"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • София
аз май виждам, ама защо си ги снимала така на страни, отиди на по-светло и снимай отгоре Simple Smile

# 61
# 62
  • София
виждам чертичка, розовее ми даже Simple Smile
Амиии има голяма вероятност да си бременна, можеш да прескочиш за един кръвен тест Simple Smile
или да изчакаш до утре за нов

# 63
Ааа вижда се розова чертичка Party

# 64
  • Varna
И аз я виждам, май си бременна иди на кръвен, ако не ти се чака до утре Party

# 65
Дааа, има чертичка, ако искаш за по-сигурно направи утре със първа урина.

# 66
И мъжа мия видя и вие значи не съм луда!!😃А на снимката се вижда по-малко,не е като на живо.Утре ли да направя нов?

# 67
Утре сутрин може да направиш ,с първото ходене до тоалетна. И за най-сигурно можеш един кръвен да си пуснеш.

# 68
  • Varna
уринен-утре с първата урина
кръвен-може и веднага, до довечера ще си знаеш резултата

# 69
За кръвен сега не мога да утида,без кола съм.И целия ми ентусиазъм се срина.Показах го току що на приятелка и коментара и беше-Една си е,то така си порозовява.И мисля,че има значение-този тест не беше с първа урина а трета след кафе.

# 70
  • Varna
Кажи на мъжът ти да ти купи тест по-чувствителен и утре като станеш с първата урина. Не се а  знае нищо,пожелавам ти утре да се похвалиш Hug

# 71
Кажи на мъжът ти да ти купи тест по-чувствителен и утре като станеш с първата урина. Не се а  знае нищо,пожелавам ти утре да се похвалиш Hug
Благодаря!

# 72
Правила съм шуарчек и никога до сега не съм имала абсолютно никаква втора чертичка,като твоята.

# 73
https://s23.postimg.org/wiy88mc4r/IMG_20160929_184235.jpg Най-горният ми е 10 ден след О. Да, бледа е, но я има. Щом и при теб я има,значи има Б. Единствено зависи как ще продължи в бъдеще. Успех!

# 74
https://s23.postimg.org/wiy88mc4r/IMG_20160929_184235.jpg Най-горният ми е 10 ден след О. Да, бледа е, но я има. Щом и при теб я има,значи има Б. Единствено зависи как ще продължи в бъдеще. Успех!
Страхотно!Много се радвам за теб!А през  колко дни си правила тестовете.Незнам ако направя нов още утре сутрин за 24 часа ще има ли някаква съществена разлика.

Общи условия

Активация на акаунт