Боледуване на децата ни - тема 47

• 45 780
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Палитре,да се оправя скоро детето и да не зарази и малката.
Тете,след АБ Уназин в болницата и на моя му се появи същия обрив.Според лекарката в детско беше алергия,но според мен си беше от АБ.

# 631
Лимфите  на тила при моето дете са постоянно леко подути.И при най-малката раничка,одраскване си се подуват.При малките деца това е нормално,според мои проучвания и консултации със специалисти и не е индикация за заболяване,освен,ако не се подуват едновременно всичките лимфни възелчета(вратът,подмишници и т.н).

За злоядите дечица,ще споделя,че при нас всичко що не се яде,става на мъфин или кексче в различни формички.Слагам едно яйце,малко кисело мляко,малко брашно,бакпулвер,овесени ядки и от тука вече,каквото ми душа иска.Моркови,ябълки,боб,чушки,домати,кашкавал,сирене,шунка,филе,спанак,коприва...Основата е една и съща,добавките различни.Слагам във формички и пека,чува се само мням-мням.Аз така реших проблема с това злоядство. Peace

Последна редакция: нд, 15 яну 2017, 13:00 от Pancake_86

# 632
  • Варна
Pancake_86,
ти ме уби, бре, много яка идея Laughing Hug Ще си купувам форми за мъфини май.

# 633
Как е Борето?

# 634
  • Варна
Добре е вече. Кашля рядко и влажно, сополът още го има, но не му задръства носа до непроходимост.

# 635
На АБ ли бяхте...браво на малчо.

# 636
  • Варна
Да, на ксимебак.

# 637
Аха...да знам де,че да сравнявам после.
15 са ни били левкоцитите при едно боледуване,не 12 както писах преди. Да се коригирам де.

# 638
  • shumen
Месечинке,радвам се,че е добре Борето.Ето и при вас Ксимебака е подействал бързо.
Pancake_86,добра идея даваш.Ще взема да пробвам и аз така.

# 639
И при сина ми се подуват лимфни възли при боледуване. От едната страна даже кажи-речи постоянно напипвам. Този път са много подути и от двете страни. Толкова подути не са били никога.
Обривът стигна и до стъпалата, да.
По въпроса за тромбоцитите. Не бяха просто под долна граница, а при норма от 140 нагоре, той беше с 10.

# 640
Нашата кашлица се беше успокоила до почти нямане и кво му стана днес...носа яко пак задръстен, не можем го пречистим. В петък лекаря каза, че мнооого леко се чува спазъм. Продължавам с инхалациите ама ще стане накрая някоя беля с тия секрети
Африканчо давам Ортамол юниър ц плюс витамини. Доста скъпи, но са много хубави. Аз съм вземала за възрастни и в една група сме споделяли опит, много са добри

# 641
Аз нещо се спекох и  притесних Confused Вчера го изкъпах на обяд, всичко точно, но вечерта взе да примлясква често често...имал много малко гаден вкус в устата ми каза. Измерих Т точно 37 Confused Thinking Като легна, хърка като дърт около час, после се успокои нослето и спа спокойно. А, и едни дълбоки тъмни сенки под очите имаше вчера...очите хлътнали направо Tired
Сега му мерих Т-уж няма, но ми е баят притеснено...пфуууу ooooh!

# 642
  • Варна
Тет,
а има ли нещо притеснително сега? Да не е ял снощи нещо, което му е оставило гаден вкус?

# 643
Май не е от храна, нормално си яде. Но днес нещо няма апетит...не е закусвал нищо, преди малко половин филийка хапна, и то защото аз настоях...Може и нищо да няма, ама стомаха ми се е свил на топка Rolling Eyes

# 644
По темата за кг Към 110 см е и 19 кг
Тета сано няма нищо. И аз по сенките го познавам моето. Сега е пуснал пак едни...сутринта и челото и корема го боля, сега яко кашля...Кога ще идва пролетта, тая влага и дъжд са направо ужасяващи. Вкъщи си стои и пак не е здрав

Общи условия

Активация на акаунт