Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 012
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Е, драскат се, да,  но така придобиват още по-автентичен вид.  Heart Eyes Аз като ги почистя, ги пръскам с един спрей, който уж ги предпазва и после по-лесно се измиват от кал и киша.

# 421
Здравейте, доволни ли сте от някоя българска марка, която да предлага качествени дрехи? Защото по-голямата част са китайски. Днес ми пристигна една риза и една пола от този сайт http://profound.bg/produkt/pola-chain-zelena/ и съм доволна, хвана ме яд защото виждам, че днес са пуснали намаление...

# 422
откъде се сдобивате с тези розови и малиновочервени тимбърлендки. не са ми много в стила и изобщо не знам къде се продават, но са супер сладки като за подобни обувки?

по темата,
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 23:50 от becky bloomwood

# 423
От магазините на Тимбърленд в София. В почти всички молове ги има.

# 424
фирмен на тимбърленд, а не някой сборен? явно нещо съм изперкала, защото гледах схемите уж, ама нещо не видях къде са.

# 425
  • Sofia
   Има един в "Serdika Center", но доколкото знам, не е "фирмен" в истинския смисъл на тази дума. Peace Иначе, да, във всеки мол има по 2-3 магазина, предлагащи оригинални обувки на бранда.

Между другото, и аз се сдобих с 1 чифт неотдавна. Ще го покажа скоро, че много му се радвам. Crazy

# 426
Точно така в Сердиката е само Тимбърленд, а другите са на няколко марки.

# 427
мерси. локализирах един в крайна сметка. сигуро има много, ама като не ми трябват и ги подминавам.

# 428
  • в Кошера
В Сердика е монобрандов, в Парадайз е микс с още 1-2 марки, в Ринг, в Нотос, щандът е много малък.  Peace Тази зима има пшеница, черно, червено и циклама.  Peace

Моите сьомгови  Heart Eyes са от нета.  Wink

# 429
мерси Tyra, ще се разходя, защото трябва да меря и да видя как ще ми стоят такива обувки. Иначе гледам, че има най-различни нюанси на череното, два нюанса на светво синьо, бели, изобщо всички цветове са муцка. Много ми е неприятно да има толкова богат избор.

# 430
  • Варна
От магазините на Тимбърленд в София. В почти всички молове ги има.

А аз да попитам какви са ви впечатленията за номерата/размерите?Купувала съм предишни години и не си отговарят-вие на точен ли залагате или на +номер?

# 431
  • в Кошера
Вземам с половин номер по-големи, защото ги нося с по-плътни чорапи в студа.  Peace

Беки, за съжаление кой знае какъв избор на цветове в БГ няма.  Peace Вкарват по 4-5 макс на сезон...

# 432
Взех един и половина номер по-големи. Нося само с тънък, памучен чорап до глезена.

# 433
Честити придобивки, момичета!

Няколко нови неща от мен
чантичка  Heart Eyes
обувчици
и малко талисмани за гривната ми: талисманче 1, талисманче 2, талисманче 3, талисманче 4, талисманче 5

# 434

Общи условия

Активация на акаунт