Kоледа отмина, Августинчето посрещна първата си Нова година

• 25 561
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Shaw7y, браво Simple Smile Аз съм чела, че бебетата на АМ качват по-бавно първите месеци, а после повече. Бебетата на кърма пък са наобратно. Така че има време, а и 400 грама не е чак толкова притеснително Simple Smile
Пак доста неща си въвела, супер.
Надя вече е качила някои рецепти Simple Smile
martusha, дечицата са прекрасни, ти как се справяш просто не знам, но сигурно е голямо щастие и веселба Simple Smile И колко интересно, че си имаме Деа и Дея Simple Smile
Влизаме в годината на огнения петел, която е добра за маймунките ни. Simple Smile

# 736
  • София
Не ѝ хареса картофът в началото, аз нали писах колко се ядосвах на себе си, че се колебаех между тиква и картоф, но в крайна сметка започнах с последния. Другите пюренца ѝ ги купих, но подбирам да са без захар, сол и т.н., като в момента съм се спряла на Hipp и Bebevita (немски). Еднокомпонентно картоф и тиква въведох, морковът и тиквичката бяха комбинация с картоф. Търсих броколи, но не намерих (взех едно комбинация с ориз за по-късно), както и грах, така че сега започваме да въртим познатите зеленчуци. Simple Smile
Относно наддаването, най-малко беше наддала първия месец, когато не ѝ стигаше кърмата, после започна хубаво да качва, след това заради зъбките пак имаше един месец с малко качване и сега отново е добре. Simple Smile

# 737
А как са бебоците след ваксините, Янна, Алистра?

# 738
  • София
Не е към мен въпросът, ама на бебка днес ѝ сложиха Синфлорикс и отговарям Simple Smile Добре я понесе, за разлика от миналия път, в който много плака. Този път почти не разбра какво се случва и бързо се успокои. Сложих Куул пач, няма температура. Яде нормално и не е отпаднала.

# 739
Само Тони значи толкова зле ги понася, може би ако не й биеха две наведнъж щеше да е по -добре. Аз исках и ротавирус да слагам ама то тогава трябва да е цял месец в реанимация

# 740
На Виола й биха Хекса и Превенар (Синфлорикс) втора доза - никаква реакция засега Simple Smile Бях се приготвила да работя ако спи, но нищо такова не се случи, в момента рита на гимнастиката и се облизва, доста посука днес, да заличи спомена за травмата сигурно Simple Smile Този път и Куул Пач не сложих.

# 741
Гери, не е зле. Нормално е.
За Ротарикса май е късно, тя е орална и съвсем няма странични ефекти.

# 742
Алистра, благодаря за хубавите думи!  Hug Понякога имам нужда да ги чуя, когато започна да си мисля, че не се справям добре  Thinking Това да са с малка разлика си има и своите плюсове, да... като си помисля, три години уж не е толкова много, а колко много неща съм забравила вече... Каката и нея я има вече в албума, заедно с малкия  Wink За ваксината и аз да кажа, че добре я понесе бебо, само поспа повечко. Това за пръв път се случва, досега не е ставал сънлив след ваксина. Последната трябва да я сложим сега в петък, или следващия понеделник и после чааак на годинката, юхуу  Party

# 743
  • София
Гери, аз още в началото отказах да ѝ слагат по две и редуваме. Кофти е, че всеки месец я бодат, но аз се чувствам по-спокойно така, като не приема двете дози наведнъж.

# 744
Нашета пед няма да иска по отделно, аз й казах ама намаше ефект, така им били норедили
Тоничка май е решила да посрещне именния си ден още тази вечер, нещо се е превъзбудила и няма укротяване, да не говоря за поредния лош навик да си смуче палеца като невидяла, като я местя от гърда на гърда и за секунда успява да си го навре в гърлото

# 745
Ние ги слгахме по 2 и още предния месец приключихме с ваксините Simple Smile Реакции никакви не е имал, единствено на първите спа повечко Simple Smile На годинката не ми се мисли..тогава вече ще разбират повечко и ще е чудо Sad
И аз искам второ, че дори и трето. Искам да имам и поне 1 дъщеря Simple Smile И си мисля за разлика от около 4-5 год. 2 ми се виждат малко.. но и след 2 да дойде ново бебе няма да го върна Simple Smile Само се притеснявам да не са близнаци (баща ми и майката на ММ имат братя близнаци). Имам чувството, че ще е много трудно. Но пък ако са близнаци поне да са момче и момиче  Grinning Май много ми станаха поръчките  Laughing
Иначе с малкия пак се борим да заспи, лежи на спалнята върти се, лигави се,плюе и няма и помен за заспиване  Confused Имам чувството понякога, че това да го приспя вечер ме измаря най-много Sad

# 746
# 747
Lovermim и преди съм писала.Моите са с почити 3 год разлика а бебчо с първото имат почети 10 г.разлика.Първите ми 5-6 г минаха като дни.Трудно се навих за трето поради тази причина.Големите пораснаха и вече можех да си почина и да обърна внимание на дом,мъж и на себе си.За мен малката разлика е по-добрия вариант.
Момичета,аз трябва да взема урина от малкия когато отидем на 6мес на консултация.Това ме подсеща че за момченца и момиченца имаедни торбички за тази цел.Продават се в аптеките.Ще вземат и кръв за профилактични изследвания.И урината не трябва да престоява юповече от 30мин.

# 748
Моника първата година е най-лесно с ваксините.Преди 10 дни слагахме на каката,няма да описвам как ревеше а на баткото си спомням беше кошмар.Опитай се да удържиш 40кг дете на 7 год докато бият манту подкожно.Не боли но е нормална детска реакция.

# 749
И мен да я приспя вечер най-много ме изморява, днес 22:20 заспа, не знам преди как си е лягала в 20 ч , т.е. 22:20 започна да яде и после заспа, а най гадното е , че след това имам да оправям нещо, пера, къпя...

Общи условия

Активация на акаунт