Боледуване на децата ни - тема 47

• 45 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Да бързия тест може да покаже и грешен резултат ако е отрицателен, ако е положителен обаче е 100% верен. Така ми обясни педито
Ние се водихме на остеопат. В кабинета усетих дъх от устата и изтръпнах. При него така почват ангините и температурите. На всичкото отгоре остеопата каза, че сега може да се поразболее  ooooh! нали го разбута...

# 391
Тук ме биеш по параноя.
Тридневен...в сряда ще е ясно дали има растеж. Казваха ли тогава и вида на гадината обаче? Ангибиограмата в четвъртък. Ако не вярваш на бързия, така или иначе ще изчакаш до сряда сутринта за растежа. Един ден разлика.

# 392
  • София
Тете, при тридневния излиза гадината.

Сега ме сюрпризира ЛЛ, че не можела да даде направление за изследване на цели три деца. Може направление само за по едно дете в семейство в началото на годината. Колко съм смотана да имам три броя   Embarassed.

# 393
Излиза,да...но дали на втория ден излиза се чудих. Нали на втори ден вече знаят има ли растеж или не.
Таз пък ЛЛ...
Аш не им пускай. Те нали са здрави. Може да не прихванат пък. Лайт как не се зарази. Знам ли..
Ако й кажеш,че и те са с гърлобол Mr. Green няма ли да даде. За всяко дете отделен ЛЛ ли трябва да избереш...тва искам да я питаш.

# 394
  • София
Страх ме е, Тет, да не им пусна. Я си представи, че стане нещо, после за 50 лв. ще ме е яд. Много ясно, че трябва да им пусна и на тримата. Те постоянно си плюят в устите, имат общи играчки, ползват общи прибори за хранене. А лекарката, изказала думите, се излага. Добре, че не ми е проблем да си платя   Flutter.

Я нещо по-весело - утре имаме ли рожденик в темичката  Heart Eyes?

Лино, ти всеки път ли го диагностицираш с бактерия, когато има дъх?  Mr. Green

# 395
  • Северозапада
Сега ме сюрпризира ЛЛ, че не можела да даде направление за изследване на цели три деца. Може направление само за по едно дете в семейство в началото на годината. Колко съм смотана да имам три броя   Embarassed.
ooooh!

# 396
Нищо не разбирам от изследвания, а бих искала да съм полезна за дискусията.
Аз побързах да си отдъхна, че се е приключило с вдигането на Т - 15 часа не беше, но след ставането от следобедния сън пак беше с 38,3. Поне по-бързо я смъкнахме сега с Нурофен и кърпи, но си поддържа 37,1. Явно и тази нощ няма да се спи - упорит вирус! Днес и 2 пъти повърна храчки и слуз от носоглътката, и 2 пъти се напика - пералнята да е жива и здрава Simple Smile А пък как е лепнат за мен - не ми дава буквално на 2 крачки да се отдалеча.

# 397
Ох, моята бебка още е с температура. Към 22ч стават точно две денонощия. Педиатърката предварително ми каза, че мине ли 2 дни, направо ще се минава на антибиотик Crazy А с бебе на 8м и след сагата с баткото, едва се сдържах още сега да пратя мъжа ми да го взема. И зъб пробива тея дни, но все не мога да се убедя в температурата от зъби. Пък и с бацилоносител у дома...съвсем Tired

От бързане забравих да изкажа възмущението от личната лекарка. Те направленията да не се дават на семейство ooooh!

# 398
  • София
Палитричка, при пробиване на зъбче, пада имунитетът на детето. Затова по-лесно се лепят/активизират всякакви инфекции. Аз така съм чувала и чела, когато номер три беше бебе - това го помня, защото беше по-скоро. Не го мисли от зъб ли е, от друго ли е, важното е да се излекува Simple Smile.

# 399
  • Варна

Я нещо по-весело - утре имаме ли рожденик в темичката  Heart Eyes?
Аууу, имаме Grinning От средата на декември периодично си припомням да не забравя, добре че и ти напомни Simple Smile
За направленията направо ме уби, те не се ли полагат на индивид, не на семейство?
Лино,
какво е остеоспат?
Мойто още вдига Т. В 11 часа 38,5 и в 18:30 пак 38,5. Единственото хубаво е, че доста бързо я сваля и е бодър през останалото време... Но една приятелка ме "зарадва", че дъщеря и преди НГ започнала скромно с 37,5 2 дни, а през останалите 4 вдигала 40 и направо щях да припадна. Докторът ни го нямаше като минах след работа, утре обаче си пускам болничен и сутринта ще ходим на преглед. Дребното пак прави номера вечерта и не даваше да доближим термометъра, кандиса чак като му спряхме детския канал. Ужас ужасен. Дадох панадола и откърти, но не е спал на обяд и в комбинация с температурата не се чудя, че окапа... Смъкна я, да видим до кога. Е*-ати вирусите майни! И ММ има проблем здравословен, не животоопасен, слава Богу, но неприятен и изобщо... тая пролет няма ли да идва вече?
Тази вечер съм на 2 чаши вино, удари ме музата, вижте къв чаршаф ви спретнах, обичам виииии Wine Glass
Малиии, препих Embarassed

