"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа, честито. Много се радвам. И стискам палци всичко да е ок. Направи още един тест наистина сутринта. И ще си по-сигурна според мен.

Гейзерче, има някаква аномалия в кървенето ли, или друго те притеснява? Аз вече се чудя какво може да е ако не е Б. Но и до сега няма следа от М. Уф... Ще се побъркваме май...

# 76
Не помня през колко дни са, но те съветвам утре направо да пуснеш кръвен и след още 48ч. още един, за да видиш как расте.

# 77
Гейзерче, има някаква аномалия в кървенето ли, или друго те притеснява? Аз вече се чудя какво може да е ако не е Б. Но и до сега няма следа от М. Уф... Ще се побъркваме май...

Болките ме притесняват. За мен не е нормално да започва да  ме боли корем 4 дена преди М. А и ЦС не би трябвало да е като при О. Все ми се върти че може да е киста, тъй като и предишния път като имах задържани кисти пак така ме болеше с дни преди да ми дойде. Иначе си ми дойде както си му е редът.
    Според мен отиди на един преглед за всеки случай. Дори и да има Б това няма да ти навреди. А ако е нещо друго ще вземеш по-бързо мерки. Може и хормоните да са ти се объркали. Но един преглед си е задължителен, и то при добър специалист.

# 78
Гейзерче на мен не веднъж ми се случвало ,седмица преди М да ме боли корем. За ЦС не мога да дам мнение. Но добре си решила да отидеш на доки. Стискам палци всичко да е наред.

# 79
  • Варна
За кръвен сега не мога да утида,без кола съм.И целия ми ентусиазъм се срина.Показах го току що на приятелка и коментара и беше-Една си е,то така си порозовява.И мисля,че има значение-този тест не беше с първа урина а трета след кафе.
Изобщо даже не порозовява така, достатъчно отрицателни тестове съм виждала. Този е категорично положителен, моята втора черта 2 дни след закъснение снимка не я ловеше изобщо, щом на твоята снимка я виждам, значи на живо е още по-наситена. След 2 дни си направи нов тест, би трябвало да е още по-видима. Аз лично бих пропуснала кръвните, ако няма нещо конкретно, което да те притеснява и да изисква ранна реакция от рода на назначаване на терапия.

# 80
Благодаря за подкрепата.Толкова теста съм направила и до сега наистина не съм виждала такава чертичка.Вече реших,че няма да чакам а още утре сутрин със ставането ще направя нов.Но тъй като е едва забележима в момента не мога някак да се зарадвам и да заявя Бременна съм.

# 81
  • София
ако вземеш престо и постискаш 2-3-4 часа и направиш днес още, ще видиш по-хубава черта.
Ти си го направила с много разредена урина, сигурно дори не е била жълта много, просто постискай и направи още един, виж чертата и се зарадвай Simple Smile

Беше казала, че на 5-ти трябва да ти дойде, можеш от сега да си запишеш час за преглед на 16-ти :")

Ако имаш как пусни 2 кръвни през 48ч, може да не е днес, може да е утре или в други ден, за да видиш как нараства и да си спокойна до прегледа.

Щом този тест има такава черта, ЧХГ е около 15-20 сега, до утре ще е 30-40 и ще се вижда бая ясно.

Твоята приятелка говори глупости, надали е направила толкова тестове колкото аз. Средно на месец правя по 5-6 теста различни марки, това за 25 месеца, сметни колко съм направила. Докато другите са имали някакви си изпарителни, Шуър никога не е имал при мен, камо ли пък розови, дори и бледи. Той порозовява понякога ако се капне повече урина и може да остане така с розово ПЕТНО, но не и розова чертичка Simple Smile

# 82
Brayda искрено се надявам да спреш с правенето на тестове и то съвсем скоро,ако има как даже тези дни Simple Smile
А преди да направя теста бях пишкала няколко пъти,друго-отървах се и капнах 5 капки(това сега ме притесни),макар че и друг път съм капвала повече ама...както и да е.Дай Боже да видя наситена втора черта утре сутрин и ще пусна и кръвен.Пожелавам на всички само +

# 83
  • София
няма значение че си капнала 5 капки, аз капя колкото ми падне Simple Smile пак са ми отрицателни

Мерси за пожеланието, аз хаха вече почти не сматам да правя уринарни тестове, но не защото съм бременна или ще стане скоро, ами защото след последния път с тестовете получих ортикария от тях.
Сега кръвен на 10-11 ден от О и това е, не се разправям с тестове вече.

# 84
няма значение че си капнала 5 капки, аз капя колкото ми падне Simple Smile пак са ми отрицателни

Мерси за пожеланието, аз хаха вече почти не сматам да правя уринарни тестове, но не защото съм бременна или ще стане скоро, ами защото след последния път с тестовете получих ортикария от тях.
Сега кръвен на 10-11 ден от О и това е, не се разправям с тестове вече.
Айде и да е последен за тази година!Приятелката ми роди две деца на бързо(да са живи и здрави) но не се съобразява какво говори,дори започна да ме убеждава да не се надявам.

# 85
  • София
да, понякога без да искаме караме другите да им е гадно...
Все пак тя има 2 деца и надали си спомня трепетите покрай теста, да не говорим че доста хора се усещат, че може да има нещо чак като имат закъснение 7-10дни, тогава тестовете са си с 2 ярки черти.

Ти като повториш ще стане категорично ясно.

п.п. До сега да бях направила още 2 теста аз хаахах Grinning

# 86
И мен не веднъж така ме е боляло няколко дни преди М. За ЦС също не мога да кажа нищо, но ти желая успех. Дано да е нещо временно, даже моментно.

Успех на всички чакам ви двете чертичкииии.

# 87
Оф цял ден това мисля.Ма пусто мъжа ми ми взе колата а аптека няма на близо.Поръчала съм му,довечера ще ми донесе.

# 88
Аз няма да успея днес да се снабдя... Никой няма да пътува към нас да донесе... Утре съм на смяна и мисля ако няма М да отида на кръвен и тогава вече ще звъня за преглед. Вече ме тресат нервите. Имам чувството, че ще откача. Набивам си в главата да съм спокойна... Но за всичките ми години (а не са малко) никога не съм имала тоооолкова дълъг Ц. Трябва да има причина и ще я намеря, дано да е хубава Simple Smile

# 89
Аз няма да успея днес да се снабдя... Никой няма да пътува към нас да донесе... Утре съм на смяна и мисля ако няма М да отида на кръвен и тогава вече ще звъня за преглед. Вече ме тресат нервите. Имам чувството, че ще откача. Набивам си в главата да съм спокойна... Но за всичките ми години (а не са малко) никога не съм имала тоооолкова дълъг Ц. Трябва да има причина и ще я намеря, дано да е хубава Simple Smile
Да бе много трудно се чака.Разбирам те.А относно теста ти,може да е било рано.

Общи условия

Активация на акаунт