"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Честито

# 91
Пак съм аз с моите тестове,но...
Ей сега направих един тест,някаква лентичка от 2лв.Но втората черта пак не е ярка и наситена.Единствената разлика е,че не са необходими зверски усилия да се види както беше при теста преди обед.Ако ена жена не е бременна какви са нивата на ЧХГ в урината?И ако въпросния хормон липсва из цяло,значи...ще чакам още.

# 92
  • Varna
Радост дай да го видим, ако искаш. На този етап няма как втората ти черта да е наситена Peace

# 93
  • София
Ако не си бременна няма чхг, абсурд е да имаш черта и да не си бременна. Тестовете засичат чхг
Щом се вижда по-добре значи си, не мога да разбера скептицизма ти.
Все пак дори нямаш закъснение, за каква ярка черта говориш?
След 5-6-7 дни чакай ярка черта.
Аз видях две еднакви черти на шуър на 10+ дни закъснение.

Ако толкова не вярваш, пускай кръвен и това е, за мен смисъл няма, но се учудвам, че мислиш, че не си бременна, вместо да се зарадваш

# 94
# 95
  • Varna
Радост, честито лека бременност и пухкав финал

# 96
Съвсем нормално е да е бледа в ранна бременност. ЧХГ трябва да се удвоява на всеки 48 ч. до достигане на стойност 1000. Чертите стават еднакво наситени средно между 5-7 ден на закъснението. Така, че няма какво да се притесняваш, в началото хормона бавно се покачва.

# 97
Много съм загубена.Наистина се радвам.Просто някак не мога да повярвам.

# 98
Много съм загубена.Наистина се радвам.Просто някак не мога да повярвам.

Радост, отпусни се и се успокой вече Peace
Бременна си Praynig

# 99
Винаги можеш да пуснеш един кръвен ако се съмняваш. При него резултатите са категорични. Simple Smile

# 100
Благодаря! Grinning Grinning Grinning И в темата да се виждат само ++++

# 101
Честито и лека бременност  bouquet

# 102
Честито и лека бременност  bouquet
Благодаря!
Сега чакаме la principessa утре да се похвали с положителен резултат!

# 103
Здравейте и честита нова година! : )
Този месец си обещах без тестове..но не мога.
О беше на 31 точно, защото всеки месец я усещам.
Та с нетърпение чакам да минат 11 дена и се чудех дали ако е станало защото имам страшно предчувствие.. ще покаже на 11 ден от 0.
Или да си спазя обещанието.
Гърдите ми останаха напрегнати и ме болят. Също по цял ден ужасно ми се спи. Sad

# 104
И мен ме болят гърдите О ми беше 1ви,прекалено е рано за някакви симптоми. Чакам си търпеливо да минат 14дни. И преди ми се е случвало веднага след О да ме болят гърдите. Стискам ти палци

Общи условия

Активация на акаунт