# 400
  • София
Месечинке, купи термометър за чело. Моят за чело не е много точен, но и другият електронен е същата ала-бала.  Ползвам го за ориентир. На нен най-редовно ми показва, че съм с 35.5 - под мишницата.

# 401
  • София
О, то на скарлатината червените точки по мекото небце веднъж да ги видиш и няма как да ги сбъркаш на вид, то няма много общо с нормалното червено гърло, а и при при нас бяха много силно изразени. Аз я водих на кардиолог после заради едни чести въздишки и "мамо, не мога да дишам", което слава богу се оказа дихателна невроза след престоя в болницата. Иначе и АСТ е хубаво да се изследва после след няколко месеца, за да се види дали спада, веднага след прекарана скарлатина е нормално да е високо.
Аш, тя не е чак толкова заразна скарлатината и засега ако не проявяват някакви симптоми другите, няма много смисъл да пускаш.

# 402
Какви са тия червени точки при скарлатина? Горе ли, на сливиците ли? Таквоз имаша май лятоска, дали не е било скарлатина  newsm78 Пак пихме АБ ама какъв и колко време..
Хаха Аш...май май тъй си го диагностицирам с бактерия. Ама пък винаги тъй става. Първо дъх няколко дни, хълцане, корем и айдеее температурата. И аз вече се паникьосвам и действам хаотично. Да не говорим, че от 2 дни ми е със сенки под очите, ту глава го боляло, ту вежди, днес крак. амаааан  #Cussing out А преди това си имаше свеж вид, розови бузки. Днес и апетита е по-малко. Де да знам..нали с времето се усещат тия неща, а и 2 сед. кашля може да е завъртял вече нещо
Месечинка а тъй, отпусни си душицата. Наздраве  Mr. Green Остеопат кво е? Ами чекракчия  Laughing Не знам точно и аз. Просто вече съм отчаяна и не знам какво да го правя та реших и там да го заведа. Като бебе го водих при него понеже спеше само на една страна и беше много неспокоен, не спеше по много, а и нали след раждането беше 2 сед в болницата под наблюдение та беше много стресиран. Та той тогава му помогна още от първия път взе да си върти главичката и на другата страна и след 3 пъти вече спеше спокойно. Та не че има нещо пряко с имунитета ама викам за целия този стрес с доктори, болници, вземане на кръв...

# 403
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Месечинке,и моя е така с термометъра.Кажа ли да му го сложа и се започва рев.
Моме,аз мисля,че и да беше дала Панадол пак щеше да вдигне Т.
Палитре,дано не вдига повече Т малката и да се разминете с АБ.
Аш,дано не е скарлатина при момата.Според мен пусни секрет и на тримата.
Е,вярно,че утре имаме рожденник.Да не се крие Тета,а да мине да почерпи.
Аз пък днеска така се пребих на работа,че сега едва става и сядам.Къде блях не знам,ама така се спънах в една маса,че политнах назад и се изпльосках по дупе.

# 404
Добрютро...гледам, изкукуригали сте леко снощи, м... Laughing Няма лошо...

Аз пък имам усещането, че при момата на Аш няма да е скарлатина Rolling Eyes Не помня да е споделяла за висока Т при детето.  За секретите на другите деца - няма логика, по нейната логика трябва да пусне и на нея и на мъжо. Тъй де, разсъждавам си тук на ранина и нощеска...

Аз имам рожденик днес Mr. Green, благодаря, че сте се сетили...като слонове помните. Рожденика не иска рожден ден, не ще парти, не ще да дели торта, не ще гости Crazy Можело торта, ама не за рожден ден, а обикновена, и да не съм му я дупчила със свещи и огньове отгоре Rolling Eyes Аз днес ще тичам по задачи в съседен град, няма да ми остане време да купя торта....та си правя сметка в събота да празнуваме в тесен, тесен кръг Mr. Green

Месечинке, що така дигате още? Може да е бил по-охранен вашия вирус, ама ще го смачкате пак. Пък и не минавате 38.5....според тефтера ми, имате шанс Peace

Общи условия

Активация на акаунт