитам да са ми по крака.

# 92
Разочарована съм от поръчката си от g star

И аз съм недоволна от G-star....

аз ги бях отписала тия боклучотини на баснословни цени, ама тоя сезон успях да чопна нещо добро като от старите времена. Последната.

# 93
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това яке от Guess Heart Eyes Ще комбинирам с дънки и конверси.

Скрит текст:

Супер е, честито!  Simple Smile
Аз сега мисля да поръчам едни дреболии, за колко време ти пристигат поръчките? Пише 8 работни дни - има ли вариант да е по-малко времето и с кой куриер идват?  bouquet

Поръчах го преди 3 дни.За Щатите става въпрос,поръчах си го от официалният им сайт.

# 94
  • Street of Dreams
G-Star Lynn имам три и не са лигави - може да си поръчала някакви с восъчно покритие, които изглеждат като кожени, макар скоро да не съм виждала такива. Понеже имам физически магазин наблизо, си знам номера - за дънки чиста 27ца. Няма други дънки като Lynn, които да правят такива хубави задник и крака, затова поръчах последните в сиво. Те обаче ми дойдоха малки и съответно затова по-плитки, макар горе да бяха еднакви с тези, които вече имам. Другата разлика беше, че имаше еластан този път и наистина платът идва по-гладък. "Старите" ми още ги харесвам, макар фабрично леко закъсаното да се уголемява и става скъсано - и така са супер.
Роклята и на мен много ми хареса, изобщо харесвам роклите и дрехите им, имат един такъв небрежен, неангажиращ стил, с доза coolness, стоят добре и се чувствам добре с тях. Но ако продължават да се дънят, ще трябва да търся алтернатива, каквато се съмнявам да намеря. Confused

# 95
  • sofia
Това яке от Guess Heart Eyes Ще комбинирам с дънки и конверси.

Скрит текст:

Супер е, честито!  Simple Smile
Аз сега мисля да поръчам едни дреболии, за колко време ти пристигат поръчките? Пише 8 работни дни - има ли вариант да е по-малко времето и с кой куриер идват?  bouquet

Поръчах го преди 3 дни.За Щатите става въпрос,поръчах си го от официалният им сайт.

Мерси, аз вчера сутринта пуснах една чантичка от официалния им сайт също. Поръчката ми е все още със статус Pending - това нормално ли е и за колко дни ти идва поръчката?  Simple Smile

# 96
Ето тази рокля за сватба, на която ще ходя началото на март. Чудя се дали с такива ботуши като на снимката да я комбинирам или с класически обувки на висок ток ( все пак началото на март си е доста студено).  newsm78

Скрит текст:

# 97
  • Пловдив
Аз съм за елегантни обувки. Едва ли сватбата ще е навън, така че не виждам големи основания за притесненията ти.

Аз да си кажа, че на Нова година бях със зелената пайетеста рокля. Не сложих никакви ръкави, отгоре само метнах кожено яке, което дори не ми потрябва. В ресторанта беше топло, а и с танците дори заврях Mr. Green

# 98
и аз съм за елегантни обувки

Лятна буря,
 Simple Smile роклята с пайетите е много хубава - ще я носиш много, сигурна съм

# 99
Поръчките от сайта на Guess идват за около седмица до България, с DHL.

# 100
  • sofia
Поръчките от сайта на Guess идват за около седмица до България, с DHL.
Мерси bouquet Мен ме притеснява бавенето на шипинга.
Иначе и аз съм за елегантни обувки за сватбата.  Peace

# 101
  • някъде под слънцето...
Ботуши, каквито и да са не ми се вързват с официално събитие като сватба.

Луд умора няма
Обожавам огромните шалове.

# 102
Скрит текст:

# 103
  • София
Честит!
Аз също съм маниачка на тема шалове! А като си помисля, че допреди 6-7 години не бях слага шал освен зимата с палто и под принуда! Joy hahaha
Сега бройка им е над 27 вече... Blush ooooh!

От намаленията сравнително бързо ми пристигна поръчката от Зара. Доволна съм! Hug Heart Eyes

-oгромна е!  Simple Smile

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
кожени ръкавици в същият цвят като чантата, но не намирам точна снимка, но подобни на тези:

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 18:09 от kopche

# 104
Никога не нося шалове. Огромни, дебели, вълнени пък направо ме потрисат. Всичко ме души. И поло не нося никога по същата причина. Преди често ми подаряваха шалове и се чудех какво да ги правя. В един момент предупредих, че не нося освен копринени фишута като бижу понякога и вече не ми подаряват.

Общи условия

Активация на акаунт