Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имена са избрани за трите деца?
Какви са пожеланията за новата година във форума?
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имена са избрани за трите деца?
-
Какви са пожеланията за новата година във форума?
-
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
-
Какви са мненията за абортите и вземането на решение за аборт в дискусионния форум?
-
Какво да правя, ако съпругът ми ме обижда и не подкрепя желанието ми за трето дете?
, ама да видим как ще стане.
. Аз също съм на мнение, че работата не е толкова във бройката, колкото в разликата във възрастта. Също и до темперамента на детето, и изобщо до периода, през който семейството минава. При нас се натрупаха много всякакви фактори, в които хем всичко беше по-трудно, ама хем бяхме толкова заети и мобилизирани, че някак до тук поне сякаш времето просто излетя и нямахме време толкова да се анализираме. Аз като бях само с три (батко и две породени момичета) пак беше много трудно, хем че оценявам колко по-кротки и лесни за обгрижване са момичетата спрямо някой със силен характер, който те контрира за най-малкото нещо (а още две години няма). Но все пак, знам, че е период и ще мине. Вярвам в това и гледам да не драматизирам много (само от време на време). Иначе големите помагат почти като големи в този смисъл бройката може даже да е в твоя полза, а не утежнение.
искренно се зарадвах на развоя на събитията при вас. Ти най-добре си знаеш човека, но понякога на някои хора им трябва повече време да храносмелят някоя идея и да я примат присърце въпреки първоначалната реакция. Дай му шанс на твоя човек (а дай Боже и на новото човече). Прости му огорчението, наговорените дивотии и прочие. Имате шанс да си сплотите и разширите семейството (а не да го разрушите). Какво по-добро от това....Все пак, дано да вземета правилното решение и да сте от един отбор

, мм чинии не мий, ако измие нещо, трябва да си го записвам, понеже ще да е някой паметен ден