Боледуване на децата ни - тема 47

• 45 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Всъщност какво даваш за имунитет? Според мен по-скоро е комбинация с това , че е по-голямо детето ти. Но каквато е причината се радвам за вас Simple Smile
Бетаглюканът на капсули на Борола купувам, вече трета опаковка пие. Убедена съм, че е заради него в по-голяма степен, тя моята си е много кекава по принцип, а преди да го дам тази зима през седмица си беше вкъщи - нищо кой знае колко сериозно, но все пак не беше като да е ОК за градина.

# 601
 hahaha Да вървят...ай ся..

# 602
  • shumen
Тете,то аз ще вървя тази вечер на купон,ама без дете.

# 603
О, да се натокаш хубаво Laughing

# 604
Палитричке, да не би да става дума за розеола?
Ами изрично рубеола каза. Даже изкоментира, че бил имунизиран и рядко се случвало. И че малката може също да изкара, защото ваксината е на 1г1м, а тя не е на толкова и съответно не е минала през нея. И симптоматиката коментира - какъв бил обривът и как лимфните възли точно така се подували по врата...Аз лично нямам наблюдения над никакви шарки. Уж затова бързам все на лекар да водя. Иначе до колкото чета, и в двата случая общо взето няма кой знае какво лечение. Това, което ме притесни, докато ровех из Гугъл, за да чета за рубеолата, е възможно усложнение тромбоцитопения. А той тъкмо вдигна нивата на тромбоцитите и много ме е страх да не се повтори Sad

Хранене коментирате...Изобщо не ми се подхваща тая тема, че в момента и с двамата ми е голям зор. Малката - покрай зъбите, големият - по принцип Tired

# 605
  • shumen
То аз ще се натокам Тете,ама да видим.Предния път така тъкмо излязох и ми се обади баща ми да се прибирам,че не можел да се оправи с него.Да видим сега ще ги слуша ли нашите или пак ще се прибирам екстремно.

# 606
Хмм, как рубеола и откъде Thinking
Дано да не е това.

И аз съм доволна от бета глюкана. За детето купувам Марсианци имунофорте май беше. За мен на Борола. Аз по принцип боледувам, без да се налага да пия л-ва, но зимата често. Всеки път прихващам и от детето. Откакто пия нередовно Боролата е много по-добре положението. При детето ефектът е доста по-слаб.

# 607
О,Дании.. твоя юнак едричък ми се вижда за възратстта си...на нашите кг  и близо до ръста на моят.
Приятно купонясване  Party

Бета глюкана съм го давала на капсули...ама...

О, аз за храненето.. дето няма да умрат от глад, няма... ,но при нас е друго.. аз писах че това нашето неядене може да е било свързано със стомашният проблем,който си  го е имал и преди в по тих вариант..Но това е само едно предположение. А другото ми предположение е, че от нередовното хранене и многото лекарства може да се е отключил проблема със стомаха. Така, че не знам и аз кое от кое следва хахха.. кокошката или яйцето е първоо Laughing Но сега точно пък е много важно да не гладува.. да яде често и по- малко..та не мога да съм  ларж и да кажа когато огладнее да яде.

# 608
Лайт, при вас е друго...трябва да обръщаш внимание на храненето с тези лекарства , които приема сега. Малко по-сложно е.
Иначе племенника, който е втори клас, лятото беше на едни килограми с моя шестгодишен хубавец. Mr. Green

# 609
Да,Тет  ! Мисълта ми е и това, че ( както писах едно от предположенията )  може би,си докара това със стомаха именно от системно неядене и много лекарства  и антибиотици поради честото боледуване до сега през годините  ...и то се  натрупва , натрупва се и хопп... Така, че от тази гледна точка не мога да съм съгласна с това от глад няма да умрат... Понякога може това да създаде проблем, който да се лекува после.

# 610
Май ви бях разказвала. На ски сме. Сядаме в чайната и аз почвам да духам една супа. Нестига че струва майка си и баща си ама нашият се лигави. Топла била, незнам каква била. Влизат повъзрастно семество турци и сядат на нашата маса.
Мъжа ме слуша как му се моля и пита : Що не яде. И аз : Ами питай го? А човека : И да яде и да не яде пак ще порасне.
Та това е много вярно. Детето ми яде много неща. Но гледа от нас. Но пък яде малки количества.
Стана на 7 преди няколко дни. -137 см и почти 30 кг.

# 611
  • София - Варна
О, да, Ашиа, то половината население на земята ги има тия мутации моите специално. Те се предават от поколение на поколение. То и заради това се отключват автоимунни, организмът търси заобиколен начин да се справи с мутациите и стават АИ.
Правя аз ядената, работи, на глава само дето не заставам, и нищо не се хапва. На ресторант го водих наистина няколко пъти през лятото, само и само да яде нещо. И там е същото - гонене около хората. Mr. Green
Ето сега майка ми донесла купешка баница, и той яде... А тука има хубави яденета... Ама се примирявам, поне нещо да сложи в уста. Като казвам яде, имам предвид 4-5 хапки, не цяла баничка.

Палитра
, някак не ми се вярва да е рубеола.
Като каза тромбоцитопения, на моя син тромбоцитите прогресивно падат, откак се е родил. Вече са към долната граница. На какво се дължи това?

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 17:48 от afrikancho

# 612
  • София
Аиша е друг потребител, аз съм Ашиа   Sunglasses

Бе дай му и баница да я яде, щом друго не ще. Моят, ако знаеш как налита на макарони и спагети. Уж вредни били, ама по-едно време като не ядеше друго  ooooh!.

# 613
  • София - Варна
Упс, сбъркала съм името.

# 614
И аз преди години я прекръстих набързо Mr. Green
Това е нашата Прахоляшка / от Аш-пепел/...
Аш Hug

Общи условия

Активация на акаунт