Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имена са избрани за трите деца?
Какви са пожеланията за новата година във форума?
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имена са избрани за трите деца?
-
Какви са пожеланията за новата година във форума?
-
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
-
Какви са мненията за абортите и вземането на решение за аборт в дискусионния форум?
-
Какво да правя, ако съпругът ми ме обижда и не подкрепя желанието ми за трето дете?
Аз приключих с ученето, защитата беше изтощителна, но взета с отличен. Прекарахме си много хубаво с ММ във Велинград, естествено децата много ни липсваха, но пък можехме да си говорим, без да ни прекъсват 100 пъти, всъщност в къщи рядко успяваме да си поговорим, а покрай и моето учене беше невъзможно. Майка ми си се прибра, малко ми беше криво, че всичко пак мен ще чака, но пък мъжо гледам се включва по-активно в домакинстването, което много ме радва. От доста време се занимаваше предимно с децата и грижите по кучето, което не е малко, но според мен не е достатъчно.
Успех в търсенето на добра работа.

Е, не му се отдава много това с четенето, засега, обаче как си наглася каквото види .. не е истина. Такъв един разказ по картинка ни спретна онази вечер, че .. се пръснахме от смях